Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2moons asla.. ama asla tek başına zevk veremez. bi sro yada wow gibi değil.. cidden 50 lvl den sonra sıkar sizi çünkü oyunun amacı pvp ve guild savaşları.. bunu da yanlız başına yapamazzsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Başlamayı düşünüyorum...

tebrik ederim... tüm Dhciler olarak bu kararı vermeni bekliyorduk,, keşke ayrı bi başlık açıp ta bunu yazsaydın ya. biliosun başlık açtığında 2 tane mesaj sayısı artıo.. normal yazdığında sadece 1..

• oyun partıyle kasmak ıcın cok uygun adım bası spawn 4 5 kısı toplandınmı bır bastan gırıp obur bastan cıkıyorsun bı bakmıssın lvl almıssın cok eglencelı oluyor
  • bi boss daha

gercı resmını gordum sankı ama

http://img267.imageshack.us/my.php?image=bossyb7.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

bi boss daha

norak 2. kat mı yoksa castor 2. kat mı?
  • bi boss ta ben koyayım :)

Requies beach teki lvl 34 zindanın sonunda boss ,

~~~~2Moons OnlinE~~~~
  • quote:

Orjinalden alıntı: XiuLang

quote:

Orjinalden alıntı: Treth

bi boss daha

norak 2. kat mı yoksa castor 2. kat mı?

castor 2 olması gerek evet castor cunku norak 2 de dıgerı var su kılıclı olan ufaklık :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Ağustos 2007; 3:48:48 >
  • yaratıklardan çıkan poşetler ne işe yarıyor ? fortress map ler yani

chain of fire daki zindanlara giriliyor sanırım onalrla ama nasıl bi turlu çözemedik ?? bilen varmı ??
  • Şu an indiiyorum.Açıkçası çok merak ediyorum oyunu.

Şu an en yüksek level kaç?Ya da şöyle söyliyeyim level sınırı kaç?

PvP nasıl?

Serverlar çok yoğun olduğunda girememezlik oluyor mu?

Cevaplarsanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Şu an indiiyorum.Açıkçası çok merak ediyorum oyunu.

Şu an en yüksek level kaç?Ya da şöyle söyliyeyim level sınırı kaç?

PvP nasıl?

Serverlar çok yoğun olduğunda girememezlik oluyor mu?

Cevaplarsanız sevinirim...

En yüksek lv 150.. ama yeni server abaddonda 100 üstü adam yok..

gelmiş geçmiş en iyi pvp sistemine sahip..

serverlar yoğun değil fakat dc problemi var
  • Arkadaşın unuttuğu bişe var Ping ve Lag problemi var bu yüzden bırakanlar var oyunu vede
  • lag yuzunden 1 saatten fazla oynayamıyorum sıkılıyorum onun ıcın halen 32 lv dayım ınsallah duzelır
  • sanırım oyun popülerliğini yitirmekte lag-dc-ağır lvl atlanması-monotonluk yüzünden
    Topic epey aşşa inmişde onun için yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 31 Ağustos 2007; 13:39:21 >
  • bi skill açıcaz diye 1 hafta uğraşıyoruz..

bu biraz sıkıcı 2 saatlik double exp eventlerini arttırmaları gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XiuLang

bi skill açıcaz diye 1 hafta uğraşıyoruz..

bu biraz sıkıcı 2 saatlik double exp eventlerini arttırmaları gerekiyor..

O skilleri bide up lama işkencesi var hiç sorma
    bence oyun açıldığından beri 1 ay boyunca bırak double'ı x3-x4 vermeleri lazım x2 de drop rate eklemeleri lazım sebep nedir derseniz

Piyasada insanlara çıkan yüksek lvl'lı itemlari satarak düşük lvl'daki insanlarin bile para kazanma şansı
    Yüksek lvl'lı insanlarin bu itemlardan yararlanma imkanı

Yani oyunun eko dengesi gibi birşey vede çabucak büyük savaşlara hazırlanmasını sağlar
    Hatta birçok insan kolay kasma peşinde bot vs. gibi hileller aramakta kullanmaya çalışmakta

Şu oyunların drop rate değilde xp rate lerini biraz daha yüksek yapsalar yani ne bilim standartta yapabilirler ben kendi lvl imdaki mobdan %3 gelsin kendi lvl'ımdan ust moblarimda %5 gelicek olarak ayarlasalar herkes çok daha eğlenceli kasıcaktır vede sen eziksin hahaha lvl'a bak tartışmaları yerine
    2 dk kasıcam PvP ye gel şeklindeki komik konuşmalara kalması hoş olmaz mı??

Valla Oyun senaryomu hazırlayıp firmalara öneresim geldi

• lag ve dc olmasa cok guzel oynanır ama 10 dakka ıcınde 5 kere dc oluyorum ustene lag eklenıyor kasmak baya bır zorlastı
    her gun 1 lv alıp cıkıyorum ama duzelecegıne ınanıyorum sonucta beta heran her sey degısebılır ınsallah degısır
  • proxifier kullanıp ip range inizi değiştirin :) DC olmaycağınızın garantisini verebilirim. letancy de 300 e düşer. 700 lerdeydi en son bi baktığımda proxifier sız :)
  • Benim DC sorunum yoktuda Lag çok oluyodu
    Home peki biz bunları yapıcağımıza david amca serverları arttırsa daha iyi olmaz mı???
  • David Amcan serverlarıda arttırsa channelları da arttırsa bisey degişmez. oyun OB den cıkmadan bişey beklemeyın 2moons dan Oyun o zmn ne oldugu belli olur.
  • O zamana kadar OB yi zar zor açtılar full sürüm ya 5 sene bilemedin hiç çevirmezler
    Bilirsiniz mmorpg oyunlari iyi takip edenler kimi oyun full sürüme geçmez sebep??? vergiden kaçmak için

Yani bu oyun full sürüme geçmezse GG
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.