Şimdi Ara

2D Oyun Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar birleşip Elysium diamond eclipse,mirage,konfuze ,xtreme worlds gibi oyunları birleştirelim kendimize göre düzenleyip tr leştirelim.Varmısınız msnimi ekleyin

serhan_yuri@hotmail.com

• gelen yokmu
  • Çağa ayak uydur... Gamestudio öğren.

www.turkishunion.com
  • bunu nasıl indircem
  • Vaay sağlam olmuş.Ama oyunlar dandik.Sen bu modu COD-4'e hazırla bak noluyor sonra ama arkadaş 2d RPG istiyor sanırım herhangi bir bilgin var mı oyun yapımı konusunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

Vaay sağlam olmuş.Ama oyunlar dandik.Sen bu modu COD-4'e hazırla bak noluyor sonra ama arkadaş 2d RPG istiyor sanırım herhangi bir bilgin var mı oyun yapımı konusunda?

Armed Assault oyun değil askeri eğitim simülatörüdür. Amerikan ordusu tarafından kullanılmaktadır. Askeri yazılım fuarlarında baş köşede görebilirsin.
  • bakan yokmu yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d animasyon asset arıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • varda yani o kadar kolay olsa yani ben oyun kurmayı öğrenmek isterim ama suan knight private server kurdum tabikide kendi oyunumun olmasını isterdim 2d lerde cok tutuluyo angels mesela
  • operation flash point'e değil mi bu mod?
    Abi oyun yapmak zor.Bi ara denemiştim gamemaker mı ne bi program var şunu sölim pacman yapmak bile saatler istiyor...
  • quote:

operation flash point'e değil mi bu mod?
    Abi oyun yapmak zor.Bi ara denemiştim gamemaker mı ne bi program var şunu sölim pacman yapmak bile saatler istiyor...

biz pacman yapalımda o bile yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

quote:

ben yaptım ama yemler pacmanı yiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mudiko

quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

quote:

ben yaptım ama yemler pacmanı yiyo

cok guzel o zaman hem özentilik olmaz

• elysium u editlesek bitcek iş tr leştirirz yeni tileler ekleriz yeni sprite ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.