< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2k sayısal sıralamaya hangisi mantıklı (5. sayfa)
2k sayısal sıralamaya hangisi mantıklı
(En Son Oy Tarihi: 15.7.2023)
-
-
Medeniyetle bizim okul ne alaka sizin okulun 28 tane hastanesi mi var her şey ortada bak mesela kafan basmamış ki atıyorum hala 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ss i 50 farklı yere niye atmıym kafa basmıyor herhalde ? Okul iyiyde kötü mü diyim , herkes görsün kaç tane prof var kaç tane doç var bak atıyorum hala görmüyorsun mesela? İyi ben de şöyle diyim dünyadaki diğer ünilere göre bilkent çöp ama bizim üniversite dünya standartlarında tıp eğitimi veriyor şimdi ağlayabilirsin 😂😂
Bu looser medeniyetlileride anlamıyorum , tamam sen de girmek istiyorsun ameliyatlara . Bir tane göztepe eğitim araştırmanız var başka yere gidemiyon 🤣🤣 ama tr nin en iyi tıp eğitimi veren devlet üniversitesinede sallamassın. Okulun sistemi oturdu artık 1 numara . Kampüs desen var , hastane desen var . Kampüsü tüm tıplardan daha iyi , hastane sayısı tüm tıplardan daha fazla . Sizin okuldaki hocayla konustugumda sbünün önü açık gelecekte 1 numara ama sistemi 10 seneye anca oturur demişti şu anda oturdu mesela karşılıklı ağlayabilirsiniz artık 🤣🤣🤣
Sbü ye 1 numara dedigini gorunce bayılmışım şimdi kendime geldim. Kolay gelsin hocam şeriatçılarla marmaradan çaldığınız kampüsünüzde iyi dersler yapın bin tane hastaneye gidip gelin umarım
Mustafatosun biz öğrenciyiz kampüsü alıp marmaraya mı vereyim ne istiyorsun ya da adamlar tıp açmış okumiym mi bu ne saçma bir yorum böyle 😂😂😂😂
Burda tıp yazıcak öğrencilere bilgi veriyoruz sbü de okuyorum eğitimi 1 numara ne görüyorsam onu söylüyorum saçma bel altı yorumlarını kendine sakla dediğim gibi looser bir medeniyetlisin belli ki hiç ameliyatlara vs giremiyorsun ağla 😂😂
istanbulda tıp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
medeniyette okuyorsan esas sen yerini bileceksin.ankarayı diğerleriyle karşılaştırmak haddine mi
Okuduğunuzu anlayamıyorsunuz sanırım. Ben zaten yerimi biliyorum demişim, siz de bileceksiniz öyle ankaracılıktır en iyiciliktir oynamayacaksınız ctf ve hütf varken . Bir de sbü yü övüyordu arkadaş . Sınıf arkadaşlarımın yarısı ve ben sbü geldiği halde şeriatçı, başka okullardan toplama şeklinde kurulmuş eğitiminin ne kadar iyi olduğu sorgulanır bir üniye gitmedik diye ezik olduk
Sende mühendis ışığı aldım bilkent diyorum
bence genel tıp eğitimini bitirip sonrasında amerika gibi bilimsel imkanları gelişmiş bir ülkede phd yapmak daha mantıklı. bu program senede 2-3 kişi alıyor ve şimdiye kadar yalnızca 49 mezun vermiş deniliyor. birçoğu bırakmış tamamlamadan, bu nedenle ilk tıp eğitimini bitirip sonra phd yapılması daha mantıklı geliyor benim gibi phd düiününlere
Yani bence de hocam, haklısınız.
Sınav öncesi tercih edebileceğim bölümlerden biriydi.
İlk tercih sonrası diğer tercihlerimin bir önemi yoktu. Öylesine diğer 2 bölümü de listeye ekledim.
-
Anladım hocam merak etmiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ya tıp istersin ya mühendislik… İkisi de insandan birbirinden kalifikasyonlar ve düşünme becerileri isteyen dallar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ikisini birden seçip tıp mühendisi olmak istiyorum hocam okey midir ?
Dunya uzerinde hickimsenin fark edemedigi bir sey olan hamidiye tipin hutf+cerrah+capa+autf+koc+acibadem toplamindan daha iyi oldugunu fark ettiginiz icin sizi kutlarim, dünyanın en birinci tip fakultesinde calismalariniza devam ederim Ama sakın soylemeyin bu bilgi cok ama cok gizli simdi fazla yerde hamidiye tipin dunyanin en birinci tip fakültesi olduğunu belirtirseniz hakan fidan eski mit skillerini kullanip sizi indirebilir aman diyim. Bi de biz (hamidiye tipi goremeyen hutf+cerrah+capa+autf+koc+acibadem tip uzerine odtu bilkent koc Sabancı boun itululwr) sizi cok kiskaniyoruz ki oyle böyle değil aman dikkatli olun coook kiskanciz cooook
krdsm madem eğitiminiz 1 numara kaç tane hocanız sizin okuldan mezun söyler misin
HİCBİŞİ OLMAZ hocam allah'ın bi kader planı varsa gerçekleşir o
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X