Şimdi Ara

Pdf den kitap yazdırma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerede yazdırılır bu tarz pdf den kitaba?

eski kitaplar piyasada bulmam mümkün değil o yüzden soruyorum yardım edecekleri bekşyorum

• Fotokopi makinesi olan kırtasiyeye gideceksin. En kötü bi kırtasiye ya da kitapçı bul sor kitap nerede bastırırım diye. Mutlaka birilerini tanıyorlardır. Fiyat olaraksa sayfası 5 kuruştan yazdırıyorlar genelde Kadıköy'de. Ama nerede oturuyorsan orasını bilemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Fotokopi makinesi olan kırtasiyeye gideceksin. En kötü bi kırtasiye ya da kitapçı bul sor kitap nerede bastırırım diye. Mutlaka birilerini tanıyorlardır. Fiyat olaraksa sayfası 5 kuruştan yazdırıyorlar genelde Kadıköy'de. Ama nerede oturuyorsan orasını bilemem tabi.

arkalı önlü sayfa mı 5 kr yoksa tek yüzü mü?

hocam istanbulda olsam elimi sallasam matbaya değer biliyorum da tarsustayım hani yerel gazete basan matbaalar harici yok burada kırtasiyelerde 5 kr den pahalı fiyat çekecek gibi geldi ondan sordum da

tekrardan saolun cevap için :D
  • Sanırsam arkalı önlüydü. Uzun süredir yaptırmadığım için net hatırlamıyorum.
    Yine de sen bi kırtasiyeleri araştır, pahalı gelirse başka bir çözüm düşünürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enterighi -- 7 Eylül 2013; 11:24:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Sanırsam arkalı önlüydü. Uzun süredir yaptırmadığım için net hatırlamıyorum.
    Yine de sen bi kırtasiyeleri araştır, pahalı gelirse başka bir çözüm düşünürsün.

takip
  • Sen pdf yi yolla ben basayım kitabın kalınlığına+kaplamasına görede fiyat vereyim.
  • gittim burada da araştırdım sayfası 5 kr yapıyorlar :D

@ahmetmustafakos

hocam zafer öss kitabı 3 kitap + analitik 2200 sayfadan biraz az ediyor toplamda ama ben kaplama düşünmüyorum

hatta toptan bastırmam bi ekstra indirim vermediği için işleyeceğim konuyu bastırıp sonra dosyalarla saklamayı planlıyordum

@Enterighi
    bu arada size de teşekkürler hocam cevapladığınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

gittim burada da araştırdım sayfası 5 kr yapıyorlar :D

@ahmetmustafakos

hocam zafer öss kitabı 3 kitap + analitik 2200 sayfadan biraz az ediyor toplamda ama ben kaplama düşünmüyorum

hatta toptan bastırmam bi ekstra indirim vermediği için işleyeceğim konuyu bastırıp sonra dosyalarla saklamayı planlıyordum

@Enterighi
    bu arada size de teşekkürler hocam cevapladığınız için

O kadar sayfa kaça maal oluyormuş ?
  • http://www.vivacopy.com/
    Piyasada bundan ucuzu yok, arkalı önlü 4 kuruş sayfası 2 kuruşa denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigi Bibinho

http://www.vivacopy.com/
    Piyasada bundan ucuzu yok, arkalı önlü 4 kuruş sayfası 2 kuruşa denk geliyor.

hocam istanbulda olsam kaçırmazdım da ben tarsustayım kargoya verecek olsalar 5 10 da kargo yiyecek ?

kargo imkanları var mı bilginiz var mı
  • Gigi Bibinho kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, sitelerinde hala 4 kurus gorunuyor. Insallah fiyatlar degismemistir :D
  • https://www.baski34.com inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatbesik -- 13 Aralık 2018; 22:45:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.