Vaay sağlam olmuş.Ama oyunlar dandik.Sen bu modu COD-4'e hazırla bak noluyor sonra ama arkadaş 2d RPG istiyor sanırım herhangi bir bilgin var mı oyun yapımı konusunda?
quote:
Orjinalden alıntı: ZuhalteR
Vaay sağlam olmuş.Ama oyunlar dandik.Sen bu modu COD-4'e hazırla bak noluyor sonra ama arkadaş 2d RPG istiyor sanırım herhangi bir bilgin var mı oyun yapımı konusunda?
Armed Assault oyun değil askeri eğitim simülatörüdür. Amerikan ordusu tarafından kullanılmaktadır. Askeri yazılım fuarlarında baş köşede görebilirsin.
varda yani o kadar kolay olsa yani ben oyun kurmayı öğrenmek isterim ama suan knight private server kurdum tabikide kendi oyunumun olmasını isterdim 2d lerde cok tutuluyo angels mesela
operation flash point'e değil mi bu mod? Abi oyun yapmak zor.Bi ara denemiştim gamemaker mı ne bi program var şunu sölim pacman yapmak bile saatler istiyor...
quote:
operation flash point'e değil mi bu mod? Abi oyun yapmak zor.Bi ara denemiştim gamemaker mı ne bi program var şunu sölim pacman yapmak bile saatler istiyor...
biz pacman yapalımda o bile yeter
quote:
Orjinalden alıntı: burak_166
quote:
ben yaptım ama yemler pacmanı yiyo
quote:
Orjinalden alıntı: mudiko
quote:
Orjinalden alıntı: burak_166
quote:
ben yaptım ama yemler pacmanı yiyo
cok guzel o zaman hem özentilik olmaz
elysium u editlesek bitcek iş tr leştirirz yeni tileler ekleriz yeni sprite ler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme