Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teamspeak gıbı xfıre da
    bende kurucam makıneme hepberaber kullanırız
    bu arada 2. server acılana kadar lvl larımız 50 lere ulasacatır server degıstırmek o saatten sonra zor yenı baslayacaklar 2. serverı bekleyebılır
    tabı kesın bır tarıh yok 2. server ıcın bunuda goz onunde bulundurmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 7 Ağustos 2007; 12:48:33 >
  • Deniz abi ile bende vardim xfireda
    saolsunlar 3 lvl atlattirdilar bana xfire dan mikrofonla konusuyoruz
    boylece oyunda yazısarak vakit kaybetmiyoruzda

birde belirtmeliyimki ex bug var %90

%ye göre mob kesmenizi oneririm lizardlarda takılırken %1 ex gelirken 141ex le

mantislerde 235ex ile 0.5ex geliyo yani 2 mantisde %1 oluyo

LvL a göre değişiyo keserek test etmenizi öneririm
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben pvp kabul etmediğim halde bu adamlar bana nasıl ve neden dalıyor.PK yeri olduğunu da sanmıyorum kastığım yerlerin. Öyle olsaydı ben de dalabilirdim. Şamar oğlanına döndük Bir de daha lvl 2 de bi eleman bak burda daha iyi kasarsın deyip bi yere götürdü. Yatırdı. Dikkat edin şero dolu.Yani neymiş yabancılarla bir yere gitme.Hayat dersi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosquito1983 -- 7 Ağustos 2007; 13:33:03 >
  • ctrl e basıp adama dalabılırsın
    pk yerı fılan yoq burda heryerde dalabılıon adama
  • You can not attack in safety zone adama her yerde dalabiliyosun demekse Afk level kasan summoner ları bi kesmeyi dene bakalım kesebilecek misin?
  • her yerde dalınıyor mu ya?
    ben denebede brakiende falan dalamıyorum.
  • Bana da heiharp ve castor da daldılar.
  • galiba denbe loa,braiken,north ares,north morte dısında her yerde dalabiliosn cunku beni de norak cave de yatırmıstılar clammy guilde kaç lvl + alıosnz???
  • herhalde lag sorunu bi bende var. 1000-2000ms buluyo oyunda. 2 gündür bişey yapamıyom. giriyom buraya bakıyom millette sorun var mı diye ? sizde durum iyi herhalde arkadaşlar ?
  • Sultan of the turk lvl sınırı war mı guild için?
    bni de alsanız da su dungeon a insek lvl 25 dual azureyim...nick PrivatE
  • Lvl 50+ olan var mi forum icerisinde eger varsa nerede hizli lvl kasabiliriz ve 50+ icin dungeon var mi?
  • Lvl kasmak zor değil ki. Ben 2. servere gireceğim çünkü kalabalıktan gına geldi ve stabil değil server sürekli lag yükselip düşüyor deli ediyor beni.
  • zaten 2. server acılınca kalabalıkta azalır 1. serverda aradıgını bulamayan 2 ye gecıcektır o zaman 1 de rahatlar buyuk ıhtımal
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

zaten 2. server acılınca kalabalıkta azalır 1. serverda aradıgını bulamayan 2 ye gecıcektır o zaman 1 de rahatlar buyuk ıhtımal

özellikle oyuna yeni ısınanların tercihi olacaktır..
  • beyler bende yenıyım azure knıght swordu sectım sızce ıyımıdır daha yenı 5 oldum oyun sardı benı
  • tam oynarken disconnect to server diyo. bazen manyak lag oluyo. çözemedim nedenini gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

herhalde lag sorunu bi bende var. 1000-2000ms buluyo oyunda. 2 gündür bişey yapamıyom. giriyom buraya bakıyom millette sorun var mı diye ? sizde durum iyi herhalde arkadaşlar ?

Aralarda lag giriyor bana da. Ms yüzünden bazen skilli bile vuramıyor. Ya da 4 lü skill 2 vuruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

tam oynarken disconnect to server diyo. bazen manyak lag oluyo. çözemedim nedenini gitti

guildte de konusu açıldı bunun ama oyunu yüklediğimden beri böyle bi sorunla karşılaşmadım..
    sorunun 2 kaynağı olabilir..

1.si eski modem kablolarının bağlantı kopukluğuna neden olması. birçok pc user bilmez ama modem ile hap arası bağlantıyı sağlayan kablo 6 ayda bir yenilenmelidir..

2.si oyun grafiklerini high tutman laga,dolayısıyla ekran kartının kaldıramaması oyundan atılmaya bile neden olabilir..resmi sitedeki ekran kartı destek programlarını güncellemeni tavsiye ederim..

aklıma bunlar geldi.. farklı nedenler bulursam eklemeye devam edicem..
  • beyler Yeni server açıldı. 3 tane kanal var. ilgililere duyurulur
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.