Şimdi Ara

2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
1
Favori
21.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadoz5775

teşekkür ederim hasan bey en yakın zamanda uğrayacağım
    iyi günler dilerim

• TOYOTA AURİS BRC MY-11 MONTAJI

2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi

• CHRYSLER PACİFİCA RRC DIŞTAN TANK MONTAJI

• Tüm islam aleminin Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olması temennimizle...........
  • PEUGEOT 3008 BRC MY-11 SİMİT TANK MONTAJI

• İyi geceler..2005 model Honda Civic aracıma 2007 yılında Ankarada BRC taktırmıştım..5 sene 100.000 km kullandım..Arada filtre bakımı yaptık o kadar..Bu aralar arıza lambası yanıyor, bazen sönüyor..Genelde yanıyor..Bulundugum ildeki BRC bayi sistemin eski oldugunu, bu nedenle müdahale edebilecekleri bir program olmadıgını, mavi enjektorlü arac kalmadıgını, sistemi yenilememi tavsiye ettiler..Arıza lambasının ara sıra yanması haricinde şikayetim yok ama gerek 5 yıldır kullanıyor olmam gerekse 100.000 km dir kullanmamdan ötürü yenilemem gerekirmi sistemi..
    Nasıl program yok, nasıl yedek malzeme bulunamıyorsa onuda aklım almıyor..Bazı bayiler maalesef cok yetersiz..Üzerindeki kitin kullanım ömrü nedir..Değiştirmemi tavsiye edermisiniz sizde..
  • merhaba

Lantis 1.8, 97 model,
    lovato marka düz lpg takılı. sıralıya çevirtmek istiyorum. bu düz lpg yi satabilirmiyim.
    bir de sıralı fiyat ne olur.

iyi çalışmalar.
  • 2004 model peugeot 307sw otomatik vites aracima lpg taktırmak istiyorum . hangi model uyumlu olur birde sağlam montaj yapan bir yer tavsiye edebilirsiniz. vermiş oldugunuz bilgiler için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker0638

2004 model peugeot 307sw otomatik vites aracima lpg taktırmak istiyorum . hangi model uyumlu olur birde sağlam montaj yapan bir yer tavsiye edebilirsiniz. vermiş oldugunuz bilgiler için teşekkür ederim 

Sayın ilker0638
    Aracınıza BRC MY-11 ürünü montajı sorunsuz uygulanabilir.
    Peugeot 307 Modellerinde dıştan tank uygulası yapılmaktadır.(41 lt dıştan tank)

Hasan ÜNAL
    0535 453 7745
    0312 278 7 666
    Şaşmaz Oto sanayi 6.cd. no:39 Etimesgut/Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava

İyi geceler..2005 model Honda Civic aracıma 2007 yılında Ankarada BRC taktırmıştım..5 sene 100.000 km kullandım..Arada filtre bakımı yaptık o kadar..Bu aralar arıza lambası yanıyor, bazen sönüyor..Genelde yanıyor..Bulundugum ildeki BRC bayi sistemin eski oldugunu, bu nedenle müdahale edebilecekleri bir program olmadıgını, mavi enjektorlü arac kalmadıgını, sistemi yenilememi tavsiye ettiler..Arıza lambasının ara sıra yanması haricinde şikayetim yok ama gerek 5 yıldır kullanıyor olmam gerekse 100.000 km dir kullanmamdan ötürü yenilemem gerekirmi sistemi..
    Nasıl program yok, nasıl yedek malzeme bulunamıyorsa onuda aklım almıyor..Bazı bayiler maalesef cok yetersiz..Üzerindeki kitin kullanım ömrü nedir..Değiştirmemi tavsiye edermisiniz sizde..

Sayın brava;
    Ankara'da 500 bin 600 bin km BRC kitini kullanan ticari taksiler var.Aracınız üzerindeki kitin ekipmanlarında arızalı bir parça yok ise bunu değiştirmenin mantığı yok.Ki mavi enjektör istenildiğinde 2A Mühendislik'ten temin edilebilir.(2A mühendislik bayisi olma şartı ile)
    Üzerinde bulunan sistem hakkında detaylı bilgi verirseniz,size yardımcı olamağa çalışırız.İl dışında olmamdan ötürü geç cevap verdim.Anlayışla karşılıyacağınızı düşünüyorum.

Hasan ÜNAL
    2A ANKARA OTOGAZ
    0312 278 7 666
    0 535 453 77 45

• sadece yaşı genç araçlara mı takıyorsunuz lpg yi.
    bir kaç sayfa üstte lantis 97 model ile ilgili yazdım. daha cevap gelmemiş???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

merhaba

Lantis 1.8, 97 model,
    lovato marka düz lpg takılı. sıralıya çevirtmek istiyorum. bu düz lpg yi satabilirmiyim.
    bir de sıralı fiyat ne olur.

iyi çalışmalar.

Sayın ali_candan

Öncelikle firmamızda yeni yada eski araç ayırdımı söz konusu değildir;iş yoğunluğundan kaynaklı bir geç cevap vermeden öte bir şey değil.
    Aracınız Mazda Lantis 1.8 üzerindeki sistemin değerlendirilmesi konusunda size yardımcı olamıyacağım sadece BRC montajı yapan bir firmayız.
    Ankarada BRC MY-11 montajının dönüşüm ücreti (6 sil- 8 sil- fsı- tsı ve turbo araç hariç) 1500 tl peşin 1600/10-12 dir.
    Hayırlı akşamşlar dilerim.

2A-ANKARA OTOGAZ
    Hasan ÜNAL
    0535 453 77 45
    0312 278 7 666

• sayın hasan bey bildiğiniz üzere bende 2001 opel frontera 3.2 limited var üzerinde brc sıralı var fakat tankı silindir ben bunu simit tanka çevirtme imkanım varmı varsa maliyeti ne olur tekrar muayeneye ihtiyaç varmı benden önceki sahibide tankı değiştirmiş daha önceki 100 lük ise şimdiki ise 60 lık fakat ben bagajda tank işini sevmiyorum simit tank istiyorum teşekkürler
  • quote:

sayın hasan bey bildiğiniz üzere bende 2001 opel frontera 3.2 limited var üzerinde brc sıralı var fakat tankı silindir ben bunu simit tanka çevirtme imkanım varmı varsa maliyeti ne olur tekrar muayeneye ihtiyaç varmı benden önceki sahibide tankı değiştirmiş daha önceki 100 lük ise şimdiki ise 60 lık fakat ben bagajda tank işini sevmiyorum simit tank istiyorum teşekkürler

Sayın sadoz5775
    Opel Frontera aracınızın stepnesi aracın bagaj kapısına monteli olduğundan simit tank uygulaması yapılamaz.(Eğer stepne bagaj içinde veya alttan ise verso veya zafira gibi montaj mümkün)
    İyi günler dilerim.
    2A ANKARA OTOGAZ
    Hasan ÜNAL
  • Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

sayın hasan bey bildiğiniz üzere bende 2001 opel frontera 3.2 limited var üzerinde brc sıralı var fakat tankı silindir ben bunu simit tanka çevirtme imkanım varmı varsa maliyeti ne olur tekrar muayeneye ihtiyaç varmı benden önceki sahibide tankı değiştirmiş daha önceki 100 lük ise şimdiki ise 60 lık fakat ben bagajda tank işini sevmiyorum simit tank istiyorum teşekkürler

Sayın sadoz5775
    Opel Frontera aracınızın stepnesi aracın bagaj kapısına monteli olduğundan simit tank uygulaması yapılamaz.(Eğer stepne bagaj içinde veya alttan ise verso veya zafira gibi montaj mümkün)
    İyi günler dilerim.
    2A ANKARA OTOGAZ
    Hasan ÜNAL
    Şaşamaz Oto sanayi sitesi 6.cad.No:39 ETİMESGUT/ANKARA
  • Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

Sayın sadoz5775
    İyi günler dilerim.
    2A ANKARA OTOGAZ
    Hasan ÜNAL
    Şaşamaz Oto sanayi sitesi 6.cad.No:39 ETİMESGUT/ANKARA
  • WOLKSWOGEN TOUAREG BRC PULUG&DRİVE MONTAJI

• PORSCHE CAYENNE 8 SİLİNDİR BRC PULUG&DRİVE MONTAJ RESİMLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

PORSCHE CAYENNE 8 SİLİNDİR BRC PULUG&DRİVE MONTAJ RESİMLERİ

2A ANKARA OTOGAZ
    Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 6.cadde.No:39
    Hasan ÜNAL
    0312 278 7 666
    0535 453 77 45

• MERHABA BENİM İNSİGNİA 1.6TURBO 180 BG ARACIM VAR BRC nin TURBO ARAÇLAR İÇİN YENİ BİR SİSTEMİ VARMIŞ TAKARSAK SORUN YAŞARMIYIZ MOTOR PARÇALARI YANIYORMUŞ BİZİM ARAÇLARDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ ARTIK BENZİN ALMAK BIKTIM KAFAYA KOYDUM TAKTIRCAM SİSTEM AMA GÜVENEMEDİM TAM OLARAK BAŞIM AĞRIRMI BİDE FİYATI NE OLUR TEŞEKKÜRLER.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.