Mi 11T telefon aldım. 5 senelik Mi6'dan geçtim. KZ ZSN Pro kullandım 3 sene Mi6 ile. Geçenlerde silikonu değiştireyim derken yanlışlıkla demirle birlikte lehimi sökülmüş tek sürücü elimde kaldı. Silikon sürekli çıkıyordu, kayboluyordu. Çok ince tel ile sarmıştım düşmesin diye. Teli iyi açmayıp penseyle çekince komple geldi. Şu an iş görüyor fakat eski performansı gitti gibi. Yeni telefona kablolu mu, kablosuz kulaklık mı derken kablolu kulaklık almaya ve yine KZ de kalmaya karar verdim. Şarj sıkıntısı, ses gecikme ve kalite olarak değerlendirince kabloda kalmaya kara verdim. Momentum gibi ürünler alanında iyilerden fakat fiyat 4 binden başlıyor. 1200 TL'ye KZ ZS10 Pro X sipariş geçtim dün. Bugün elime ulaştı. Ürün yeni, bu ay çıkmış. Terminatör modelini düşündüm araştırdım. Fakat onda eksilerden bahsedilmişti bir videoda, hem de yeni olduğundan zs10 pro x modelinde karar kıldım. Şu an mevcutta ki kz zsn pro 3-4 senedir benimle, çok kaliteli olduğundan yine KZ marka dedim. Müsayit zamanda, kutuyu açınca inceleme yaparım burada. Kullanan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 14 Ekim 2022; 11:49:56 > |
KZ ZS10 Pro X Kulak İncelemesi
KZ ZS10 Pro X, popüler KZ ZS10 Pro'nun yükseltilmiş bir sürümüdür ve KZ kulaklık serisi içinde üst düzey bir seçenektir.
Özellikler:
- Çift dinamik sürücü sistemi
- Hibrit yapı: Metalik gövde ve reçine arka kapak
- Çıkarılabilir 0,75 mm OFC kablosu
- Frekans aralığı: 7Hz - 40kHz
- Empedans: 18 Ohm
- Hassasiyet: 112dB
Ses Kalitesi:
KZ ZS10 Pro X, dengeli ve detaylı bir ses kalitesi sunar. Derin basları, net vokalleri ve net tizleri ile müzik dinlerken keyifli bir deneyim sağlar.
Konfor ve Tasarım:
Kulaklıkların ergonomik tasarımı, uzun süreli kullanım için bile rahatlık sağlar. Metalik gövdesi dayanıklıdır ve reçine arka kapağı şık bir görünüm kazandırır.
KZ ZS10 Pro X vs KZ ZS10 Pro:
KZ ZS10 Pro X, selefine göre bazı iyileştirmeler sunar. Daha yüksek hassasiyet, daha geniş frekans aralığı ve çıkarılabilir kablo gibi özellikler içerir. Bu iyileştirmeler, genel ses kalitesinin ve kullanıcı deneyiminin artmasına yol açar.
KZ ZS10 Pro X İncelemesi:
Genel olarak, KZ ZS10 Pro X, mükemmel ses kalitesi, konforu ve uygun fiyatı ile öne çıkan çok yönlü bir kulaklıktır. Müzik, film ve oyunlar için idealdir. KZ ZSN Pro X ve diğer KZ kulaklıklarını kullananlar bu modelden de memnun kalacaktır.