Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok saol şimdi indirmeye başlıcam inş hızlı kasabilirim:D
  • yok ya çok yavaş inidriom yok mu bunu bi çözümü hep 50 kb 30kb 20kb deli olcm
  • GzL bi oyunmu tanıtımı falan yokda başta betamı bu oyn uraşıcazmı serverlarda indirimmi değermi :S
  • üüüh nerdeyse 1gb değmez değmez :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: daggerslay

yok ya çok yavaş inidriom yok mu bunu bi çözümü hep 50 kb 30kb 20kb deli olcm

flashgetLe ındır

@ShadowElves
    bnce değer bu oyuna

• summoner forever
  • Saol be kardeş sonunda bi ss görebildim indiriom :D
  • Segnale çar açtım iğrenç ilk başlayanlar bence Hunter açın hiç ölmüosun uzaktan rahat rahat kasıosn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowElves

Segnale çar açtım iğrenç ilk başlayanlar bence Hunter açın hiç ölmüosun uzaktan rahat rahat kasıosn

e sonra ne olacak ya adam sıkılırsa? sonradan sınıfını değiştiremiyorsun bildiğin gibi..
  • DC yedim daha da giremiorm bir bilgide verilmior sorun bi tek bendemi var?¿
  • Offf dungeona giriorm sonunda dc verio hep delirdim ya

2MoonS Berbat bi oyn çok lag var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowElves

Offf dungeona giriorm sonunda dc verio hep delirdim ya

2MoonS Berbat bi oyn çok lag var

senin sorunun... bende ve daha birçok playerda böyle bi sorun yok..
    bence gayet güzel bir oyun.. bağlantı hızın ve ekran kartın kaldıramıyorsa bu 2moons'un suçu değil bence..

• bende de hiç lag yok tek sorunum dungeon lar da dc yemek onu da düzeltirler inş
  • Oyun şu an zaten beta-geliştirme aşamasında.Kore versiyonundan ingilizce çevrimiş yapılmış olmasına rağmen,bazı özellikleri şu an kullanılmıyor.

Şu an için ufak tefek DC olayı oluyor,bunun sebebi oyundan kaynaklanan bug dan.Resmi sitesinde bu konuda şikayetler var zaten.

Bazen oyunda lag falan da oluyor.Sebebi server sayısı şu an kısıtlı,oldukca yoğun talep var.

Bunun dışında oyun oldukca güzel,bazı yeni eklemeler yapılması lazım.Zaten oyun geliştirme aşamasında,yeni charlar ekleneceği söyleniyor.

Oyuna yeni başladıysanız ,oyun biraz sığ gelebilir.Bunun sebebi şu an için oyunda kasmaktan başka birşey yapıldığı yok,kale savaşaları dersen 50.000.000 oyun parasından dan başlıyor (şu an var mı bilmiyorum).

Karakter açarken ,oyun başında zayıf görünen char ileride çok sağlam (bagi warrior),oyun başında çok sağlam görünen char ileride çok ezik kalabilir (mesela summoner),bunlara dikkat etmek lazım.

Benim tavsiyem hunter açmandır.Eğer dagger kullanırsan lvl 70'e kadar dungeon partylerde çok kolay yer alırsın ,özellikle hunter-dagger'in AOE skilleri müthişdir.2-3 hitde 10-20 mobu rahat götürebilrisn,zaten 70 den sonra dagger skillerin gücü dramatik bir biçimde düştüğü için,xbow da veya bowa dönebilirisn (oyunda her bir hesap içindeki 1 char için bir kereye mahsusn ücretsiz skill-stat point reset yapabiliyorsun).

dagger-hunter in müthiş aoe skilleri....arkadaş tam bir seri-katil....

http://www.youtube.com/watch?v=HnE9K2RlztQ

• O bnm pcmden ve ya internet hızımdan kaynaklanan bişi değil dc ile ekran kartının arasında nası bi alaka kurdun onuda anlamadım zaten ve bu sorun çoğu playerda da var bnce shout tan yaziolar dc dc dc diye 5 dk da bir dc verior yalanmı sölicez burda ayrıca pcm moonsu çok rahat kaldırıor 2 tane bile açarım
  • arkadaşlar bu arada aklıma gelmişke shout dan ya da trade den nası yazıcam??? bilmediğim tek şey bu

ayrıca summoner ın aoe skill i yokmu ilerki lvl lerrde??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 16 Ağustos 2007; 15:26:48 >
  • ünlem işareti koy ve cümleni yaz.. shout yapmış olursun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

ayrıca summoner ın aoe skill i yokmu ilerki lvl lerrde??

lvl 52 ve lvl 87 de aoe skilleri var.
  • Azure Knight bi karakter actim leveli 20 yaptim dual sword kullaniyorum master kisminda sword mastery acmadim direk dual sword mastery actim ve asagi dogru butun serisini tamamlamayi dusunuyorum dual sword dahil toplam 5 skill var her biri 10 levelden 50 skill point eder + passive kısmını komple acmayı planlıyorum buda toplamda 65 skıll poınt eder + support kısmında dual sw ıle ılgılı ıkı skıll daha var bunalarda bırtanesı 5 bır tanesı 10 toplam 15 eder + 4 level fıshıng var + hadı sword mastery de 10 skıll koyarsak gerıye kalır toplamda 6 skıll poınt ( max level 150 bu arada ) heh bu 6 skıllı nereye vermemı onerırsınız bı onu soracaktım ıkıncı olarakta level 20 ye kadar 2 str 1 dex 2 heal vererek kullandım stat poıntlerı 3 str 1 dex 1 heal mı onerırsınız yoksa 2 str 2 heal 1 dex uygunmudur ? ( zaten en yuksek level swordun ıstedıgı dex mıktarına ulasınca o dex lerden kalanlarıda str ye devredıcem ;) bu konudakı fıkırlerınızı alabılırsem sevınırım.
  • ya oyuna yenı baslamıs bırıyım.. summoner karaktere saıbım ve 12 lvlim... elimde halı hazırda 31 stat point ve 7 skill point var... 1 tanede guzel skill actım.. cok ii cakıyo... stat pointleri swordun istegıne göre dagıtıyorum... bu 31 stat pointi sizce str ve sbr ile mi paylasttıayım yoksa dex e falnda verıyım mii. arkıler kısaca acıklarsanız sevınırımm... sımdıedn tesekkulrr.... yanii summoner str ve sbr yemı vermelıı dex e de verılırmıı veya hp ye...?????
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.