'EA Sports FC 25' fragmanı ne zaman yayınlanabilir? FC 25'in duyuru tarihini belirlemek biraz daha zor. EA genellikle bir sonraki Fifa oyunlarını Haziran veya Temmuz aylarında bir tanıtım fragmanı ile duyurur. Fifa 20 ve Fifa 21 Haziran ayında, Fifa 22 ve Fifa 23 ise Temmuz ayında duyurulmuştu. EA Sports FC 24 ise 13 Temmuz 2023 tarihinde duyuruldu. Tüm oyun duyurularına bir tanıtım fragmanı eşlik etti. EA yine Temmuz ayına sadık kalırsa, bu ayın başlarında bir kapak yıldızı açıklaması ve tanıtım fragmanı alabiliriz, ancak Euro 2024 bu yıl zaman çizelgesini biraz karıştırabilir. 'EA Sports FC 25' özellikleri Son haftalarda FC 25 hakkında şüpheli söylentiler ortaya atılıyor, ancak bunların güvenilirliğinden emin değiliz. Bunların çoğu geçen yıl Ekim ayında oluşturulan @FutPoliceLeaks adlı X hesabından geliyor, bu nedenle doğruluğundan emin olamıyoruz. Bununla birlikte, hesap Penta adlı yeni bir oyun modunun Ultimate Team'e geleceğini bildiriyor. Sızıntıya göre Penta, her takımda dört oyuncu kontrollü oyuncu ve bir yapay zeka kontrollü oyuncunun bulunduğu 5'e 5 formatını kullanan bir oyun modu. Oyuncuların her biri kendi Ultimate Takımlarından bir oyuncuyu kontrol ediyor. Üç arkadaşınızla takım kurabilir veya üç yabancıyla oynayabilirsiniz. Sızıntı yapan @DetectiveFUT'un iddiasına göre Ultimate Team yeni bir menajer sistemi de getirebilir. İçeriden bilgi alan kişi, favori menajerleriniz gibi oynayabileceğinizi ve her menajerin önceden ayarlanmış kendi özel taktiklerine sahip olacağını söylüyor. Örneğin Guardiola'nın Tiki-taka taktiği, Mourinho'nun otobüse park etme taktiği ve Klopp'un pres taktiği gibi. Ayrıca @FutPoliceLeaks hesabı Ultimate Team Pack animasyonlarının geri döneceğini iddia ediyor. Fifa 21'de olduğu gibi, tüneldeki kapılar açılacak. Ayrıca, kornerlerin her zamankinden daha özelleştirilebilir olacağı iddia ediliyor - ön direkte, arka direkte, penaltı noktasında ve ceza sahasının kenarında hangi oyuncuları istediğinizi ayarlayabileceksiniz. Son olarak @DetectiveFUT, FC 25'in EA FC 25'te katalog benzeri bir sistemi geri getireceğini söylüyor. Season Pass olarak adlandırılan bu sistemle oyuncuların FC 25'te herhangi bir oyun modunda para kazanabilecekleri ve bu parayı herhangi bir oyun modu için ödül olarak kullanabilecekleri bildiriliyor. Geçmişi olan daha güvenilir söylentiler açısından, bir EA yöneticisi önceki röportajlarda gelecek özellikleri ima etti. 2023'ün başlarında, Fifa oyunlarının baş yapımcısı Samuel Rivera, VAR'ın yaklaşan bir FC oyununa gelebileceğini ima etti. "Elbette VAR'a sahip olmak isteriz. Basitçe şunu söylüyorum ve bu çok doğrudan bir cevap: bir video oyunu olarak, faul olup olmadığını; yerinde olup olmadığını ya da yerinde olmadığını en başından biliyoruz. Dolayısıyla şimdiye kadar VAR'dan ziyade yatırım yapmayı tercih ettiğimiz başka özellikler vardı. Ama elbette hala var ve bir noktada kesinlikle göreceğiniz bir şey" dedi Latin Amerika yayını 3D Juegos Latam'a. VAR kullanımının oynadığınız oyun moduna da bağlı olduğunu sözlerine ekledi: "Eğer Kariyer modunda daha gerçekçi bir şey oynuyorsanız, o zaman VAR ile ilgili bazı mekanikleri kullanabilmek mantıklı olacaktır." Ve ekliyor: "Çevrimiçi rekabetçi bir şey oynuyorsanız, sadece oynamak ve devam etmek istiyorsanız, o zaman bir VAR istemeniz gerekmez." Henüz çok fazla bilgi olmasa da, daha fazla haber ve söylenti geldikçe bu sayfayı güncelleyeceğim. Yayıncı : Electronic Arts Çıkış Tarihi : Açıklanmadı. Resmi Site : https://www.ea.com/tr-tr/games/ea-sports-fc Duyuru Fragmanı EA SPORTS FCyoutube Everything For the Club. Be the first to watch the full reveal of EA SPORTS FC 25 on July 17.
Subscribe to see more from EA SPORTS FC: http://bit.ly/pzw4VD https://www.youtube.com/watch?v=pBM2xyco_Kg< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingSezenist -- 15 Temmuz 2024; 19:49:31 > |
EA Sports FC 25 [Xbox Ana Konu]
-
-
İlk fragman bu akşam 19 da. Heyecanım pek yok açıkçası ama bakalım:)
-
İlk defa bir fifa oyununu full fiyattan alacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24'ün cilalısı olacaktır yine. Fazla bir yenilik beklemiyorum umarım yanılırım.
-
24 ten çok şey beklemiştim açıkçası. Ama tam bir hayal kırıklığı oldu. Ya artık hipermotion saçmalığını bırakın, oynanış koyun önümüze. kaleciler kaleci gibi olsun, şutlar şut gibi gitsin. sürekli power şut çekmek zorunda mıyım sert şut için
-
Kesinlikle aynısı olucak bikaç farkedemeyeceğimiz animasyon ve biraz daha iyi grafik başka yok olsaydı şimdiye ayyuka çıkmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Bartınoğlu ön incelemelere bakacak olursak oyun beni şaşırttı. Kağıt üzerinde son 10 yıldaki en çok değişim olan Fifa olacak gibi duruyor. Özellikle oyunun taktik kısmındaki değişiklikler baya detaylı olmuş. Oyunun taktik boyutu 10 yıldır hiç değişmiyordu. Bununla beraber oynanışta da başka değişiklikler var, kariyer modunda ciddi değişimler var. Oyunda grafik modlarında da ilk defa seçenek geliyor, ray tracing olan bir modda olacakmış. Kağıt üzerinde 8.ci nesilin başından itibaren yani son 10 yılın en değişim gösteren Fifa'sı geliyor, uygulamada nasıl olacak göreceğiz. Kendi okuduğum kaynaklar;
FC 25: 71 Changes That Actually Make a Difference - IGN
-
Bunları çok duyduk ve yıllardır duyuyoruz geçem sene 40 bin animasyın dendi cidden hissettinmi ben hissetmedim oynanış olarak devrim olmayacak kariyeride görücez ben sadece kariyer oynuyorum
malesef yine aynısı gelecek gibi fc 24 ile. simülasyon modu rtx diyorlardı heyecanladım ama kısa sürdü.simülasyon dedikleri rüzgar hava şartları yavaşlık.rtx te oynanış aynı olduktan sonra ne yapalım doğru ışığı!
-
acaba oyunu en ucuza nasıl alabiliriz türkiye'de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_cann -- 21 Temmuz 2024; 22:29:28 > -
EA nin hicbir serisini begenmem,futboluda hicbir zaman,Kick Off ve Sensible Soccer serisi gibi realistik ve heyecanli gelmedi.Futbolmu oynuyorsun Mortal kombatda kombo ile Finishingmi yapiyorsun belli degil.Kick Off ve Sensible serilerinde yon tusu ve tek tusla,kafa,kisa pas,uzun pas,havadan pas,sut ve rovasata yapabiliyordun.Asil beceri ve yetenek buydu.Gorsellikten ziyade gercekcilik on plandaydi.Kick OFF ve Sensible Soccer zamanindada Fifa serisi vardi ve ikisinin yanina yaklasamazdi.Hep 3. Sirada kalirdi.Benim gozumde hala ayni.Ayaga yapisan futbol topu hicbir zaman gercek degildir.Ne kadar gorsel effect gelismis olursa olsun.4 Tus ve saysiz kombinasyonla futbol oyunu oynanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xbox da internet bağlantısı olmadan çevrimdışı oynamayı beceren var mı? Fc 24 de ea hesabına bağlanmadan bunu yapabiliyorduk.Anlayamadığım şekilde 25 de bunu kaldırmışlar.Ancak ps5 de böyle bir sorun yok
oynadığım ve en alışamadığım fifa oldu hiç bepenmedim 14 yılından beri fifasever biri olarak gittikçe geriye gidiyor birde italya liginde bazı takımların lisansı olmaması üzücü
-
Oyuncu skill işlerini çok abarttılar. Sürekli oyuncular birbirlerinin içinden geçiyor(gerçek anlamda). Paslaşma , takım press gibi şeyleri öldürdüler. Mbappe, Vini vs alan yardırıp gidiyor. İyice çocuk oyununa döndü.
-
Ping sorununu çözebilen var mı?
Modem konsola 5 metre mesafede, hız 500 mb ama ms son 10 gündür 60'ın altına neredeyse hiç düşmedi.
Ne yaptıysam olmadı, 2024'te 40 bandında gidiyordu, üstüne Turksat modemi ip6 olarak değiştirdi.
Ms'yi anlayan resmen dalga geçiyor. Var mıdır çözümü, cihaz series x.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X