Şimdi Ara

Kitapları e-kitap şeklinde bilgisayara aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak konuyu nereye açacağımı bilemediğimden kitap taramak olarak buraya açtım. Elimdeki bazı kitapları kimisi 150-200 sayfalık yeri geliyor 600-700 sayfalık kitapları bilgisayara aktarmak istiyorum. Tarayıcı veya fotoğraf çekerek olabilir. Elimde Samsung Note 5 telefon var 16 mp gayet yeterli ama titretmeden dolayı tekrar çekmek zorunda kaldığım olabiliyor. Işık konusunda gün ışığı en iyisi oluyor flash kullanmassam ama her zaman gün ışığı olmuyor iyi bir ışık için florasan lamba mı kullanmam gerek ilk sorum. Tarayıcılar ile işin daha kolay olur diyorsanız o da olabilir. Ama yazıcıdan tarayınca minimum bir sayfa 30-40 sn sürüyor işlemesi falan. Telefonla ortalama 7 sn de 1 sayfa çekiyorum. Onun dışında otomatik taramak için bir alet buldum sayfaları kendi çeviriyor 1500 sayfayı bir saatte kendi tarıyor ama fiyatı 50.000 dolar gayet pahalı. Daha hızlı yada telefonu bir yere bir şekilde sabitleyebileceğim ve kitapları da düzgün bir şekilde çekebilmem için bir düzenek falan ne önerirsiniz. Almam gereken şey için 400-500 TL lik bir fiyat verebilirim ama 600-700 e daha iyisi şunu al falan derseniz teklife açığım daha da verebilirim. Dinlediğiniz için teşekkürler baya uzun oldu.

• Hocam sahibinden de 2. El tarayıcı alın. Adı dubleks doküman tarayıcı. Örnek link vereyim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hizli-dokuman-dublex-tarayici-scanner-avision-av3200u-plus-401579351

Üstteki haznesi 50 sayfa kağıt alıyor. Otomatik önlü arkalı tarıyor. Bu sizin işinizi çok rahat görür. Basında beklemezsiniz 50 sayfa 50 sayfa ... Tararsiniz

Telefonda ise bir süre sıkılırsınız yorulursunuz. Standart bir çekim olmaz yakın uzak cekersiniz.

Tüm kitabı taradiktan sonra o resimleri foxit PDF editör ile PDF yapabilirsiniz.

Bende de fotokopi makinesi var üstten otomatik sayfaları taramalı ben de bu şekilde kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Aradığınız sayfaya ulaşılamadı diyor. Dubleks tarayıcı olarak arattırdım bir iki şey buldum ama sanırım sayfa sayfa ayırılması gerekiyor. Ayırabileceğim kitaplara bunu yapabilirim de bir çoğu ayırmamam gereken kitaplar onlar için kolay bir çözüm yok mu yav http://www.studiomango.nl/portfolio-items/linear-book-scanner/
    Benim bulduğum buna benzer bişiydi tahmini fiyat yazmıyor galiba yanlış anlamışım piyasada da olmayabilir 2014 te prototipi falan yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oflu61_67 -- 12 Mart 2017; 13:47:29 >

• Hocam sayfaları ayirmaniz lazım taramak için. Dediğiniz şekilde dediğiniz fiyatlara bulamazsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım neyse artık telefona devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.