Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: judge-fred

arkadaşlar selam

sorularım var

Braiken Castle - Loa Castle arasında ne fark var bi ırk seçimi gibi mi ?

en fazla bir acc ile kaç char açabiliyoruz?

Block için kalkan şart mı?

Guard için item şart mı?

binek hayvanı için lvl şartı var mı? varsa minimum kaçtır?

detaylı quest bilgisi bulabileceğim yer var mı? sitesinde bulamad
    aklıma geldikçe yazarım gerisini
    ya beyler bana a cevap yazın ya biz de party kuralım '' işaretini yazıom isim yazıom guildin yok dio bi de başkasın party atamıom leader değilsin diyo zaten party kurulmamış leader nasıl olcan ki:S

35 lvl olması lazım ya da 36 ben baktımya ben yazıom clammy neresin türk varmı kimse cvp yazmıo:S nası lsarı renk uyazı yazılıyor??:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forummobtr -- 4 Ağustos 2007; 15:19:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ClammY

uahuaha abı ben okudum orda senın yazdıgını gulme krızı geldı vallahı sazan ya :D

abı adam da pek sorun da yok wizard Lar ın hp az 1 vuruorLar yarı hp bı ara wizard acmayı dusundum onu gorunce vazgectım cekemem ben boyle zırt pırt pot ıccen aa bıde o gun ss cektık bırasdan koyarım
  • eft me$hur party mizten 2 ss cok gzL kastık daha dorusu cok gzL kastırdılar benı

Buyuk Hali icin TıKLaaa

Buyuk HaLi icin TıkLaaa

• abı bu haksızlık ya bende orda olmak ıstıyorum benıde alın
  • ben north morgo daki dungeon a girdim ancak her girisimde dc veriyo ve ordaki görevleri yapamiyorum ve adamlara bu hatayi düzeltmeleri icin yazi yazmam lazim ancak ingilizce o kadar ii olmadigindan yazamiyorum biri yardim ederse teşekkür ederim
  • off fyaaaaa boss kesiodum dungeonda 5 dk kapıstım ceyrek canı kaldı dc yedim böle sey olmas ne bicim is bu bn bu acclaimin
  • @silov
    hata senden kaynaklanıo ormasın bnde north morte dekı dungeon a 4 5 kere gırdım tek bı kere dc yedım

bu arada mmositede bı basLık gordum ıngıLızcem oLmadıı ıcın pek bısı anLamadım ama lvl 107 character banned die hemen cevırden cevırım dedım bı acık bug fln bısıLer dedı kafam daha cok karıstı
    sımdı merakta ettım ıngıLızceden anLayan bırı oLayı 1 cumLe ıLe anLatabıLırmı noLmus
    lınK bu :http://news.mmosite.com/content/2007-08-03/20070803194846302.shtml

bu arada oyundaKi 1 2 bıneKten ss koyım mmositeden aLdım...

http://images.mmosite.com/space/upload/070730/biggish/9d8ab9df10df.jpg
    http://images.mmosite.com/space/upload/070624/biggish/7405bc378718.jpg
    http://images.mmosite.com/space/upload/070624/biggish/c44afae0d644.jpg
    http://images.mmosite.com/space/upload/070624/biggish/e66c398d2651.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Ağustos 2007; 19:10:35 >

• 1.5 saat oynadım summoner
    lvl 5 oldum

daha 15 lvl da summon yapabiliyormuşum

fena değil oyun galiba

oyundaki nickim de judgefred

gören duyan selam versin lütfen
  • abi dnde 10-15 girdim ilkmi ikincimi ne dc bu acclaimde btn su o bossu kessem manyak yüzük verio glba
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

ben north morgo daki dungeon a girdim ancak her girisimde dc veriyo ve ordaki görevleri yapamiyorum ve adamlara bu hatayi düzeltmeleri icin yazi yazmam lazim ancak ingilizce o kadar ii olmadigindan yazamiyorum biri yardim ederse teşekkür ederim

Hiiiic yazma derim. Bi sen deilsin bu dertten muzdarip. Forumda da görüyom bazi arkadaslari bende hic dc olmuyo falan diyolar alla alla efsunlu demekki bazi bilgler diyorum icimden. 20048 baglantıda baktim gene dc,1mbit lik cafeden baktim gene dc. Oyunu koruyun korumayin demiyorum ama körü körüne degil. Bug sürüsüyle var dc desen ona keza, adam 107 lvl char yapmis yaziyo zaten banlandı felan diye. Ha unutmadan botda cıktı hayirli olsun Utanmasa tüm haritayi kesicek yazdık yolladık bakalım buna nabıcaklar........

• quote:

Orjinalden alıntı: Pk

bu arada mmositede bı basLık gordum ıngıLızcem oLmadıı ıcın pek bısı anLamadım ama lvl 107 character banned die hemen cevırden cevırım dedım bı acık bug fln bısıLer dedı kafam daha cok karıstı
    sımdı merakta ettım ıngıLızceden anLayan bırı oLayı 1 cumLe ıLe anLatabıLırmı noLmus

Yazida sunu diyor. Flamedust isimli mmosite üyesinin yolladıgı haber. 2moons da open beta acılalı 4 gün olmasina karsın 107 lvl char varmıs ve banlanmıs. Bu karakterin sahibi belkide Acclaim Ceo'sundan birisinin arkadası olabilirmis.

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

quote:

Orjinalden alıntı: Pk

Yazida sunu diyor. Flamedust isimli mmosite üyesinin yolladıgı haber. 2moons da open beta acılalı 4 gün olmasina karsın 107 lvl char varmıs ve banlanmıs. Bu karakterin sahibi belkide Acclaim Ceo'sundan birisinin arkadası olabilirmis.

way be oyun acıLır acılmas gumLedi daha 4 gunde 107 lvl kasıLırsa 1 2 ay a kdr bu oyun noLur bıLınmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Ağustos 2007; 19:25:22 >

• Bu isin icinde kore ve taiwan varsa korkucan zaten üstad. Adamlar korsanda dünya birincisi. Cin hak getire. Bizim okuldaki cogu proje patentleri ve duyduguma göre hic bir patent ve telif hakkı adamların hükmünde yok. Sadece dertleri para ve bunun kaynaklarini kopyalama falan ve dekaron asia sunucularinda aylarca ilk 5 te kaldi bunun global serverını acmak delilik aslinda :D Kurt kuzuyla oynaşırken danayı sundu acclaim bunlara :D

edit: Ufak bi örnek asia Ip leri banlıdır cabalda bi düsünün bakalım Kutucuk cikiyo hatta only europen player filan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 4 Ağustos 2007; 19:32:06 >
  • oyunda kımse varmı gelsın takılak ben denebe deyım nıckım ClammY
  • 2. server acıLdığında tam oLarak kımLer geccek cok kısı gecerse ona gore bnde geccemde
  • eger aynı charla oynayabılırsem ben gecebılırım ama oynanmazsa gecmem bı daha kasamam
  • tabıkı yenı char kascan baska bı server cunku

bu arada chacterLerı denemek ıcın segnaLe actım dha once segnaLe oynamıs varmı nasıL gzLMı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Ağustos 2007; 14:17:12 >
  • yok abı ben almım o zman bı daha kasamam ben kendı kendıme oynarım herkez gıderse
  • NORTH ARES deki Dungeon için gerekli şeyler neler yardim edin lütfen

2 tane return scrolla 5 tane hp ve 1 mana posion aldim ama genede gerekli şeyler yok diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

NORTH ARES deki Dungeon için gerekli şeyler neler yardim edin lütfen

2 tane return scrolla 5 tane hp ve 1 mana posion aldim ama genede gerekli şeyler yok diyor

Bende o görevi iştahla yapma yoluna koyuldum ki aynen üstad gerekli şeyler mevzusu. Boş ver o kadar da mühim bir görev değil.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.