Bildirim
2Duo E7500 O.C Yapılabilirmi?
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yapilabilir ancak anakartiniz musait gibi durmuyor. fsb artirarak yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki sadece fsb arttırmak performans gösterirmi? -
ben e7500ü 4ghz de günlük stabil kullandım g31m es2l anakartta vid değeri düşüktü o.c. ilede 1600fps gören anakartta biraz sansım yaver gitmiş olabilir ama senin anakartın bundan daha yatkın ram frekanslarını orjinal değerinin altında tutarak fsb arttır 1.4 - 1.45v ile 4. - 4.2ghz görmesi muhtemeldir ama orjinal soğutucusu varsa üzerinde 3.6ghz yap 1.3v ver ramleri orjinal frekansına al yeterli olur sıcaklıklarda 70i geçmemeye çalış yukte iken -
Peki teşekkür ederim. vede bennasıl yapacağımı bilmiyorumda bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X