Şimdi Ara

2K sports neden futbol oyunu yapmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben zamanında deramcast'te yaptılar diye hatırlıyorum yoksa yalnışmı hatırladım
  • Basketbolda rakipsizler diyorsunuz ama futbol da şu an dünyada en çok sevilen spor.
    Bence güzel bir futbol oyunu yaparsalar en az NBA kadar satar.
  • atı alan üsküdarı geçti, bu saatten sonra pes ve fifaya rakip olacak bir futbol oyununun çıkacağını zannetmiyorum. Kendi dallarında futbol oyunu piyasası pes ve fifanın tekelinde, bu şekildede olmaya devam edeceklerdir. Bence bu oyun tarzında değilde şöyle güzel grafiklerle goal 3 gibi bir oyun yapsalar ortalığı yıkarlar
  • Herkes bunu diyor neredeyse. Ama bu adamlar futbol oyunu işine atılsa, bu işi mükemmel bir biçimde kıvıracaklarını nereden biliyorsunuz, ne malum? Belki beceremeyecekler, futbol oyunu yapmak kolay mı? Tamam NBA 2K'ya bakıp böyle düşünüyorsunuz ama 2K aynı zamanda yıllardır NHL oyunu da yapar ama onu bir türlü beceremez, incelemelerde de sürekli EA'in NHL'inden 2-3 puan civarı daha aşağı not alır.
  • Gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Herkes bunu diyor neredeyse. Ama bu adamlar futbol oyunu işine atılsa, bu işi mükemmel bir biçimde kıvıracaklarını nereden biliyorsunuz, ne malum? Belki beceremeyecekler, futbol oyunu yapmak kolay mı? Tamam NBA 2K'ya bakıp böyle düşünüyorsunuz ama 2K aynı zamanda yıllardır NHL oyunu da yapar ama onu bir türlü beceremez, incelemelerde de sürekli EA'in NHL'inden 2-3 puan civarı daha aşağı not alır.

Çok doğru
  • eski oyunlardaki çeşitlilik şimdi yok... şimdi dev firmalar dev oyunlarıyla küçük oyunları ezdi.. eskiden 15 çeşit rally oyunu vardı, hangisini oynasak diye şaşırıyorduk düşünün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

yaparsa pesten güzel olacağı kesin ama fifadan iyi olurmu bilemem

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

ben zamanında deramcast'te yaptılar diye hatırlıyorum yoksa yalnışmı hatırladım

Kardeş,futbolu kastetti isen;2k Dreamcast'e futbol oyunu yapmadı.

İnfogrames,Silicion Dreams gibi firmalar futbol Dc'ye futbol oyunu yaptılar.

2k serisi zaten Dreamcast exc.'leri olarak piyasaya çıktı.2k serisinin temelinde de Sega Sports yatar.Ea;Sega'ya oyun yapmayacağını açıklayınca,Sega da karşılığını 2K'yı kurarak verdi,ve Ea'yı resmen oturttu.

Dreamcast'in üretimi durunca da,Sega ile 2k ayrıldı ve yoluna farklı şekilde devam etti ve multiplatform bir oyun özelliği kazandı.

Bugün 2k oynayan ve takdir eden herkes,işin özünde Sega'ya teşekkür borçludur.

• Eğer rakibi olacaksanız PES de FIFA da hafife alınmaması gereken oyunlar. Ikisinin de bu günkü konumlarına gelmeleri için kat ettikleri yol, harcadıkları para ve verdikleri emek belli. 2K da eğer bu işe girerse oyununun NBA serisindeki gibi oyuncular için tek seçenek olmayacağını, oyuncuların FIFA ya da PES'in yanına denemek için alacağı bir futbol oyunu olacağını biliyor.
  • 2k11 basketbolda en iyisi ama amerikan futbolunda beyzbolda ea den geri.
    Olası bir futbol oyunu tutmayacaktır.Bunun yerine 2k11 i kusurlaştırsa daha iyi olur jordonun yanında magic johnson shaquille o'neal i koysa daha da iyileşir
  • Sahada 10 oyuncu olan bir sporla sahada 22 oyuncu olan bir oyun yapmak arasında dağlar kadar fark var malesef.Öncelikle NBA serisindeki multi kısmını adam etsinler.
  • Çok kolay işler değil bu işler, keşke şu lisans olayı olmasa isteyen istediği ülkenin, istediği organizasyonun lisansını alsa o zaman futbol oyunu artar gerçek rekabet ortamı oluşur.
  • Virtua Futbol vardı bir ara güzel oyundu, yapmalı bence Sega arcade ruhunu Sega kadar iyi yansıtan bir başka firma zor bulunur. Futbol arcade oyunlarıda güzeldir. Fifa dan bile çok sarabilirde.
    Hatta Tecmo nun da bir oyunu vardı Futbol özel hareketler bile vardı, amaç eğlencedir arcade de ;)
  • Öyle yorumlar var ki gören de PES'i sıfır, Fifayı da ultra süper bir oyun sanır.
    İkisinin arasında o kadar fark yok yapmayın etmeyin.
    Bariz firma farklılıklarından kaynaklı oynanış farklılıkları, stadyumlar vs. var.
    Ama o kadar kesin ve net ifadeleriniz var ki komik geliyor.
    PES ve Fifa da güzel oyunlar ve umut ederim ki aralarındaki bu rekabet artarak devam eder.
    Çünkü zamanında bu rekabetsizlik ortamından çok kötü futbol oyunları oynamaya mecbur bırakıldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytn

Öyle yorumlar var ki gören de PES'i sıfır, Fifayı da ultra süper bir oyun sanır.
    Bariz firma farklılıklarından kaynaklı oynanış farklılıkları, stadyumlar vs. var.
    PES ve Fifa da güzel oyunlar ve umut ederim ki aralarındaki bu rekabet artarak devam eder.
    Çünkü zamanında bu rekabetsizlik ortamından çok kötü futbol oyunları oynamaya mecbur bırakıldık.

:) Tachibana Ukyo halen verem mi ?

• Arada rekabet falan olmadığını bile bile neden kendini kandırma ihtiyacı hissediyorsun hiç anlamıyorum.
    Ama sen ona inanmak istiyorsan öyle olsun, rekabet var.

Gerçekleri duymak istiyorsan FIFA 08'den beri rekabet falan yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: mytn

Öyle yorumlar var ki gören de PES'i sıfır, Fifayı da ultra süper bir oyun sanır.

• Basketbolla pek işim olmaz ama spor dalında oyun olarak peside fifayıda ezer bu kalitede futbol yapsınlar ne fifa kalır ne pes
  • Haklısın...
    ne diyim benim fikrim bu yönde.
  • Herkes iyi olduğu işi yapmaya devam etsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.