arkadaslar 2gb ddr 667 ram var vista kurmami onerirmisiniz??? standart halde nekadar ram harciyor vista??su an xp deyim 250-300 mb arasi ram harciyor(hicbirprogram acmadan)..ayrica vistayi 2. hard diskime kurmayi dusunuyorum (perfprmansdan emin olmadigim icin ilk etepta xp yi silmeyi dusunmuyorum) acilista hangi sistemi acmak istedigimi bana soracakmi??? yardim, ozellikle fikirlerinizi bekliyorum
sisteminiz vista için yeterli.vistaya 1 gb ram bile yeterli.2 gb ramle vistada sorun yaşarsanız sebebi vista değil kullandığınız diğer programlar olur.vista kendisi için 700-800 mb ramı hazırda tutar.vistanın çok ram kulllanıyor efsanesi bu kullanacağı rami hazırma tutma olayındandır.
benim system'e bakin, vista ultimate x64 sp1 kullaniorum ve butun oyunlari rahatlikla oynaya biliorum.
ewet arkadaslar sayenizde yuklemeye karar verdim..netden indirdim fakat bir suru ISO dosyasi geldi nasil yukleycegim bunlari???iso olarak dvd ye mi kaydedeyim??
quote:
Orjinalden alıntı: memx
ewet arkadaslar sayenizde yuklemeye karar verdim..netden indirdim fakat bir suru ISO dosyasi geldi nasil yukleycegim bunlari???iso olarak dvd ye mi kaydedeyim??
nasıl bir sürü iso oluyor.tek iso dosyası olmalı ve bunu dvdye kalıp olarak yazdıracaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: memx
eger dosya adi.iso.001 dosya adi.iso.002
hjsplit programina ihtiyacin var ve join diyerek birleestir ve tek bir iso dosyasi olusacaktir.