Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote]quote:

Orjinalden alıntı: bprince

Azure Knight olarak oynuyorum
    ve şimdi yine dungeona girmek üzereydim.
    Girmesem görevi tamamlamış olur muyum?

Bir de şimdi sword ve axe skillerini satın aldım. ama 2 sorum var
    1.si : bu skillerin ikisine de devam edeyim mi yoksa birini mi devam ettireyim.
    birisi ise hangisine devam etsem daha iyi olur.

2. bu skilleri skill bara (quick bara) koyamıyorum. nasıl oraya koyacaz :))

Edit: sürükleyerek götürüp bırakmaya çalışıyorum olmuyor.
    üzerine tıklıyorum, Unable Equiped this Skill diyor. [/quote

ben olsam axe kasarım neden dersen pvpde etkılı bı sılah cunku
  • bıldıgım kadarıyla sword la axe damagelerı o kadar fark etmıyor
    konunun ılk sayfalarında boyle bı konusma gectı ıstersenız bı bakın emın olun karar vermekte zorlanırsanız bılgılenmıs olursunuz
  • axe daha aaz dex istedii için artan statları str ya da hp ye verebilirsin
    axe gitmek daha mantıklı. daha sağlam vurması da cabası.
    swordun tek artısı critikleri axeden fazla. ama damage farkı ile axe bunu ortadan kaldırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

axe daha aaz dex istedii için artan statları str ya da hp ye verebilirsin
    axe gitmek daha mantıklı. daha sağlam vurması da cabası.
    swordun tek artısı critikleri axeden fazla. ama damage farkı ile axe bunu ortadan kaldırıyor.

sonuc olarak toplamda verdıklerı damage bırbırıne yakın

gerısı secımlerden ıbaret
  • teşekkür ederim. ben de axe düşünüyordum. ama bu skili bara yerleştiremediğim için sword denedim ama onu da yerleştiremedim.
    Benim skill barda karakteri oluşturduğum ilk skill duruyor. başka bir şey yerleştiremiyorum.
    F1, F2 ye mana ve hp pot koydum ama 1,2,3 diye giden kutulara hiç skill koyamıyorum. onun nedenini sormuştum.

sürükleyip bıraktığım zaman unable to equip this skill diye bir mesaj veriyor.

Edit: Yani anlayacağınız lvl 15 i devirmek üzereyim ama hala ilk skil olan Power strike tan başka bir skill kullanamadım. boşta 8 tane skill puanım duruyor. skill barı kullanamadan onları dağıtmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bprince -- 9 Ağustos 2007; 18:48:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XiuLang

dupeyi bulabilen yok mu hala.. ben giricem devreye bakın en sonunda uleeyyn

Böyle zihniyetler oldukça...
  • Selam herkese şu anda oyunu indiriyorum 768 ram 128 mb ekran kartı 3,0 işlemci ile sorun yaşarmıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Selam herkese şu anda oyunu indiriyorum 768 ram 128 mb ekran kartı 3,0 işlemci ile sorun yaşarmıyım ?

sorun yaşamazsın. benimki de 1024 ram, 128 mb ekran kartı, 3.0 işlemci. hiç sorun çıkarmıyor. takılma yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Selam herkese şu anda oyunu indiriyorum 768 ram 128 mb ekran kartı 3,0 işlemci ile sorun yaşarmıyım ?

ekran kartı biraz sakat işlemci ve ram pek sorun yaratmaz sanırım ben 512 ram 256 ekran kartı 3.0 işlemci ile pek sorun yaşamıyorum
  • YAW ŞU İLK MESAJIN SAHİBİ BU KONUYU BİLGİLENDİRME AMAÇLI KULLANSA?

Bİ ZAHMET OYUNLARLA İLGİLİ BİLGİLER YAZSA OYUN İLE İLGİLİ BAŞLIK BU İLK MESAJDA AÇIKLANMA YAPILMASI GEREKİR

YENİ OYUN ARIORUM CABAL VE SİZDE YOK AÇIKLAMA
  • ya bak sımdı skıllde sorun yasayan arkadasım sımdı sen onları surukleyemezsın mesela sword mastery dıe kıtaq cıkar nqc de onun hızasına bakarsın ılk skıll 10daymıs dıyelım gıder alırsın onu kıtaqa sag tıklarsın sonra skıllere gelırsın orda acılmıs olur bende 7 level azure kasıyom swordcu olarak ama dual ya da axecı acıcam sanırım yenı bı tane oyunu fazlada anlayamadım qaso balık tutuyom 1000 dilim var oyun hakkında yardım edecekler mertcano123@hotmail.com ekleyebılırler:) cok konustum
  • bu arada üstteki mesajı yanlış anlamayın sadece sayfayı açınca sadece bunu görüorum o yuzden oyun nasıl birşey gozukmuyor
  • bu senın drıft cıtylere asık oldum ya (bende her konuda her oyun konusunda varım sızede ılgınc gelmıyo mu)
  • bu arada skill sorunun hallettim. Meğer birinci skilleri skill bara koyamıyormuşuz.
    her skilin ikincisini açtığımda onları skill bara koyabiliyorum.
  • ben sana demiştim farkındaysan
  • ben oyundan sıkıldım ya guzel oyun ama bılmıyom ıste canım sıkıldı
  • bence oyun çok güzel. ama tabi ki zevk meselesi. sıkılmış olabilirsin.
    Ben dün başladım daha ve henüz sıkılmadım :))
    bir hafta önce Cabal a başlamıştım. 20 lvl blader yaptım. fakat haritaları beni sarmadı. oynama alanı çok dar :))
    Binalar, duvarlar falan engel oluyor oynamaya. ben açık arazi seviyorum. bu yüzden bu oyun hoşuma gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orjinalden alıntı: XiuLang

dupeyi bulabilen yok mu hala.. ben giricem devreye bakın en sonunda uleeyyn

Böyle zihniyetler oldukça...

espriden anlamayan zihniyetler oldukça...
  • banadaa yollarmısın davetiye pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: batu1025

banadaa yollarmısın davetiye pls

al bakalım,, bu kıyağımı da unutma..
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.