Şimdi Ara

2K SPORTS'tan Yeni Bir Sürpriz - MLB 2K9 ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslına bakarsanız, NBA 2K9'ın PC'deki başarısından sonra pek de beklenmedik bir şeyle karşılaşmıyoruz.

Sevgili beyzbolseverler,

2K Sports firmasının uzun soluklu beyzbol oyunu MLB 2K9 artık PC ekranlarımızda.

Resmi olarak açıklanmasa da ilk bilgi, aslında oyunun ilk "teaser" görüntüsünde ortaya çıktı. Görüntünün sonunda altta konsolların yanında PC damgasını da gördük.
    http://www.2ksports.com/videos/new/mlb2k9/195

Sonradan da kesin resmi açıklama, 2K forumlarının yöneticisi 2K Admin Ron tarafından geldi.
    http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=205082

Ülkemizde ve çoğu Avrupa ülkesinde beyzbolsever ve oyuncu kitlesinin düşük olduğunu varsayarsak, oyunun Avrupa'da başarsının düşük olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Tahminimce MLB 2K9, bu spora meraklı "hardcore" kitle ve 2K Sports firmasına katkı sağlamak isteyen daha çok oyununu PC ekranlarında görmek isteyen oyuncular tarafından satın alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 8 Mart 2009; 23:13:28 >

• Offf mükemmel haber Geçen gün MLB'nin teaserını izlerken ulan Nba'i çıkardınız bunu da çıkarın diye içimden geçmişti demek kalbim temizmiş PC'de next-gen bir beyzbol oyunu kazanmış olacak müthiş birşey. Küçükken sopayla kum sahada oynardık beyzbol ne de olsa ata sporumuz

Haber için teşekkürler Hardcore_Gamer 2K'yı takibe devam

• hocam bırak allah aşkına,

şu ülkede, içinde beyzbol geçen 100lerce film izledik, sor bakalım şurda bir kişi biliyor mu bu oyun nasıl oynanır, kuralları nelerdir..
  • beyzbol güzeldir aslında en azından amerikan futbolu gibi karışık değil yapılması gereken belli

eskiden vardı öyle güzel beyzbol oyunları pc de
  • Helal olsunnn
  • Gençlerimiz Amerikalıların başka gereksiz şeylerine özeniyor ama böyle güzel spor dalları hiç ilgilerini çekmiyor Öğrendikten sonra çok zevklidir beyzbol, tabi geniş bi tarla lazım
  • sopalarla oynanan sporlar bize uymaz, sinirli milletiz biz, o sopaları topa vurmak için kullanamayız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 4 Şubat 2009; 22:22:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2K Sports şöyle güzel bir futbol oyunu çıkarsada artık fifa ve pes den kurtulsak,bu sene fifa yıda pes ide beğenmedim,futbol oyunsuz kaldım
  • Ps3 te MLB 2K8 demosunu oynamıştım çok hoşuma gitmişti bu da güzel olur oynarım
  • Baseball çok zevkli bi spordur.Ülkemizde bu kadar tutulmamasının sebebi futboldur.Daha doğrusu milletin aklına ilk spor deyince futbol gelir.Milletçe tek bi spora bağlanmamız ilginç...
  • Beyzbol değilde NHL 2k9 pc ye çıkarsa süper olur.Diğer platformlara çıkartmışlardı çünkü.Ya bi de bilen varsa 2k games'in oyunlarını steam üzerinden alamıyoruz,ne zaman Türkiye'de de satılacak bu oyunlar?
  • Beyzbol'u severim NASN kanalıydı sanırım Dsmart'ta sürekli izlerdim amerika beyzbol ligi yayınlanıyor yanılmıyorsam.
    eskiden de boş arazilerde çok oynardık beyzbol ama ben 2k'den bi futbol oyunu bekliyorum aslında güzel birtane.. umarım kısa zamanda onuda yaparlar..
    ben birde güzel bi Amerikan futbolu yada ruby gibi oyunlar felan güzel oluyor..
  • 2k işi biliyor ea gibi deil helal olsun
  • 2k sports'un yapacağı en büyük süpriz Nba 2k9'a Lan desteği eklemesi olurdu bence.
    Beyzbola gelince en son bir beyzbol oyununu 3 sene önce oynamıştım adını bile hatırlamıyorum.
    Bu kadar çok insanın sevmesinin bir nedeni elbette vardır. Bu yüzden bir şans veririz oyuna
  • NFL 2009'da gelsin ya.Spor oyunlarında gördüğüm en iyi grafik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 6 Mart 2009; 18:11:47 >
  • Beyzbol hmm geciniz
  • şu 2ksports futbola da el atsa ya
  • Sarmaz o tür oyunlar tabi kişiye göre değişir..
  • 2k yı seviyorum. keşke önce nhl i çıkarsalardı nhl daha çok ilgimi çekiyor. tabi birde top spin i çıkarsınlar. çok şey mi istedim ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

2k yı seviyorum. keşke önce nhl i çıkarsalardı nhl daha çok ilgimi çekiyor. tabi birde top spin i çıkarsınlar. çok şey mi istedim ne?

İnanırsan olur..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.