Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda bot herdaim vardı dekaron zamanından beri.

eh ingilizceye çevirmeleri falan biraz zaman aldı sanıyorum ki ondan 1.5 aydır bot çıkartmamışlardı..
    hayırlı olsun yakında yabancı sro cular da dolar sadece bizim sro culara laf atmayın. sadece bizimkiler değil bot yapanlar :)
  • yha biri allah askina oynadigi serveri yazssin delirecem yoksa yda msn ekleyin slenthill@hotmail.com
  • yokmu kimse
  • girdim baktımbaşlığa eskiden daha iyiydi sanki ..hiç birşey yazmasamda severdim başlığı...knight online oynuyanlar buraya hücum etmiş arkadaşlarını çağırmış falan...eskiden olanları özledim ki bazıları duruyor..
    Belki başlarım site elime geçerse ....

bidahaki yaza

knight online (dönem noktasında başladım yani tam türk istilası başlamadan)
    private k.o. (knight ı bırakınca bunlara sardım ,en son kendime bi private server açmıştım)
    silkroad online (türklerin %1 bile olmadığı bir zamandı....knightcılar hücum etti her server bombok oldu resser oldm)
    hero online (girdiğimde 5 türk falan vardı... en çok bu oyunu sevmiştim)
    ogame (bunda ise herkez türktü ama yine dönem noktasındaydım uçuruma çok yaklaşmıştı)
    pokemoncrater(bunda emeğimle 80e çıkarttığım çerizard ımı unutamam çok severim keretayı şimdi 5-6 100lük adammım var)
    flyff (işte şu an bile bozulmamıış olan oynadığım tek oyun oyunda bordlarla uçabilmek - sopalara binip uçmak gibi şeyler vardı resser oldum :D)
    tales of pirates (flyffdan sonra tarzımı bozmadan animeye yöneldim oyundaki karakterim çok dayanıklıydı arkadaş kurtarırdım)
    İjjİ GunZ (1-2 kişi saygısızlık yapsada oyundaki türkler iyi , istensede bozulmuyor çünkü yetenek oyunu level değil)

rappelz (5 level e kadar oynadım sonra bilgisayardan sildim çok takılıyordu... nezaman oynadığımı hatırlamıyorum)

2moons(ben başladıktan kısa süre sonra kesinlikle bozulacaktır , başlasammı acaba?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 7 Eylül 2007; 6:00:23 >

• @nd@c , dostum eğer sen başladıktan sonra oyun bozulcak diyorsan , başlama bizlere acı

ama senle bir alakası olmayacak bozulmasının yinede, keyfin bilir
  • 2moons u ılk cıktıgında 1 hafta oynayıp bırakmıstım sımdı arklarla tekrar baslıcamda herkes yenı server a geccem fln dıodu kımler yenı server a gectı kımler kaldı?
    her 2 serverdada turk guıldı varmı?
  • Lütfen Yardımcı Olun !!!!!
    Ben segita hunter acmayı düsünüyorum son 3-4 gündür bow+dagger veya xbow+dagger icin gereken stat dağılımını hic bir yerde bulamadım bow+dagger veya xbow+ dagger la oynayan veya daha önce oynamıs arkadaslardan rica ediyorum bana lütfe nbu buildlerden hangisinin daha iyi olduğunu ve ÖZELLİKLE STAT dağılımlarını verebilirmi? bu konuda tecrübeli arkasların cevabını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _koc_ -- 8 Eylül 2007; 20:19:36 >
  • arkadaşlar şuana kadar gördüğüm free mmorpg olupta çizgisini seviyesini bozmayan tek oyun cabal doğruya doğru ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _koc_

Lütfen Yardımcı Olun !!!!!
    Ben segita hunter acmayı düsünüyorum son 3-4 gündür bow+dagger veya xbow+dagger icin gereken stat dağılımını hic bir yerde bulamadım bow+dagger veya xbow+ dagger la oynayan veya daha önce oynamıs arkadaslardan rica ediyorum bana lütfe nbu buildlerden hangisinin daha iyi olduğunu ve ÖZELLİKLE STAT dağılımlarını verebilirmi? bu konuda tecrübeli arkasların cevabını bekliyorum.

70 + da xbow öneriyolar , skill reset ile. başlangıçta bow , lvl 15 ten sonra dagger ile devam edin diye bi kaç yerde okumuştum. fakat başta bow sonra dagger ile kasmak için stat dağılımında zorlanabilrsin.
    lvl15 ten sonra dagger ile kasmak bow ile kasmaktan daha kolay , çünkü aoe yani alan etkilli bir skili ile bir çok yaratığa aynı anda vurabiliyorsun buda daha hızlı kasmana yardımcı oluyor.

stat için şöyle diyebilirim, oyunda tüm class için sağlam bi build tek bi build ; levelinin 2 katı heal , kullandığın silahın istediği kadar 2. stattan ve kalan tum statlarını ana stat a.

yani ; 10 lvl huntersın diyelim senin vereceğin stat şöyle olcak. 20 puan heal e , kullandığın silahın 2. statı kadar (xbow - bow için str) ve kalan puanlar silahin ana statına (xbow - bow için dex)

bu stat dağılımından sonra str nin yetebildiği bir dagger alıp kassanda orta halli işe yarıyor kasmanda.

ilerde stat reset yapabilrsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Ultra_GameR

arkadaşlar şuana kadar gördüğüm free mmorpg olupta çizgisini seviyesini bozmayan tek oyun cabal doğruya doğru ...

şimdi bu yorumun burda işi ne anlayamadım ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 8 Eylül 2007; 21:27:15 >

• quote:

arkadaşlar şuana kadar gördüğüm free mmorpg olupta çizgisini seviyesini bozmayan tek oyun cabal doğruya doğru ...

1 2 ay oldu daha free olalı bıraz zmn gecsın ozmn gorcez:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

quote:

arkadaslar 2moons hakkında cok sey dedim. 2moons un Alt yapısı saglam degil. cok sıkıntılı bi oyun acılması bile cok sıkıntı yaratmıstı.. 2moons OB den cıkmadan bişey konusmam. cunku bende oynadım ilk açıldı. 35 lvl Segnela Kastım bıraktım. neden mi ? oyunda Bot kaynıyodu, dupe vardı 10 lvl üstü Silah veya Armor giyenler gordum.. Ko = 2moons kısacası.. inş. OB den cıkınca boyle seyler yasanmaz. FLL sürümde inş. herseyı düzeltirler yoksa 2moons OFF

Cabal konusunda da burası yeri degil ama üzülerek katılıyorum. Çizgi seviyesi bozulmayan tek oyun ama Sırf lvl ve Skill kastıgın bi oyun bi müddet sonra sıkıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

@nd@c , dostum eğer sen başladıktan sonra oyun bozulcak diyorsan , başlama bizlere acı

ama senle bir alakası olmayacak bozulmasının yinede, keyfin bilir

bir yıl sonra başlamayı düşünüyorum o zmana kadar zaten iyice içi geçmişkarpuza döner ...binek hayvanımızz varmı oyunda peki?

• var bınek hayvanlar
    herhalde 40 dan sonra bınıodun yanlıs hatırlıo olabılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

quote:

Orjinalden alıntı: Pk

quote:

arkadaslar 2moons hakkında cok sey dedim. 2moons un Alt yapısı saglam degil. cok sıkıntılı bi oyun acılması bile cok sıkıntı yaratmıstı.. 2moons OB den cıkmadan bişey konusmam. cunku bende oynadım ilk açıldı. 35 lvl Segnela Kastım bıraktım. neden mi ? oyunda Bot kaynıyodu, dupe vardı 10 lvl üstü Silah veya Armor giyenler gordum.. Ko = 2moons kısacası.. inş. OB den cıkınca boyle seyler yasanmaz. FLL sürümde inş. herseyı düzeltirler yoksa 2moons OFF

Cabal konusunda da burası yeri degil ama üzülerek katılıyorum. Çizgi seviyesi bozulmayan tek oyun ama Sırf lvl ve Skill kastıgın bi oyun bi müddet sonra sıkıyor

skill kasma konusunda haklısın sıkıcı olabiliyor özellikle pre değilsen ...

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

bu oyunda bot herdaim vardı dekaron zamanından beri.

eh ingilizceye çevirmeleri falan biraz zaman aldı sanıyorum ki ondan 1.5 aydır bot çıkartmamışlardı..
    hayırlı olsun yakında yabancı sro cular da dolar sadece bizim sro culara laf atmayın. sadece bizimkiler değil bot yapanlar :)

2moons ıcın tek bı bot gordum sımdıye kadar oda sadece bellı baslı bı kac kısının kullanmasına ızın verdıklerı ( botun yapımcıları ) bı bot eger o herkezın kullanabılcegı bı hale gelırse o zaman bende bırakırım kasmayı cunku her yerde kendı kendıne kasan karakterlere karsı oynıcaksam dıablo oynarım daha ıı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

bu oyunda bot herdaim vardı dekaron zamanından beri.

2moons ıcın tek bı bot gordum sımdıye kadar oda sadece bellı baslı bı kac kısının kullanmasına ızın verdıklerı ( botun yapımcıları ) bı bot eger o herkezın kullanabılcegı bı hale gelırse o zaman bende bırakırım kasmayı cunku her yerde kendı kendıne kasan karakterlere karsı oynıcaksam dıablo oynarım daha ıı :)

ac hamachiyi oynayalim :)

bot çıktı valla, kasnalar var ama botun kullanımı ve nasıl temin edildiği konusnda daha bir bilgiye ulaşmadım. lazım değilde ztn . biraz vakit ayırıp kastıktan sonra lvl atlanıyor. çok ihtiyacı olan varsa kullansın ztn afkları kesiyoruz , kassın yada kasmasın
    --

birde oyunun müthiş bi dc yeteneği var. ttnetle ilgil değil ama ttnette yardımcı oluyor azcık sanırım ...

tuşlara çok fazla bastığın zaman dc...

skillerin yaratıklar tarafında ust uste durdurulunca dc....

hiç bir neden yok iken dc... bazen oluyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 9 Eylül 2007; 22:33:10 >

• Merak ettim acaba halen server lag lı pingde 700ms mi???
  • 300 ıle 1000 ms arasıydı bnde bu öğlen ama lag yoqtu hıc dc bıle olmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Merak ettim acaba halen server lag lı pingde 700ms mi???

500 600 700 900 10000 12000 14000 ........
  • İlginize saolun beyler demekki beta boyunca gider bu böyle
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.