Şimdi Ara

ESKİŞEHİRDE PDF'DEN KİTAP ÇIKTISI ALINABİLECEK KIRTASİYELER ve FOTOKOPİCİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pdf'ten kitap çıktısı almam lazım. Eskiden Cengiz Topeldeki Cetemenlerden veya Alf kırtasiyeden çıktı alırdım. Arkalı, önlü çıktıyı 5 kuruşa veriyorlardı. Cetemenlere geçen gittim fiyatı 7,5 kuruş yapmışlar. Çıktısını alacağım kitaplar da ince kitaplar değil. Dolayısıyla bana çok pahalıya gelecek. Alf kırtasiye taşınmış galiba yeni yerini bilmiyorum, ama tahminim onlar da fiyatı 7,5 kuruş seviyesine çekmişlerdir. Taşbaşı çarşısında kafkas kırtasiyeye sordum onlar 6 kuruş fiyat verdiler.

Sizin bildiğiniz daha uygun fiyata pdf'ten kitap yapan bir yer var mıdır? Alacağım kitapların toplam sayfası 3000-4000 arasında, yani 5 kuruş ile 7,5 kuruş arasında 50 TL farkedecek. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Edit: Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexel -- 26 Ekim 2011; 12:54:47 >

• Dershaneler sokağındaki kırtasiyelere uğrayabilirsiniz Birey dershanesinin karşına taşındı Alf kırtasiye eğer orasıda çıktı almazsa Şehir dershanesinin yanındaki alfa kırtasiyeden de alabilirsiniz. Fakat fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

Dershaneler sokağındaki kırtasiyelere uğrayabilirsiniz Birey dershanesinin karşına taşındı Alf kırtasiye eğer orasıda çıktı almazsa Şehir dershanesinin yanındaki alfa kırtasiyeden de alabilirsiniz. Fakat fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok.

Teşekkür ederim. Ben alf'e de bir sorayım. Eskiden 5 kuruşa alıyorlardı, umarım yine aynı fiyattır. Alacağım çıktı sayısı çok olmasa parayı dert etmeyeceğim ama kitaplar kalın olduklarından almayı düşündüğüm kitapların sayfa sayısı toplamı 10 bini bulur herhalde. Bu da 5000 yaprak yapar. 5 kuruş olsa 250 TL yapar, 6 kuruş olsa 300, 7.5 kuruş olsa 375 yapar. Yani 5 kuruş ile 7,5 ile 125 TL fark edecek.

Evet arkadaşlar başka önerisi olan?
  • osmangazinin orda deniz fotokopi var 5 krştan arkalı önlü. bir bak istersen oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0d3a

osmangazinin orda deniz fotokopi var 5 krştan arkalı önlü. bir bak istersen oraya

Perşembe günü Yüksek Lisans tezim için gideceğim üniversiteye o zaman uğrarım, teşekkürler öneri için. Yalnız şöyle bir durum var, deniz fotokopi fotokopi çekiyordu ama PDF'ten kitap çıktısı alıyor muydu hatırlamıyorum. Lisans bittikten sonra (2009) hiç uğramadım oraya. İnşallah PDF'ten kitap çıktısı alıyorlardır.
  • alıyorlar hocam. zaten adamların tek işi o. belki aradığın kitap sistemlerinde vardır bile. ben çoğu kitabımı oradan alıyorum
  • Konuyu yeniden yasaticam ama fiyatlar hakkında bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa İçin Ucuz Fotokopici
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deniz fotokobi arkali onlu 6 krs daha ucuz bi yer varmi

• konu hort
    uygun fiyata eskişehirde nereden cıktı alırım
    yaklaşık 140 sayfa(arkalı önlü 70 yaprak yani) cıkartacagım
    bilenler yardımcı olursa sevinirim
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Deniz kırtasiye var Osmangazi tramvay durağının karşısında güncel fiyat nedir bimiyorum ama öğrenciler sürekli oradan çıktı fotokopi vs alıyorlar çok aktif bir yer pahalı olsa o kadar yoğun olmazdı diye düşünüyorum
  • Gözünüzü seveyim böyle sorular sormayın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

konu hort
    uygun fiyata eskişehirde nereden cıktı alırım
    yaklaşık 140 sayfa(arkalı önlü 70 yaprak yani) cıkartacagım
    bilenler yardımcı olursa sevinirim
    bir de üniversite caddesinde incir waffle'ın oradan Anadolu ünv. doğru giderken 20-30 mt civarında bir baskı merkezi var orası da çok aktif bir yer bu açıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosbağa 06

bir de üniversite caddesinde incir waffle'ın oradan Anadolu ünv. doğru giderken 20-30 mt civarında bir baskı merkezi var orası da çok aktif bir yer bu açıdan

Alıntıları Göster
    tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.