< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 29 Şubat 2024; 19:53:9 > |
BOSE QuietComfort Ultra Earbuds - (İnceleme + ANA KONU)
-
-
Kulaklığı kulağıma takmadan bilemem ama cihaz çok tarz duruyor harika bir tasarimi varmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, kulakta gayet şık ve premium bir görüntü yaratıyor. Kulakta oluşunu hissetmiyorsunuz.
-
Eklemek istediğim bir kaç bilgi daha var. Çok hafif ve çok rahat kulaklıklar. 4-5 saat kulağınız rahatsız olmadan aralıksız müzik dinleyebilirsiniz. Yeni bir güncelleme aldı bu arada kulaklık. 1.78 versiyona yükseltildi ve bazı kopma sorunları giderildi ve bir stabilite geldi. Gayet keyifli bir kulaklık. Bu arada şarj kutusunun çizilmelere çok müsait olduğunu muhakkak bir kılıfla kullanmak gerektiğini de belirteyim. Bunun yanında kutunun menteşesi gayet sağlam ve ağır. Kulaklıklar kutuda sağlam duruyor, çıkarması biraz uğraştırıyor.
-
Bu gün kulaklığı toplu taşımada ve sokakta yürürken, otomobil sesleri eşliğinde denedim. ANC müthiş bir iş çıkarıyor gerçekten de ama pasif gürültü enegelleme olmadığından ANC yi açmak istemezseniz, bütün gürültüleri olduğu gibi duyuyorsunuz. Sonuç olarak dışardaysanız ANC siz müzik dinlenmez, video izlenmez. ANC-yi de açınca dünyayla iletişiminiz kesiliyor. Mikrofon performansını da denedim, whatsappdan ses kaydı yolladım. Gayet anlaşılır gayet kaliteli bir ses aktardı karşı tarafa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 7 Mart 2024; 9:0:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X