Şimdi Ara

2K sıralama ile 19 K lık yere gitmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
5
Favori
6.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene yks ye girdim 2360. oldum. Ankara tıpa gittim. Ama sene sonunda tıpın bana göre olmadığını ve yıllardır hayalim olan elektrik elektroniğe merkezi yatay geçiş ile geçmeye karar verdim. Ama şöyle sıkıntı var. Odtü ee en son 2260 küsürler de almış yani bana gelmiyor. Hal böyle olunca geriye hacettepe kalıyor ama onunda sıralaması 18 k benim için sorun yok ama hata mı yapıyorum bazen diyorum. Odtü makina ve havacılık geliyor. Acaba ee yerine makine veya havaciligami gitsem. Kararsız kaldım. (İtü istemiyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whateverr1999 -- 29 Haziran 2019; 20:32:57 >

• Türkiye 50.si olup boğaziçi kimya, ilk 10a girip bilkent fizik, 1. olup bilkent iktisat yazanlar var. Bu adamlar bilmiyo muydu sıralamasına göre tercih yapmayı yahu. Ee istiyorsun Ee yaz. Sırf odtü vb olsun diye endüstri gibi alakan olmayan meslekleri yazma.
    Hacettepe ee odtü kadar olmasa da kaliteli bir eğitim verir, aselsanda çalışan hacettepe ee mezunları var.Tamam bölümün sıralaması 20k ama senin 2klık kapasiten var, yani odtülülerin yapabildiklerini yapabilirsin. Biraz çabalarsan bir kaç yıl içinde odtü mezunuyla aynı yerlere gelirsin.
  • Sen ilk senende mi kazandin? Ayrica yurdun ulusta mi?
  • Ben olsam Hacettepe ee'yi yazardım
  • hata yaparsın, en azından odtü endüstriye gitmeni tavsiye ederim. Asla sana bir ODTÜlü gibi bakmazlar.
  • Evet dostum nerden tanıdın?
  • sence ?
  • odtü endüstri yada makine düşünebilirsin dostum bence hacettepe yerine
  • Gerçekten tanımadım kimsin?
  • Tekrarlıyorum. Sakın ha yapma. İşsiz kaldığında kafanı duvara vurursun. Kaç kişi ee okuyup ee yapıyor biliyor musun? Muhtemelen işini yapmıyacaksın. ODTÜ Endüstri okursan bir markan olur.
  • Yok kardesim senin bi oda arkdasin benim arkadasim(jiyan) bi ara kendisi dedi iste bizim odada biri var ankara tipta okuyor ve memnun degil dedi
    Tesaduf eseri senin konunu gorunce soriim dedim bakiim sen misin diye
  • Jiyan kim 😆 mert imi diyosun?
  • Hacettepe de iyi diyorlar bilemiyorum.
  • Olabilir ben de devreler yandi galiba ayrica ankaratip birakma sebebini de tam anlamis degilim
  • Ben 1-3k arası sıralama bekliyorum hedefim de ee. Odtü eenin tutmayacağı bir sıralama gelirse odtü makine yazacağım sana önerim sen de odtü makine yaz
  • illa ee okuyacağım diyorsan hacettepe ee yaz pişman olmazsın. bir odtü olmasa da hacettepe çok iyi okuldur ee si de çok iyidir.

ama odtü makina-havacılık uzay-endüstri de yazabilirsin
  • Türkiye 50.si olup boğaziçi kimya, ilk 10a girip bilkent fizik, 1. olup bilkent iktisat yazanlar var. Bu adamlar bilmiyo muydu sıralamasına göre tercih yapmayı yahu. Ee istiyorsun Ee yaz. Sırf odtü vb olsun diye endüstri gibi alakan olmayan meslekleri yazma.
    Hacettepe ee odtü kadar olmasa da kaliteli bir eğitim verir, aselsanda çalışan hacettepe ee mezunları var.Tamam bölümün sıralaması 20k ama senin 2klık kapasiten var, yani odtülülerin yapabildiklerini yapabilirsin. Biraz çabalarsan bir kaç yıl içinde odtü mezunuyla aynı yerlere gelirsin.
  • Karar veremedim hocam hacettepe ee de iyi diye duydum. Hemde hacetteoeden odtu ye yatay geçiş imkanim cok yuksek olacak.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam içimi rahatlattıniz valla :)))
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam içimi rahatlattıniz valla :)))
  • Hocam dediginiz gibi ee istiyormussunuz tipi birakma sebebiniz ise size gore olmadigini soyluyorsunuz belki makine ya da uzay felanda size gore degildir bence bunlari cok iyi arastirin hangi bolumun size uygun olduguna gore karar verin derim umarim istediginizi elde etmede mutlu olursunuz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.