Şimdi Ara

2K sıralama ile 19 K lık yere gitmek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
6.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu universiteler arasi gecis nasil oluyor.bu sene ben 4k ile hukuga yerlesecegim.odtu iktisat yaklasik 8k civari alir diye tahmin ediyorum.memnun kalmazsam.nasil gecebilirim iktisata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EE istiyorsan Hacettepe'ye geç hocam.

Yüksek lisansı ODTÜ'de yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Türkiye 50.si olup boğaziçi kimya, ilk 10a girip bilkent fizik, 1. olup bilkent iktisat yazanlar var. Bu adamlar bilmiyo muydu sıralamasına göre tercih yapmayı yahu. Ee istiyorsun Ee yaz. Sırf odtü vb olsun diye endüstri gibi alakan olmayan meslekleri yazma.
    Hacettepe ee odtü kadar olmasa da kaliteli bir eğitim verir, aselsanda çalışan hacettepe ee mezunları var.Tamam bölümün sıralaması 20k ama senin 2klık kapasiten var, yani odtülülerin yapabildiklerini yapabilirsin. Biraz çabalarsan bir kaç yıl içinde odtü mezunuyla aynı yerlere gelirsin.
    İlk 10a girip bilkent fizik yazan sınıf arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Türkiye 50.si olup boğaziçi kimya, ilk 10a girip bilkent fizik, 1. olup bilkent iktisat yazanlar var. Bu adamlar bilmiyo muydu sıralamasına göre tercih yapmayı yahu. Ee istiyorsun Ee yaz. Sırf odtü vb olsun diye endüstri gibi alakan olmayan meslekleri yazma.
    Hacettepe ee odtü kadar olmasa da kaliteli bir eğitim verir, aselsanda çalışan hacettepe ee mezunları var.Tamam bölümün sıralaması 20k ama senin 2klık kapasiten var, yani odtülülerin yapabildiklerini yapabilirsin. Biraz çabalarsan bir kaç yıl içinde odtü mezunuyla aynı yerlere gelirsin.
    Hocamiz gayet guzel aciklamisl. Tıpı ee icin birakiyorsunuz sonucta. Sırf siralamaniz tutuyo diye makine yazarsiniz sonra kafanizi duvarlara vurursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hocam bu universiteler arasi gecis nasil oluyor.bu sene ben 4k ile hukuga yerlesecegim.odtu iktisat yaklasik 8k civari alir diye tahmin ediyorum.memnun kalmazsam.nasil gecebilirim iktisata
    Başvuruyosun yazın geçiyosun kolay geçememe durumu çok nadir

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    iyiymis o zaman...

• Up

• başka ee bölümü yok mu o sıralama aralığında itüden başka
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Hayır yok.

• Eğer amacın çoğu odtülüler gibi savunma sanayi ise itü elektronik yazmazsan pişman olursun. Elektrik alanında çalışmayacaksan EE ile elektronik haberleşme arasında fark yok. Bilkent boun elektronikçi yetiştirir elektrik dersleri yoktur eskiden varmış bounda, bilkenti bilmiyorum. İsme aldanma EE diye. Odtü de elektrik paketide vardır zaten 3 ve 4 sınıfta alan seçiyorsun. Bilkent bounda yine yok EE yazmasına rağmen yine söylüyorum isme aldanma.

İtü odtü boun bilkent bunlar üst seviye okullardır. Pişman olursun. Geçen sene itü elektronik tavan puan 543 ilk 200 yapıyor. 200 ile itü yazılır ama 2k ile hacettepe yazılmaz. Kararını iyi ver. Kendi seviyendeki öğrencilerle okumak bile yeterli bir sebep. İtü de EE yazsa elektronik yerine zaten puanı odtü ile aynı olurdu. İsme aldanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganara -- 16 Temmuz 2019; 2:16:3 >
  • Ganara G kullanıcısına yanıt
    Bir miktar katılmakla beraber itünün öğretmen kadrosunun çok kötü olduğunu da eklemek istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacettepeye gidip ilk sene yüksek ortalama yapıp not ortalaması ile yatay geçiş yapabilirsiniz ODTÜye

• Hacettepe eeye git okul içine sinmezse odtüye kolaycana yatay geçiş yaparsın

• hocam tam okuyamadım olayları ama tobb da çok çok iyidir ee de göze çarpan en büyük eksisi kampüstür o da ne kadar sıkıntı
  • Hocam ben hacettepe ye merkezi puan ile yatay geçiş yapacağım için odtu ye yatay geçişte sıkıntı olur diye korkuyorum. Sonuçta 2 kere yapacağım bazı üniversiteler sınır koyuyor. İzin vermiyor. Birde geçmek kolay olur mu baya yüksek not ortalaması isteniyor bildiğim kadarı ile.

• sıralamanız yüksek oldugu için yataş geçiş yapmanız cok kolay olur tabii ortalamayı batırmazsanız.
  • Peki benim önceden myp ile yatay geçiş yapmam engel olurmu?

• ilk 1000'e girmiş birisi erzurum tıpa gitmişti takma boşver

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Myp yatay geçişe engel oluyor ama not ortalaması ile yatay geçişe engle olur mu bilmiyorum odtünün yatay geçiş kılavuzuna bak

• Hocam ben hacettepe ye merkezi puan ile yatay geçiş yapacağım için odtu ye yatay geçişte sıkıntı olur diye korkuyorum. Sonuçta 2 kere yapacağım bazı üniversiteler sınır koyuyor. İzin vermiyor. Birde geçmek kolay olur mu baya yüksek not ortalaması isteniyor bildiğim kadarı ile

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.