2K 144hz F-P Monitör Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up -
Viewsonic VX2758-2KP-MHD 27" 1ms QHD Freesync IPS - En uygun fiyatlı olan. Gerçek 144hz veriyor ama bu esnada dark level smearing denen bir sorun oluşabiliyor.
İncelemesi:
LG 27GL850-B 27" 1ms QHD Freesync IPS - Pek uygun fiyatlı değil ama her tür performansı çok iyi.
İncelemesi:
-
Çok teşekkürler
-
Uzun süreli kullanacaksanız ips veyahut va panel almayın.
Tn panel bakın. Gözü daha az yorar.
Mavi ışık ipsler var ne kadar etkili bilemem. Extra 500 tl fark oluyor nedense mavi ışık şeysi olunca.
Tn panelde renkler biraz kötü oluyor (1 tık) ama gözü daha az rahatsız ediyor. -
Ben de 2k 144HZ monitör arıyorum. CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum ama onun yanı sıra yeni nesil oyunların hepsini oynuyorum. TN evet hızlı ama çamur gibi renkleri. VA desen o da yavaş. En iyisi İPS. Ben de uzun yıllar kullanacağım. Bütçe 2.5k falan -
Normal fiyatı 3600 civarında. 2K + 144hz + 1ms + Freesync + tasarım. İndirim bitmeden al derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X