Şimdi Ara

2K sports neden futbol oyunu yapmıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben de kendime o soruyu soruyorum niye Baseball oyunu bile var. Yapsınlar şu futbolu.
  • Aslında biz futbol aşıkları için harika birşey olur şu an tüm pasta Pes ve Fifa'nın elinde 2K gibi bir firmanın futbol oyunu yapması hem pazarı bölebilcek etki yaratabilen bi oyun olur hem de rekabet artar ve bunun tek kazananı biz oluruz
    Sadece 2K firması değil bir çok firma keşke girişse bu işe tek kazanan biz oluruz gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

fifa artık açık ara lider her konuda pesten. resmen sildiler pes i piyasadan. 2k da aynı şekilde nba live serisini sildi piyasadan.. birde futbolda kapışsalar fena olmaz

fazla abartıyorsun, senin mesajın ve benim cevabımın bir tartışma yaratma ihtimali var ama söylemek istiyorum ki yanılıyorsun!
    sen fifa'yı çok seviyor ve beğenerek oynuyor olabilirsin ki ben de beğenerek oynuyorum ama pes 2011'in fifa 11'den eksik kalır bir yanı yoktu. pes 2010 ile pes 2011 arasındaki değişim oyunlar tarihine geçecek kadar büyük bir devrim olmuştur.. şuan çoğu forumda olmak üzere bir çok kişi pes'i severek oynuyor, pes'i fifa'dan üstün görüyorlar ki oynuyorlar(istisnalar olabilir tabii) bu kadar kişi böyle düşünürken senin dediğin şey çoook yanlış olur
    ayrıca her konuda açık ara lider nasıl oluyor ya
    en basitinden b.a.l. modu fifanın tek kişilik modundan üstündür
    yada pes'in pas sistemi fifa'dan çok daha iyidir diyebiliriz

çok agresif bir mesaj yaratmamaya çalıştım ama agresif olduysa mazur görün..

• 2K daha çok amerikan pazarını hedef alan bi firma gördüğümüz kadarıyla oyunlarını orada yoğun ilgi gören sporlara göre yapıyolar. Top spin hariç belki o daha genel bi kitleyi hedef alıyo olabilir.

Ayrıca benim sorum şudur ki bu kadar iyi bir basketbol oyunu yaparken euroleague'i oyuna neden hala eklemezler tamam bir o kadar daha oyuncu bilgileri almak fiziğini modellemek falan zor olabilir ama oyunun satış sayısını çok büyük miktarda artıracağı kesindir.

Veya NBA oyununun içine eklemeseler bile başka bi oyun firması neden avrupa basketbolu için bir oyun yapmaz?
  • 10 yıl öncede insanlar bu soruyu forumlarda soruyordu
  • nba 2k harika bir basketbol oyunu..2k games futbol oyunu yapsa tutulur mu bilemiyorum..şu saatten sonra fifa ve pes e rakip futbol oyunu yapmak çok ama çok zor
  • 2K girse yıkılır forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa ne yaa. Allah askina valla gidip oyunu aldim. 1kere oynadim sattim. Fifaymis. Pesteki gameplay fifaya 10 basar. Tamam baslicaksiniz simdi lisanslardan gene. Ama takim elbisen armanide olsa, tipsiz gene tipsizdir.

• 2k nın futbol piyasadına gireceğini hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwartzenius -- 3 Kasım 2014; 3:14:32 >
  • ah bi yapsalar da şu kendini beğenmiş eaye güzelinden bi ayar daha verseler keşke ya keşke
  • Top spin 4 oynamıştım bu kadar gerçekçi bir spor oyunu daha göremedim. Futbol oyununu hayal bile edemem

• Yapsa iyi olur aslında

• Cahilce konuşuyor olabilirim ama lisans sorunu olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.