< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaf_asaf -- 28 Nisan 2024; 10:11:39 > |
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 inceleme (BOSE QC Ultra ile karşılaştırma) + ANA KONU
-
-
Kulakta cok buyuk duruyor.
Ben rahatlik ve ufakligi sebebi ile jabra elite 10 aldim. Kulakicini acitmiyor. Zaten onlarin reklamı da bu idi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulak yapısıyla alakalı olan böyle şikayetleri daha önce de okumuştum. Benim kulağımda çok rahat oldukları için ergonomi tarafında şikayetim yok açıkcası. Bose QC serisi kadar olmasada gayet hafif ve rahat bir tasarım.
-
Sennheiser momentum True Wireless 3 daha yeni garantiye yolladım sol kulaklıkta ses az geliyor ve bipleme sesi gelip duruyordu tabi garanti değişim yapamadığını söylediği için şuanda para iadesi almaya çalışıyorum. aynı sorunlar Sennheiser momentum True Wireless 4 varmı yada başka sorunlar
-
Sennheiser momentum true wireless 3'te sol kulaklık bağlanmama problemi kronik bir sorundu. 4 aldım umarım bunda böyle bir problemler olmaz.
-
4 ne durumda sorun yaşadınız mı , bahsettiğiniz iki kulaklık arasında kaldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu ana kadar bir problem yaşadınız mı 4'te?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel ve ayrıntılı bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık ... Aslında TW4 almayı planladığım için incelemenizi okudum ama okumamın sonunda fikrimi değiştirip TW1 satın aldım.
İşin doğrusu gerçekten TW1 in ses kalitesinden çok memnun kaldım ki benim için en önemli konu budur. Diğer şeyler (mikrofon kalitesi, anc, pil ömrü vs..) benim için ses kalitesi yanında önemsiz şeyler.
Tabii kutudan çıkınca yaptığım ilk denemede istediğim ses kalitesini doğal olarak yakalayamadım ama bu zaten beklediğim bir şeydi. Çünkü bende kullandığım kulaklık uçları, müziğin kalitesini acaip etkiliyor.
Aynısı bu kulaklıkta da oldu ve denediğim 4. padte "işte buu" dedim... Şu an kullandığım kulaklık ucuyla gerçekten çok iyi bir sound dinliyorum. Tam istediğim gibi.. Hatta o kadar gaza geldim ki, hiç düşünmememe ve ihtiyacım olmamasına rağmen gittim, Kafa üstü modeli olan Momentum 4 SE' de sipariş ettim. O teslim oldu ancak haftaya almanya'ya gittiğimde onu deneyebileceğim. Umarım ondan da böyle memnun kalırım. Böyle güzel incelemeler yapıp insanları masrafa sokuyorsun, teessüf ederim...
-
Böyle incelemeler görmek güzel, Şahsen giriş seviyesi bir model kullanıyorum telefon ile ttec airbeat duo, Bu cihazla bile baya memnunken bu üst seviyeler nasıldır acaba diyorum, Lakin yeni bir kulaklık alsam kafaüstü modelmi olsa daha iyi olur diye düşünmüyor değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X