Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler su 2. server meselesini bırakın artık bn bugün herhalde guildde kurcam hayırlısıyla ama brz para toplaın sonunda istediğiniz oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 6 Ağustos 2007; 6:48:11 >
  • arkadaşlar xfire kullandınız mı bilmiyorum
    partideki arkadaşlarla xfire ile iletişime geçiyoruz
    yazmaya gerek kalmadan konuşarak çok daha hızlı kasabilirsiniz.
    isterseniz telsiz modu gibi tuşa basarak da konuşabiliyorsunuz böylece
    işi olmayan konuşmuyor ve karışlıklık ortadan kalkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

NORTH ARES deki Dungeon için gerekli şeyler neler yardim edin lütfen

2 tane return scrolla 5 tane hp ve 1 mana posion aldim ama genede gerekli şeyler yok diyor

Newbie Maze'e girebilmek için 5-20lvl arası olmak gerekiyor.Oyuna ilk girdiğinizde loa veya braiken castleda doğduğunuz yerde sağ tarafta bir npc goreceksiniz.Burdan Skill trainer yazan questi seçin daha sonra skill trainer'ınıza gidip konuşun.O size 10 düşük lvl canavar öldürme görevi verecek.Bu görev bittiğinde bir tane daha 10 düşük lvl canavar öldürme görevi verecek.Buda bittiğinde Maze'e gidin ve kapıdaki guardla konuşun.Daha sonra maze'e girebilirsiniz.
  • Trieste-Asray da olan var mi? ;))
  • selam mıllet dark ne yaptın 50 oldunmu bıde guıld ıcın ne kadar para ısıtıyor
  • Nerdesınız beyler yaw kasan kım var kasalım biras :D Clan için 100.000 istiyo olması lasım yanlıs hatırlamıyosam :S
  • Lvl 30 olduq zorlastı ya kasması
  • Xfire Adresim StummScream Cod'dan da bilen bilir herkesi eklemem ekler eklemez DH den olduğunuzu belirtirseniz sevinirim
  • arkadaslar 1m istio guild icin

%20 kaldı lvl atlamama az sabredin ztn guildi kurduum gibi 30+ arkadasları alıp guild dungeon yapcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkawen

arkadaslar 1m istio guild icin

%20 kaldı lvl atlamama az sabredin ztn guildi kurduum gibi 30+ arkadasları alıp guild dungeon yapcaz

heLaL oLsun be ben haLa 23 um guıLd ıcın tum paramı verırım ( 20 k var ancak )

• bende 30 um %11 ilerlemiyo meret segnelayım ya party sart ya yoksa zor kasmak
  • 100k istemiyomu bu guild?
  • bende 100k die hatırlıyodum ama ?
  • 1m istiyo

bu arada arkadaş dedi ben bütün questleri yapmistim dungeona a girdim
    bende can sıkıntısına loa ve braikendeki bütün questleri yaptim lvl ima uygun gerekli gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 6 Ağustos 2007; 18:43:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

1m istiyo

bu arada arkadaş dedi ben bütün questleri yapmistim dungeona a girdim
    bende can sıkıntısına loa ve braikendeki bütün questleri yaptim lvl ima uygun gerekli gereksiz

Huh 1m oda güzel :) ee napcaz simdi herkez 2ye gecicek diye bende pek önemsememeye basladim 1nci serverı

• ee 2 ncı serverda sıfırdan mı kascaz
  • ztn 2moons o kdr süre bekledik acılmasını.. 2 nci serverda bi o kdr sürer sımdı acılması
  • dark nerdesın naptın hangı serverdasın nıck ne ?
  • ya birakin Allah'inizi severseniz 2 servera geçilir mi kasın işte ona bakarsanız full sürümünü bekliyelim

1-2 kişi dedi diye gaza gelmeyin aklınız fikriniz yok mu sizin

Daha kasanları göremedikki bu serverda zaten bu zamana kadar kasmışınız birde 2.serverda uğraşmayın orda bütün quest alanlarida tıklım tıklım olcak mob spotlarıda bizde server 1 de rahat rahat kasicaz kafanizi çalıştırın 2.serverda eğer yenilik olursa 1. servera da yansıtılır bence en mantıklısı 1. serverdan devam Hem Force umuz oluyo ben bu oyunun başından beri oynuyorum arkadaşım tarzında

• ya herkes pmle msn adreslerini birbirlerine yazarsa yada xfire varsa cok rahat edicez

TOPİC TOPİC DEİL ROMAN OLDU ZATEN
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.