MP3 player almak istiyorum fakat pek bu işlerden anlamıyorum araştırmalarıma göre aşagıdakinin fiyatı çok uygun. sizlerinde görüşlerini almak isterim siz ne dersiniz bu ürünle ilgili?
2GB MP3 PLAYER +FM RADYO +SES KAYIT +SAMSUNG CHIP 54,90 YTL
2 GB Samsung Chip Dahili Hafıza USB 2.0 ile Yüksek hızda data transferi Tasınabilir disk olarak kullanabilme MP3.MP4.WMA.WMV,ASF WAV DMA fo_rmatlarını destekler ID3 Tag gösterim (Parça adı / Sarkı Sözleri) 7 Farklı ekran aydınlatma rengi (Mavi / Kırmızı / K.Yesil / Mor / Turkuaz / Yesil / Çimen yesili) Dijital FM radyo 20 istasyon hafıza Otomatik ve manuel istasyon arama Direkt radyodan ses kaydı 7-Mode Equalizer: Natural, Pop, Classic, Jazz, Rock, Soft, DBB Dahili mikrofon 8 KHz ses kayıt kalitesinde 64 saat kayıt süresi 8KHz-32KHz Ses kayıt kalitesi Dahili Telefon Rehberi Özellikleri: Bilgisayara rehber dosyası yedekleme Sistem gereksinimi: Windows 98/Me/2000/XP (NWindows 2000, ME & XP ile tak kullan.)
Forumda biraz ararsanız bununda çoğu gibi sahte olduğunu anlarsınız,Samsung çipli olması bir şeyi değiştirmiyor. Belki hiçbir zaman bozulmayabilir,belki ertesi güne bozulur ancak ses konusunda bence tatmin vermez
alıpta kullanmış olan arkadaş varsa lütfen görüşlerini yazsın
Alıpta kullanan yazsın dersen, o alanlar ancak sana üzüntüsünü ve pişmanlığını yazar . Sokağa atacak paran varsa al, ve bu konuda pişman olanları oku geçmişte. Özetle uzak dur.
Arkadaşım bu cihaz çakma çin malı bi şeyİki günde bozulur parana yazık
bence alma 60ytl 1gb sandisk sansa var. hepsiburada da veya trekstor marka mp3ler var onlarada bi gözat. sırf ucuz diye çin malı alma. fake ipod kullandım.biliyorum yane :D:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme