Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE Satın Al 27 Nisan 2022 12:50 1 1 RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE merhaba ekim 2017 faturalı klavyemi satıyorum. Temiz herhangi bir sıkıntısı yoktur yaklaşık 4 yıl önce alınmış bir klavye gibi değildir emin olabilirsiniz. biraz tozludur içi muhtemelen sürekli kullanılmadığı için tuşları çıkarıp temizlemedim sadece yüzeysel sildim. uzun zamandır da kullanılmıyor evde çok ses çıkınca eşimden tepki geldiği için logitech sessiz klavyeye geçmek durumunda kaldım ne yalan söyleyeyim =).Ankara içi uygun bir yerde buluşulabilir genel olarak turkuaz toki tarafındayım ama önceden haberleşilirse istenilen yere yanımda bir notebookla gelirim. resimlerde direk iş için kullandığım notebook a bağladığımdan farklı modlarda resim eklemesi yapamadım malesef. gerekirse synapse yükler oturup modları deneriz alacak kişinin aklında bir soru kalmaması adına.Fiyat:600tl makul oranda pazarlık olur.Herkese iyi forumlarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Amd Ryzen 5 3600-- satılmıştır. Gigabyte Gtx1060-6Gb-satılmıştır. / / Evga Gtx 780-3Gb-satılmıştır. RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE Zalman r1-600w kasa