Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende aran1za kat1lmay1 dusunuorum yanl1s b1 sorum olcak hang1 server ded1s1n1z?
    b1rde incar-magician olmak 1st1orum 1lerde nas1l b1 karekter olr?

s1md1den saolun...
  • game guardla problem yasıyan var mı ?
    eror verıyor sureklı
  • bazı sorularım var ;

pm nasıl atılıyor ?

shouttan(sarı yazılar) nasıl yazılıyor ?

silahlardaki slotlara eklnen ice, fire , curse gibi dmg ler nasıl etki ediyor ? yani normal dmg imi yukseltiyor yoksa mesela 50 ice 20 vurse dmg var, bunlar + 50 dmg 20 dmg olarakmı vuruyor .. biraz karışık oldu yani silaha bassammı basmasammı

ayrıca takılardaki fire ice poison dmgler nasıl etkiliyor ? ben summoner mesela , 14 fire dmg veren yuzukmu taksam iyi, 14 poison yuzukmu ya da 10 dmg veren mi taksam iyi ? ben 14 curse ile 10 dmg i taktım ama belirgin bi fark goremedim yani ztn degisken hitler cıkıyor surekli.

birde ben trieste serverındayım, lvl 26 oldum bugun actım charı. beni quildine alabilcek varmı ? yada şu lvl ol ondan sonra mı gel dersiniz...

biraz karışık oldu kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 22 Ağustos 2007; 2:42:13 >

• triestede blade serverında takılan turk guıldı var Turkishteam ısmınde 30 kısılık bı quild gelırsen alırım senı.

kucuk bı resım.

http://img207.imageshack.us/my.php?image=dekaron2007082205h55m42um5.jpg

bu arada Pm atmak ıcın ya frıend ekleyıp messengerden yazıcan yada yazı bolmesıne " ısaretını koyduktan sonra adamın ısmını yazıp ( buyuk kucuk harf duyarlı ) bosluk bırakıp mesajını yazıcan.

tasların etkısını bende anlamdım hatta cozmek ıcın full poı takılı bır sılah yaptım ama benım eleman zaten poı vurdugu ıcın ( tarantula ) poyı kılıc mı vuruyodu tarantulamı bı turlu anlamadım :P

tasların su ana kadar ıse yaradıgı tek bır sey gordum oda adam kılıcını parlar gorunce bu saglam dıye tırsıp dalmıo su anlık baska bı ıse yaradıgını gormedım :) ( resımdekı sılahta +43 fıre +43 fire +43 damage ıns var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 22 Ağustos 2007; 6:13:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Treth

triestede blade serverında takılan turk guıldı var Turkishteam ısmınde 30 kısılık bı quild gelırsen alırım senı.

kucuk bı resım.

bu arada Pm atmak ıcın ya frıend ekleyıp messengerden yazıcan yada yazı bolmesıne " ısaretını koyduktan sonra adamın ısmını yazıp ( buyuk kucuk harf duyarlı ) bosluk bırakıp mesajını yazıcan.

tasların etkısını bende anlamdım hatta cozmek ıcın full poı takılı bır sılah yaptım ama benım eleman zaten poı vurdugu ıcın ( tarantula ) poyı kılıc mı vuruyodu tarantulamı bı turlu anlamadım :P

tasların su ana kadar ıse yaradıgı tek bır sey gordum oda adam kılıcını parlar gorunce bu saglam dıye tırsıp dalmıo su anlık baska bı ıse yaradıgını gormedım :) ( resımdekı sılahta +43 fıre +43 fire +43 damage ıns var )

guilde bende gelmek isterim lvl 28 summoner im var
    nick Eriha

• quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

triestede blade serverında takılan turk guıldı var Turkishteam ısmınde 30 kısılık bı quild gelırsen alırım senı.

kucuk bı resım.

nick Eriha

oyunda ulas bana Thranthin ismim dedıgım gıbı trieste serverında blade channeldeyız

• arkiler yeni acılan abaddon serverınde turk guildi var.. guild adı: Turks abaddonda takılan arkıler varsa deathmachine ile irtibata gecebilirler.....

not. eger sureklı youn oynuyosanız ve guild kurmayı dusunuyosanızz Turks clanına gelin derım sürekli oynayan arkı cok oluyoo... kasmamızda oyun içinde yardımlasmada hat safada.. ben katılalı 2 gun olduu.. cok yardım aldım her konuda...

he sen kımsın dersen

abaddondan nick arucardd:D
  • yok yanında olması lazımkı ona tıklayıp friend add i gönderesınn...
    quote:

yaa bi kişiyi arkadaşlara eklemek için yanında olmak mı lazım illaki??
    offline ya da başka map lerde olan birinin nick ini yazıp bi şekilde ekleyemiyomuyuz??
  • quote:

quote:

quote:

kucuk bı resım.

nick Eriha

oyunda ulas bana Thranthin ismim dedıgım gıbı trieste serverında blade channeldeyız

sana wishper attigimda cannot send wishper fln dio acaba saat kac gibi online oluyosun oyunda??

edit: yazım hatası

ayrıca ben de sürekli dc vermeye başladı dungeon fln da dinlemiyor önceden dungeon lara girdiğimde dc alırken normal haritalarda da dc vermeye başladı 3 kere üst üste girdim 3 dc yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 23 Ağustos 2007; 16:34:58 >

• Böyleydim ..

ama artık büyüdüm böyle oldum..

bi kız arkadaş bile edindim..

• iyi herşey güzelde en son resim yakışmamış malesef
  • ah ah hatırlıon mu birlikte kasıoduk yav
    ben bıraktım oynamıom yeni server açılırsa belki oynarım bu arada Marijuana ben
    çok güzel resimler efkarlandım be
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

ah ah hatırlıon mu birlikte kasıoduk yav
    ben bıraktım oynamıom yeni server açılırsa belki oynarım bu arada Marijuana ben
    çok güzel resimler efkarlandım be

nereelrdesin be dostum.. özlettin kendini..

Gelsene yaa.. boşver yeni serverı

• xiulang ganqa naber :)
    ben gelsem beni kasarmısın oynamıyodum pek para neyin düsmüyo monsterlerden die yeni summoner aççam onu kassak hani :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar59

xiulang ganqa naber :)
    ben gelsem beni kasarmısın oynamıyodum pek para neyin düsmüyo monsterlerden die yeni summoner aççam onu kassak hani :D

oyunda DeathMachine 'e pm at ayarlarız kanka
  • ya gelmek istemiyom açıkçası çok geri kaldım bide istediğim char değil hunter onu farkettim biraz geç oldu ama
    3. serverda kasarım baya sağol genede...
  • arkaşlar şu oyunda kim var bi yazın şurayada tanışalım, 1 haftadır oynuyorum daha 1 türk gördüm, oda çok dost canlısı valla..

trieste serverında lvl 32 oldum, adım SnuoQs .
  • bende bi resim koyayim 43 dakika surdu 2 kisi bunu kesmemiz.

http://img261.imageshack.us/my.php?image=davichpf7.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 26 Ağustos 2007; 5:24:47 >
  • quote:

bende bi resim koyayim 43 dakika surdu 2 kisi bunu kesmemiz.

http://img261.imageshack.us/my.php?image=davichpf7.png

degdımı kestıgınıze ?
  • ben bu quyesti yapmadım, daha doğrusu soylediği yaratıktan 50 yi geç 500 fln olmuştur oldurduğum fakat ne kill saydı nede sylvan blood düştü. başkalarına sordum, ben yaptım bitti dedilerde. bendemi bi sorun var ? bug mı oldu anlamadım. bilen birisi yardımcı olabilrmi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 26 Ağustos 2007; 12:42:59 >

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.