oyun güzel grafikler bayağ iyi ama oyun kurallarını bilmeyince hiçbir zevk vermiyor iyi bilen birisi anlatsa bişiler yapacam topa vuruyorum sonrası yok
quote:
Orjinalden alıntı: Deviilll
Baseball çok zevkli bi spordur.Ülkemizde bu kadar tutulmamasının sebebi futboldur.Daha doğrusu milletin aklına ilk spor deyince futbol gelir.Milletçe tek bi spora bağlanmamız ilginç...
öyle deme hocam , gün geçtikce diğer sporlara olan ilgide artıyor, ankaradaki çoğu okulda hentball takımı var,beysbol tutmaz bizim ülkede ama amerikan futbolu falan olsa , bbuz hokeyi falan yaygın olsa sen o zaman gör, vurdulu kırdılı sporlara ilgi duyuyoruz genelde :) eskiden basketbolda o kadar popüler değildi , ama farkındaysan son 2-3 yılda basketbol alanında çok gelişme kaydettik .Zamanlar hepsine ilgi artıcaktır, ama bunu 1-2 yıl içinde olmasını bekleyemeyiz :)
2K Futbola el atsın ... belki fifanın şeyi korkarda PC'ye biraz önem verir ... iyice piyasadan vazgeçti EASPORT sanki bilgisayar oyuncusu kalmamış gibi ama 2KSports öle düşünmüyo .. adamlar yaptıkça yapıyo .. basketbolu oynamam oyunu sevdirdi bana ya pcye çıksın bayzboluda severiz bu gidişle ... güzel haber ....
2KSports neden futbol oyunu çıkarmıyor pc için?
quote:
Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
2KSports neden futbol oyunu çıkarmıyor pc için?
aynı şeyi düşünüyoruz ... bence ne Pes'ten neden Fifa'dan aşağı kalır
quote:
Orjinalden alıntı: Hardcore_Gamer
Aslına bakarsanız, NBA 2K9'ın PC'deki başarısından sonra pek de beklenmedik bir şeyle karşılaşmıyoruz.
Sevgili beyzbolseverler,
2K Sports firmasının uzun soluklu beyzbol oyunu MLB 2K9 artık PC ekranlarımızda.
Resmi olarak açıklanmasa da ilk bilgi, aslında oyunun ilk "teaser" görüntüsünde ortaya çıktı. Görüntünün sonunda altta konsolların yanında PC damgasını da gördük. http://www.2ksports.com/videos/new/mlb2k9/195
Ülkemizde ve çoğu Avrupa ülkesinde beyzbolsever ve oyuncu kitlesinin düşük olduğunu varsayarsak, oyunun Avrupa'da başarsının düşük olacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Tahminimce MLB 2K9, bu spora meraklı "hardcore" kitle ve 2K Sports firmasına katkı sağlamak isteyen daha çok oyununu PC ekranlarında görmek isteyen oyuncular tarafından satın alınacaktır.
nbain devamını getirsin yeter.. beyzbolu geç
Oyunu deneyen varsa acaba grafik hatalarıyla karşılaşan oldu mu Bazen bütün texturelar birbirine giriyor
Gayet yeterli bir puan oyun bug kaynıyor çünkü. Grafiklerde NBA 2K9'un aynısı... PC'ye çıktığına pek de sevinemedim açıkçası
beyler çıldırıcam nasıl vuruluyor topa ? practice girdim 2 saattir topa vurmaya çalışıyorum. sadece sopayı yatay tutuyo top geldimi dokunuyo. her uşu denedim vurmuyo?
Tuşları atamak lazım topa vurabilmek için... Swing ve altındaki tuşu ismini unuttum ayarlamalısın. Top gelmeden o alttaki dediğim tuşa basılı tutacaksın top gelirken de elini çekip swing'i ayarladığın tuşa basacaksın
NBA oyunundan sonra, futbol oyunu çıkarsalar aslında çok daha karlı bir iş yapmış olurlar ama uğraşmak mı istemiyorlar nedir
Arkadaşlar oyunun tuş kombinasyonu ne şekilde? Biri anlatabilirmi hangi tuşlar ne işe yarar ne nedir? Bilen varmı?
bi ara bende beyzbol oyunu vardı. çok eğlenceliydi, baya sarıyodu. saatlerce oynuyodum.
Yokmu tuşları bilen arkadaşlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme