< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpmiralay -- 17 Ağustos 2019; 14:19:13 > |
Z-Kitap'ı PDF'ye Dönüştürme: Kapsamlı Bir Kılavuz
Çevrimiçi kitap okuma platformu Z-Kitap'taki kitapları PDF formatına dönüştürmek istiyorsan, bu kılavuz sana adım adım yol gösterecektir. Z-Kitap'ı PDF'ye dönüştürmek, kitapları çevrimdışı okumanıza veya diğer cihazlarla paylaşmanıza olanak tanır.
Adım Adım Z-Kitap'ı PDF'ye Dönüştürme
-
İstediğin Z-Kitap'ı aç: Z-Kitap web sitesinden dönüştürmek istediğin kitabı aç.
-
PDF Dönüştürücüyü kullan: Z-Kitap'ın yerleşik PDF dönüştürücüsünü açmak için sağ üst köşedeki "PDF'ye Dönüştür" düğmesini tıkla.
-
Çıktı ayarlarını seç: İsteğe bağlı olarak, PDF'nin sayfa boyutunu, yönünü ve kalitesini seçebilirsin.
-
Dönüştürme işlemini başlat: "Dönüştür" düğmesine tıklayarak dönüştürme işlemini başlat.
-
PDF dosyasını indir: Dönüştürme işlemi tamamlandığında, "İndir" düğmesine tıklayarak PDF dosyasını cihazına indir.
Z-Kitap'ı PDF'ye Dönüştürme İçin Alternatif Yollar
-
Zkitap to PDF uzantısı: Z-Kitap'ı PDF'ye dönüştürmek için Chrome tarayıcısında Zkitap to PDF uzantısını kullanabilirsin.
-
Programsız Z-Kitap'ı PDF'ye çevirme: Calibre gibi üçüncü taraf yazılımları kullanarak Z-Kitap'ı programsız PDF'ye dönüştürebilirsin.
Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
- Z-Kitap'ı PDF'ye dönüştürme özelliği yalnızca kayıtlı kullanıcılar için kullanılabilir.
- Telif hakkıyla korunan kitaplar PDF'ye dönüştürülemez.
- Dönüştürülen PDF dosyalarının yalnızca kişisel kullanım için olduğu unutulmamalıdır.
Bu kılavuzu takip ederek, Z-Kitap'taki kitapları kolayca PDF formatına dönüştürebilir ve istediğin zaman, istediğin yerde keyifle okuyabilirsin.