Bildirim
2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi (6. sayfa)
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
2012 model Yeni Opel Astra J 1.6 115 HP sahibiyim.
LPG taktırmak istiyorum.Ancak, subapların magnezyum alasım oldugu ve bu modellerde lpg nin sorun yarattıgını okudugum kadar, kit ile birlikte subap yaglama ile cozuldugunu de okudum. Acıkcası konuya vakıf değilim ve kararsız kalmıs durumdayım.
-Bu model icin sorunsuz LPG montajı mumkun mudur?
-Eğer mumkun ise, fiyat ve bilgi verebilir misiniz?
-İçerik kapsamında neler olacak.
Daha once bu model e montaj yapıldı mı ? İlginize teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaddyCooL88 -- 17 Temmuz 2012; 17:55:48 > -
Merhaba 2005 Hyundai getz 1.3 aracıma lpg taktırmak istiyorum
Sorularım
1.3 bir araca LPG gereklimidir
2)Tasaruf nEkadar olcak? km de oratalama ne kadar yakar.
3)Maliyet nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: tiviti
Merhaba 2005 Hyundai getz 1.3 aracıma lpg taktırmak istiyorum
Sorularım
1.3 bir araca LPG gereklimidir
2)Tasaruf nEkadar olcak? km de oratalama ne kadar yakar.
3)Maliyet nedir?
Sayın tiviti
1)Aracınıza Lpg gerekliliği konusunda birşey söylemem yanlış olcaktır.Bu aracınızla gün,ay yada yıl bazında kaç km yapmanıza bağlı diye düşünüyorum.
2)Lpg'de tasaruf oranın kıstası benzin tüketimi baz alınarak yapılır.Aracınız benzinde ne kadar tüketim yapıyor ise lpg'de %40 civarında tasarruf sağlayacaktır.
3)Ankara'da BRC MY-11'in dönüşüm ücreti 1600/10-12 veya 1500 peşin
Ayrıca aracınıza mavi enjektör uygulaması yapılması daha sağlıklı ve uygun olacaktır.
Yardımcı olduğum kanaatimle iyi akşamlar dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomemre
LPG taktırmak istiyorum.Ancak, subapların magnezyum alasım oldugu ve bu modellerde lpg nin sorun yarattıgını okudugum kadar, kit ile birlikte subap yaglama ile cozuldugunu de okudum. Acıkcası konuya vakıf değilim ve kararsız kalmıs durumdayım.
Sayın cimbomemre
1)Opel Astra j 1.6 gerek 115 Hp gerek 140 Hp modellerine montaj yapılabilir.Fakat hepsinde olmamakla birlikte 115 Hp montajında ayrıca elektronik modül takılmsı gerekebilir.Eğer aracınızda bu modül takılmadığı taktirde aracınızda arıza lambası yanacaktır.Ve arıza yakıt benzin pompası olarak görülecektir.
(Benzin reilinin üzerinde geri dönüş valfi yok ise)
2)Subapların magnezyum alaşım olmasından ötürü;BRC MY-11 ürününde ekstra ödeme yapmadan VSR özelliğini devreye sokarak gerekli yağlamayı benzin kullanarak sağlayacaktır.
Yardımcı olabildiğim düşünce ve temennimle iyi akşamlar dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomemre
Sayın cimbomemre
1)Opel Astra j 1.6 gerek 115 Hp gerek 140 Hp modellerine montaj yapılabilir.Fakat hepsinde olmamakla birlikte 115 Hp montajında ayrıca elektronik modül takılmsı gerekebilir.Eğer aracınızda bu modül takılmadığı taktirde aracınızda arıza lambası yanacaktır.Ve arıza yakıt benzin pompası olarak görülecektir.
(Benzin reilinin üzerinde geri dönüş valfi yok ise)
2)Subapların magnezyum alaşım olmasından ötürü;BRC MY-11 ürününde ekstra ödeme yapmadan VSR özelliğini devreye sokarak gerekli yağlamayı benzin kullanarak sağlayacaktır.
Yardımcı olabildiğim düşünce ve temennimle iyi akşamlar dilerim.
Sayın cimbomemre
VSR özelliği yapılan testlerde araca verilen %10-15 lik benzin püskürtmesi ile motor içindeki ısının düştüğü görülmüştür.Bunuda paylaşmak istedim iyi akşamalar dilerim.
-
-
-
-
-
-
Öncelikle selamlar. 2009 model seat leon 1.6 aracım var brc lpg sistemi takılı. 2 tane problemim var. Birincisi kalibrasyon yapılmasına rağmen 42 litrelik depo 36-37 litre gaz alıyor, bir gün havaya uçacağız diye korkuyorum. İkincisi ise ara ara durup dururken ve uyarı ışıklarında herhangi bir değişiklik olmadan, çekişte gidişte değişiklik olmadan düşük tonda 4 defa bip sesi geliyor. bazen bunu birkaç defa üst üste yapıyor bazen de bir sefer yapıyor ses kesiliyor. gaz ayarına baktılar sorun yoktu ve hata da vermemişti. yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: emigdina
Öncelikle selamlar. 2009 model seat leon 1.6 aracım var brc lpg sistemi takılı. 2 tane problemim var. Birincisi kalibrasyon yapılmasına rağmen 42 litrelik depo 36-37 litre gaz alıyor, bir gün havaya uçacağız diye korkuyorum. İkincisi ise ara ara durup dururken ve uyarı ışıklarında herhangi bir değişiklik olmadan, çekişte gidişte değişiklik olmadan düşük tonda 4 defa bip sesi geliyor. bazen bunu birkaç defa üst üste yapıyor bazen de bir sefer yapıyor ses kesiliyor. gaz ayarına baktılar sorun yoktu ve hata da vermemişti. yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.
Sayın Emigdina
Lpg tankının az veya fazla dolum yapmasının çözümü yapılan kalibrasyon işlemi ile olmaz.Butür durumlarda Lpg tankı tamamen boş olacak bir şekilde yetkili servislerde sökülüp bakılması gerekir.
Diyer sorununuz içinde anladığım kadarı ile seyir halindeyken mikrokomitatör sesli ikaz veriyor.Yol testi ile (bilgisayara bağlanarak)bakılması gerekecektir.
İyi günler dilerim.
-
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. ben de yetkili servise götürdüm ama iki soruna da bi çözüm getiremediler daha doğrusu sorunu anlayamadılar. araca böyle binmenin benim sinirlerimi bozmasının dışında bir sakıncası olurmu? ve sorun tahmin ettiğiniz gibiyse maliyeti ne olur? iyi akşamlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: emigdina
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. ben de yetkili servise götürdüm ama iki soruna da bi çözüm getiremediler daha doğrusu sorunu anlayamadılar. araca böyle binmenin benim sinirlerimi bozmasının dışında bir sakıncası olurmu? ve sorun tahmin ettiğiniz gibiyse maliyeti ne olur? iyi akşamlar.
Sayın emigdina
Bir sakıncası yada elzem bir durum söz konusu değil
Fakat sinirlerinizin bozulmasından doğacak rahatsızlığın maliyeti takılacak parçalardan daha pahalıya patlıyacaktır
İyi günler dilerim. -
sağolun. tahmini maliyet söyleyebilirmisiniz? uygun birşeyse 4-5 bin km dinlemeyelim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X