Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakndac

Dark kardes nirde bu dungeonlar Dark bide balık tutma nasıl biliyon mu yaw oltayı Skilli felan hersey tamam tutamıom ya

oltayı takıyorsun eline ve L ye basıyorsun ondan sonra balıklara tıklıyorsun..oltaya balık takıldığında mause nin sol tuşuna basılı tutuyorsun..sürekli böyle yaparak balık tutabilirsin
  • dungeonlara girmeyi denedim fakat malzemelerini hazır deil diye uyarı veriyor nasıl girildiğini anlatablirsen sevinirim
  • hehe eyw. kardesım 1 tane yakalım sen ateşi hazırla Mangalı felan Aksama bi Alem yapak :D
  • darkawen dun senı beklemekten uyuya kalmısım oyundakı nıckımde Clammy aynı yane
  • arkadaslar dungeonu hrkse söliicem anlatacam ama önce sunu örenmek lzm dungeonu bitirdikten soınra bi kes dha girme hakkım varmı hepo sopnunna geliom biloe bile ölüom 1 saat bilke sürmedi 35 oldum
  • bu balıkları napıyos :D ne işe yarıyo yani :D
  • dark kardes su duengon ı anlatta bizde kasak yaw yada beraber kasak oyunda ztn turk goremedım daha :D bıde bu balıklar ne işe yarıyo napıyos bunları :D
  • Lvl 17 oldu exp. gelmıyo yaw sımdı kasan kım varsa beraber kasalım arkadaslar. Dark Duengon olayını anlatsana sende
  • arkadasım 34 lvldan önce dungeona girmessin ne bu agresiflik

acclaimden son bomva dungeondaki yaratıkların isimleri hep yanlıs insan büyücü var üstünde skleton knight fln yazıo bu kdr olr yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 3 Ağustos 2007; 20:50:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClammY

darkawen dun senı beklemekten uyuya kalmısım oyundakı nıckımde Clammy aynı yane

clammy abı ben dun senı aLmaya denebe ye geLdım cLammy nerdesın dedım turkun bırı atLadı burdaım dıe onu goturdum bnde
    yani anLıcaın yanLıs kısıyı aLdım artıK bı dahakıne

• quote:

Orjinalden alıntı: Pk

quote:

clammy abı ben dun senı aLmaya denebe ye geLdım cLammy nerdesın dedım turkun bırı atLadı burdaım dıe onu goturdum bnde

btn suc bunda yav gitti 20 lvl adam aldı bnde dedim 16 lvldı clammy diil bu yok bu clammy die ısrar etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 3 Ağustos 2007; 20:52:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darkawen

quote:

Orjinalden alıntı: Pk

quote:

btn suc bunda yav gitti 20 lvl adam aldı bnde dedim 16 lvldı clammy diil bu yok bu clammy die ısrar etti

ee abı adam sazan gıbı atladı clammy deyınce ztn sabahın koru uyku basıma vurmus napımaLdım geldım adamı daha dorusu ben geLdım adam gelemedı gelene kdr 5 kere yattı haLa hatırLatıkca guLuom
    ee su dungeonLarın lvl 23 ustu ıcın oLanı yoqmu
    bıde party yapıokmu bugunde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 3 Ağustos 2007; 21:01:24 >

• eer geceye kdr dungeonda 40 olrsam sizi noraktaki bossa götürcem suan 35 %85 yani 36 sau onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 3 Ağustos 2007; 21:20:41 >
  • Öncelikle herkese iyi oyunlar.Üst konu olmamasından dolayı sorup sormamakta kararsızım. Soru forumda kaybolacak ama ben yine de bir şansımı deneyeyim. Incar hakkında bir sorum olacaktı. Çok aradım cevabını kendi sitesinden de bulamadım. Alan skillerinin kullanılabilmesi için(mesela chain lightning) mobların aynı izada olması gerekiyormuş yoksa miss çekersiniz diyor. Hatta çalışmıyor diyen birini de iyi fırçalamışlar. Anlamadığım şu ben moblara sıraya geçin diyememki. Var mısır bunun bir yöntemi ? Bilen bir arkadaş pm veya buraya yazarsa beni bu kafa karışıklığından kurtarmış olur. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

I harfına basında Inventory acılıyo kanca işareti flan cıkmıyo kı :S bı su balık tutmayı ogrenemedım ya nasıl oluyo ki tam I ya basında Oltayı mı Suya gostercen bı tam anlatırsanız su balık tutmayı size söz Aksam üstü Balık Izgara benden

o I değil LIzgara nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor(Sanırım ızgara derken espri yapmadın bildğim kmadarıyla ızgara yapılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forummobtr -- 3 Ağustos 2007; 22:52:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mosquito1983

Öncelikle herkese iyi oyunlar.Üst konu olmamasından dolayı sorup sormamakta kararsızım. Soru forumda kaybolacak ama ben yine de bir şansımı deneyeyim. Incar hakkında bir sorum olacaktı. Çok aradım cevabını kendi sitesinden de bulamadım. Alan skillerinin kullanılabilmesi için(mesela chain lightning) mobların aynı izada olması gerekiyormuş yoksa miss çekersiniz diyor. Hatta çalışmıyor diyen birini de iyi fırçalamışlar. Anlamadığım şu ben moblara sıraya geçin diyememki. Var mısır bunun bir yöntemi ? Bilen bir arkadaş pm veya buraya yazarsa beni bu kafa karışıklığından kurtarmış olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Ah ah çok kötü yapmışsın lightı açarak...Bende öyle bir hata yaptım yeniden açmak zorunda kaldım.Lightı kullanman için mobun yakınında olman gerekiyor.Lightla magician olmanın ne anlamı kalıyor ki uzaktan vuramadıktan sonra...

• ya kasan yok mu sımdı oyunda beraber kasalım
  • quote:

büyük küçükharfe duyarlı ClammYBen kasıom diyom kimse cvp yazmıo kiYaa herkes sarı yazı yazıo nasıl oluyo ben beyaz yazıyorum da biri cevaplarsa sevinirim...Ben baştan bi npcde vicious summone ryazıodu bi de twin bladele ilgili bişi yazıodu(bakmadım)ben viciousun staffla kullanıldığını biliyodum ama sitesindede vicious summoner(merhametsiz haberci)olarak geçtiği iöçin öle yaptım(nedense)twin blade skili aldığımda skilli açmıyordu(viccious summonerda olduğu gibi)acaba ben vicious skilli aldığımda açabilecek miyim açmasam iyi olur çünkü ya ben vicious summonerı seçmiş olarak twin blader olduysam...ya vicious summonerı seçtiğim için twin blades skillerini seçtiğim için skiller normladen daha güçsüz olursadye düşünüorum biri cevaplarsa sevinirimViciousu hem sitesinde vicious yazdığı iiçin hem başta tiwn sword skilli açmıştım kullanamadığım için seçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forummobtr -- 4 Ağustos 2007; 0:18:14 >

• yazıyom ama gıtmıyo oyundamısın su an nerdesın ? ClammY
  • Rock n Roll darky geldim 2moons.gen.tr de party olaylarini hallediyoruz genel konularda konusunu actik arkadaşlarla nerde ne partysi var kac kisi lazim belirtin oraya irtibatinizi kurun. Burda kayboluyo mesajlar burda sorunuzu sorun cevaplayalim harici olaylar olmasin rehberlikden çıkıyo iyicene mevzu.Hadi kas kas kas
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.