Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oyunun bozulacağından eminim. botu çıktı. CCF desen boyuyla. shop itemi satmak yasak diyolar adamlar bi char açıyo 60 günlük backpack dolduruyo saniyede satıyo diğer charla geliyo onla satıyo. biz salaklarda 1m e backpack aldık diye seviniyoruz. adamla günde dünyanın parasını basıyo. Dil satışları başladı zaten. powerlevel falan. Gmler desen bişey yaptıkları yok. item satan dükkanı direk durduruyolar ( ban yok ) afk kasan summoner desen köye teleport ediyolar. tekrarlarsa yine köy. çok yaparsa jail. yemişim böyle cezaları
  • herşeyde haklısında neden afk summerlara yukleniyor hereks , summer bu adam adı ustunde pet summon edip kasıo. afk olsada olmasada pet kesio adam yatıo yani. onun bi skili sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 11 Eylül 2007; 1:16:00 >
  • ya arkadaslar ben oyunu indirdim kurdum ama bi sorun var benim pc de cok asırı hızlı aktivite gösteriyo bunun neden ney oyun cok asırı hızlı ve oynanmıyo bunu nasıl cözerim .......ekran kartım ati radeon x800 gto islemcide amdx2 bu bilesenlerden dolayımı yapıyor acil cvp plssssssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: umdeka53

ya arkadaslar ben oyunu indirdim kurdum ama bi sorun var benim pc de cok asırı hızlı aktivite gösteriyo bunun neden ney oyun cok asırı hızlı ve oynanmıyo bunu nasıl cözerim .......ekran kartım ati radeon x800 gto islemcide amdx2 bu bilesenlerden dolayımı yapıyor acil cvp plssssssss

knight online oynarken banada aynısı oluodu. özellilerden ekran kartı özelliklerine gir. keskinliği yumşatma , eşyönsüz süzme var. bunları 4x yapsan yavaşlıyo biraz. ekran kartını kasıo yani

ben bu şekilde çözdüm.
  • peki bide skilleri vercem ama veremiyom azure knight ım ama class azure knight yazıyo skill kagıdında kırmızı skill acamıyom yardım plssss
  • quote:

peki bide skilleri vercem ama veremiyom azure knight ım ama class azure knight yazıyo skill kagıdında kırmızı skill acamıyom yardım plssss

skill masterdan skiliin alcaksın. ztn skillerin sutunde lvl kaçta kullanabilceğin yazıyor.. senin lvl ine uygun olanı al. çantandakli skill kağııda sağ tıkla ve skill ağacına ekle.

"K" ye basarak skilleri aç ordan kullancağın skile sol tıkla ve ekranın altındakş skill bar a yerleştir.
  • kardes anlamadın gfaliba ben lwl 10 oldum ama lwl 7 skil kagıdını aldım acılmıyo balıkcı skil kagıdı aldım acmıyo nasıl acarım soruyom kagıdın üstünde kırmızı azure knight yasıyo kullanılmıyo ya ....
  • eğer kullanamıtyorsan 1 ihtimal daha skill puan yok tur ??
  • peki sen azure knight mısın ?
  • diilmisim kards:D ya suan lwl 29 oldum silah bascam ama nasıl??? biri yardımcı olsunn...
  • ahuhahahaauahua
  • beyler size bi kac tane sorum olcak

1-bu oyun ko,sro gibi ünlü bi oyun olurmu?
    2-su an kesın olarak acıldımı yani tam olarak oynanabılırmı?
    3-donanımhaber sitede 2moons bolumu acarmı?

bu sorularımı cevaplarsanız cok sevınıım bende bu oyunu oynamayı dusunuyorum sroularımı acıl cevaplayın plsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energ_Drink -- 12 Eylül 2007; 15:02:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energ_Drink

beyler size bi kac tane sorum olcak

1-bu oyun ko,sro gibi ünlü bi oyun olurmu?
    2-su an kesın olarak acıldımı yani tam olarak oynanabılırmı?
    3-donanımhaber sitede 2moons bolumu acarmı?

bu sorularımı cevaplarsanız cok sevınıım bende bu oyunu oynamayı dusunuyorum sroularımı acıl cevaplayın plsss

1.evet
    2.evet acıldı saun ob de
    3.belki
  • slm tekrar ..

geri geldim.. tatile gitmiştim de söylemesi ayıp..
    fark biraz açılmış.. toparlamak lazım.. kas kas kas :D
  • silahı parlatmam icin ne yapmam gerekiyo daha dogrusu silahımın yanması icin lwl 35 im biri sölesin daha cözmüs deilim 3 hgündür oynuyom bu oyunu ya yardımm...
  • quote:

silahı parlatmam icin ne yapmam gerekiyo daha dogrusu silahımın yanması icin lwl 35 im biri sölesin daha cözmüs deilim 3 hgündür oynuyom bu oyunu ya yardımm...

silahına gerekli soekti açman gerek..

bunun için de yeterli gem'in ve paran olmalı..
    npc'nin adını unuttum ama hatırlayan bi arkadaş sana yazar..
    yada loada blacksmitin yanındaki kız npcye git..silahı ve gemleri koy.. sonra bas
    max soketli yapabilirsen iş bitmiş demektir..
    sonra istediğin gemleri sürükleyerek silahın üstüne bırak..(Increased Damage gemlerini tavsiye ederim)

yanıcaktır :)
  • saolll kardes isime yarıcaktır:D suan 1 m para yabtım daha da yabcam :d
  • quote:

saolll kardes isime yarıcaktır:D suan 1 m para yabtım daha da yabcam :d

önemli değil yab bakalım
  • ya bu oyun adamı sinir hastası eder, dakka başı dc, durup duruken kasarken, yok skill stopped olmus yok tuşlara çok basmışsın , yeter ya
  • bende başlamak istiyorum yardım edermisiniz 10 tane oyna ayni anda başlamak istiyorum ama yardım etcek kimse yok
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.