Şimdi Ara

2k sayısal sıralamaya hangisi mantıklı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

2k sayısal sıralamaya hangisi mantıklı

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2023)
Giriş

Okul yeni açıldı , yazdıklarımı okursan türkçe tıplarla kıyaslıyorum eğer usmle ya da akademik düşünen varsa yazdıgın tıpların İngilizce bölümlerini tercih etmeli. Ama türkçe okiycak varsa bizim okulun klinik eğitimi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Tabi ki ben de oyle diyorum zsten akp hamidiye kulliyesi>hutf+ctf+autf+capa tarihi (senin icin sadece turkce kisimlari olsun yoksa bence akp hamidiye kulliyesi harvard medden de daha iyi ama neyse sen cok mutevazi ciktin)

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Okul yeni açıldı benim iddam türkçe tıplar arasında klinik eğitiminin bir numara oldugu . Yani klinisyen olmak isteyen biri bizim okulu yazmalı . Benim sıralamam 2 k cerrahi düşünüyorum cerrahpaşaya sıralamam yetmiyodu o zaman da okul yeni açılmıştı iyi duruyodu yazdım . Şimdi kaç senedir okuyorum okul fazla iyi bence ctf de bu kadar klinik tecrübe yaşaybilceğimi düşünmüyorım . Bu arada ben 6 yıllık tıp eğitimini kıyaslıyorum. Mesela prc istesem asistanlıgı ctf de yapmak isterim , kardiyo istesem siyami ersek de . Karşılaştırdıgım 6 yıllık tıp eğitimi .

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Yani benim siyasetle bir alakam yok , şimdi okulun sistemi oturdu okulu kapatalım mı napalım anlamıyorum kı seni ahahahahaha🤣🤣🤣

Ben okulu yazarken bişi bilmiyordum şimdi biliyorum yazınca niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum , okulda genel anlamda homojen bir yapı var hem kadroda hem öğrencilerde genel anlamda öğrenci profili olarak mesela çapayla bir farkı yok

Hutf ctf atf nin yanına Selçuku da eklemeni tavsiye ederim ✍️.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Sanli ak hamidiye kulliyesinin yanina koymaya yakıştıramadım malsf😔😔😔😔😔

Sen 4k filaj yapmamis miydin hatirliom seni 19 zamani forumdan

Edit: 4.7k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 27 Haziran 2023; 17:7:12 >

Hocam beni siyasete karıştırma bak bel altı vuruyorsun o zaman tüm okulları kapatalım öğrenciler okumasın . Okulun içi homojen öğrencilerde ve hocalarda bir problem yok

Genel anlamda biraz torpilli vs olabilr ama sonuçta böyle bir üniversite var şu anda herkes bunu aşmış ve eğitimine bakıyor herkes . Hocalarda öğrencilere yardım etmek istiyor napalım okulu sürekli protesto mu edelim biz öğrenciyiz herkes işine bakmalı . Gidin siyaset bilimleri okuyun meydanlarada görelim sizi çok protesto yapmak istiyorsanız 😂😂😂

Mesajımı atamadı forum
    Bi daha yazmaya usendim bulletpointler halijde
    Sbu gercekten buyuk sehirlerdeki en buyuk comaristan nüfuslu üniversite olabilir (ben demiom okuyanlar dio)
    Sbu kurulusu ile tamamen akp projesi diil mi bunda belalti vurma filan da yok, marmara kampüsüne cok, askeri hastanelere cok, badem biyik doldur kadrolara, arapca konusma tarzi kulupler unide cirit atsin, yuksekogr3nim kihl
    Bana kalsa zaten ülkede max 20 uni filan birakirim zaten ora ayri mesele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Lan zaten biz okulumuzu da hukumeti de her seyi de protesto edioz daha iyi bi yerde yasayalim okuyalim die, bunun icin siyasal okumaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi sbü yokken zaten hastaneler mevcuttu yani o hastaneler bizim okula bağlandı dersime giren hocalardan şu ana kadar daha net akp li 3 kişiye rastladım dönem başındsn beri belki 150 tane hoca girmiştir dersime . Onun dışında okul kadıköyde oldugu için bu okulun yapısını homojene sürüklüyor çünkü sen kadıköye dediğin gibi sağ kesimi temsil edicek bi okul yapıyorsun ama sonuçta öğrenciler kadıköyü görüp geliyorlar ve bu da okulu stabilize ediyor hatta benim dönemimde dediğinizin aksine akp li sayısı daha az . Biz burda eğitimleri kıyaslıyoruz bir de konuyu başka yerlere çekme

Tamam okulun siyasi yapisi problematik diil hamidiye de en iyi fakulte kesinlikle cerrah ve capa tutuyorken yazilacak bi okul (bir kisi bile yazmamis bunca sene ama olsun)

Okulda öğrenciler ve hocalar arasında siyasi ilişki yok niye anlamıyorsun. Okulun siyasi yapısı öğrencilere yansımıyor . Onun dışında trollemek istiyorsun biliyorum ama saçma yazdıkların . Okul yeni açıldı yeni açılan kimsenin bilmediği okulu niye yazsın herkes . Biraz zaman geçicek ,öğrenciler gidicek , sonra yayılıcak ki yazılsın . Zaman geçti , sistem oturdu genel anlamda çapa türkçeden iyi arkadaşlarım var biliyorum niye anlamıyorsun 😂😂

• hamidiyeye hacetten iyi diyorsun nasıl troll ben oluyorum anlamadım ki

tamam hamidiye harvard medden bile iyi, siyasi hiçbir influence ı da yok idarenin sen kazandın

Alıntı

metni:
    Okulun siyasi yapısı öğrencilere yansımıyor

alla alla acaba niye, öğrenci kitlesinden mi yoksa 

ne alaka ya, ingilizce bölüm okumanın dil aşinalığı dışında ekstrem bir avantajı yok. zaten 4,5,6. dönemlerde herkes türkçe staj alıyor. ilk üç dönemdeki ingilizce de genel terimler, çoğunun türkçe hali de zaten ingilizce. hütf ctf gibi üniversitelerin türkçesinde de öğrencilerin ingilizcesi iyidir, geliştirirler ve usmle gibi sınavlara giderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 27 Haziran 2023; 17:48:31 >

Evet 6 yıllık tıp eğitiminde, alıcağın klinik tecrübe ve eğitim hacettepeden daha iyi doğru anlamışsın

puahahahahha

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.