Şimdi Ara

2adet musclepharm combat %100 isolate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde 2adet kapalı kutu combat isolate var işi bırakıp kpss ye hazırlanacagım için elimden cıkarmam gerekiyor. Skt 8/2016 tanesi 215 tl dir. İndirim mesajı atmayın lütfen. İyi forumlar
     2adet musclepharm combat %100 isolate 2adet musclepharm combat %100 isolate 2adet musclepharm combat %100 isolate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz2707 -- 4 Kasım 2015; 7:49:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • güncel yakında tüm supplement piyasası yine zamlanacak bilginize.
  • güncel
  • Ürünlerin biri bay vitaminden 259liraya diğeri besin marketten 279liraya alınmıştır ikisinin de fişi faturası bulunmaktadır. Nakitte bay vitaminden 250liraya alınıyor piyasa fiyatı o değil birincisi bu! Bir diğeri de açılmış kutu mu satıyorum? Piyasanın yarısına mı vermem lazım? Yorum yaparken biraz mantıklı davranmanızı rica ediyorum. İyi forumlar

• ürünler ayın 10 una kadar ikisini birlikte alacak arkadasa 425 TL ye verilecektir. Tek Tek almak isteyen olursa tanesi 220 TL den verilecektir. güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HERO MEGA WHEY ZERO 2.1 KG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nakit sıkışıklığım kalmadığı ıcın fiyatlar eski haline dönmüştür. Tanesi 240 TL. İyi forumlar
  • By flyatlara bu Konulari hep oldurdunuz

Iyice sacma sap an bi forum oldu ya herkes olucu yada gomucu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Gömücü derken ? 259+269 tl para ödeyerek aldığım ürünleri kullanmaktan vazgeçtiğim için 150 liraya mı satmam gerekıyor mesaj atanlara onu anlamadım? Yeri gelince insanlar 10 lira çek kullanarak alışveriş yapıyor ne kadar indirim yapmam lazım sizce
  • Bu fiyatlardan elindeki ürünleri satman çok zor dostum. Birincisi piyasa ile çok yakın fiyat koymuşsun, birçok insan bu durumda ilk elden alır. Ayrıca şu anda birçok kampanya ile(nuvo, çek, avantajix vs.) zaten 200 liralık ürün 150 liralara kadar alınabiliyor. Şahsen ben kendim aldığım için biliyorum...

Velhasıl kelam, tamam ürünlere verdiğin para belli, kullanmamışsın da ama durum izah ettiğim gibi. Elindeki ürün kaliteli bir ürün olduğu için ben kullanmanı öneririm. Kpss ye hazırlanman sporu bırakmanı gerektirmez. Ha ille yok ben bunları elden çıkarıcam diyorsan insanların senden almayı seçmesi için onlara bir neden vermelisin.

İyi forumlar.
  • güncel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz2707 -- 5 Ocak 2016; 13:05:55 >
  • Güncel

• ürünlerden biri HainKost0k nickli arkadaşımıza elden satılmıştır. Diğer ürün için ilan güncel ve SON FİYAT -200TL-dir.
  • konu kapanabilir.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.