Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanırım bunu biliyorsun..?tabi ki dekaron izleri taşıyacak oyun zaten dekaron kalıbının ta kendisi.. farklılıkları yok mu ?tabi ki var..

Ksro ile Sro arasındaki ilişki Dekaron ile 2moons arasındaki ilişki ile aynı..
    beğenmiyorsan yorumunu yap ve git..kimseyi zorla beğendirecek halimiz yok..

çakma oyun olduğu konusunda zaten bir topik açılmış.. sürekli bu konunun üzerine gidilmesini anlamıyorum..neyi çekemiyorsunuz?..
  • bende 2moons u denemk istiyorum sizce

silkroad mı daha iyi
    2moons mu zevk açısında?
    bide grafikleri nasıl 2moons un

+meslekler falan varmı 2moonsda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

bende 2moons u denemk istiyorum sizce

silkroad mı daha iyi
    2moons mu zevk açısında?
    bide grafikleri nasıl 2moons un

+meslekler falan varmı 2moonsda ?

önceki sayfaları biraz araştırırsan tüm cevapları bulabilirsin..
  • helal olsun acclaime be. ne cezalar geldi. afk summoner ve bot kullanana %50 lvl azatma ve %50 parasını azaltma geldi.

örneğin lvl 80 bi adam bot yaparken yakalanırsa direk lvl 40 a inicek ve adamın 10m parası var diyelim 5m e iniyo.

aynı şey 2. kez tekrar ederse ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

helal olsun acclaime be. ne cezalar geldi. afk summoner ve bot kullanana %50 lvl azatma ve %50 parasını azaltma geldi.

örneğin lvl 80 bi adam bot yaparken yakalanırsa direk lvl 40 a inicek ve adamın 10m parası var diyelim 5m e iniyo.

aynı şey 2. kez tekrar ederse ban

örneklerini gördük oyun içinde, ztn lvl 80 adam 40 inmiş bu charı bırak demek.

birde büyük bir sorun son 2 gundur yuani diğer günlerden farklı daha fazla lag mı var benim makinemi takılıyor ... kasmaz duruma geldim, oyuna giriyorum ve 2 dk geçmeden dc ! , aoe party yapıyor , party i götüren adam sağa dönüyor mesela ben dümdüz gidiyorum. 1 turda 1 2 defa olur tmm da sürekli aynısı.

• her oyunun botu olcaktir elbet.Botun oyunu kullanmama mevzusu clientsiz olmasindandir yane packetleri modlayarak server a clientten gelmis gibi yolluyo ama kisa zmnda cozulur :) acclaim isleri biraz yavas yapmaktan hoslanio ama bu sorun halolur cunku cok saglam firmalar bu oyunun arkasinda.(server lari metro hatti kuran bir firma)

Bot u sallayin botun yolu 65+ ya kdrdir.Dracodan sonra gidemez cunku goren kesecektir ve adamin para en sonunda bitecektir.Bot a 1 kez vurun ve mor olmasini bekleyin sonrada kesin.Bide oyunda bi dayanisma war kimin bot oldugu bilinio.Ve botter damgasi yiyo.

2moons un cok fark yaratmamasi en kotu yonu oldu.Ovduler ovduler ama dekarondan eksik skiller war oyunda zamanla bunlari koycaklardir ama bide sanki kendileri bi b.k yapmis gibi koycaklardir halbuku aynisi dekaronda war.
    All in aLL,
    bu oyun baya vaktimi aldi demekki almaya deger bi oyunmus ko girdigim gibi silen biri olarak.Bilmem kac senelik oyun ve online oyun deneyimeme bakarak bu oyun vakit alio bazen kafan atio bazen uyuz oluyon bazen kasmaktan bikion pk yapion birakma noktasina gelion ama gene devam edioyorsun ;) Zevkli bir oyun ve oynamak gerektiriyo dilenciler vs. cok barinamio cunku saglam bir temeli war.Ve oyundaki "ilk" Turklerde saglam adamlar.CB den bilirim.Ve bu oyunda kasma die bisi yok.Kimse kimseyi kasamio cunku exp avaraji war.Yuksek moblari kesmek ole super expler vermio ne kdr yuksekse okdr azalio.O yuzden herkesin kendi levelindekilerle kasmasi daha avantajli oluyo.Elin cekik gozluleri herseyi dusunmus darisi david in basina.

• bot a vuruca mor olmuyor, belki senin karşılaştıkların farklı bi botttur ama benim bildiğim bir bot var şu anda o da vurunca sana vurmuyor. bot ları kese kese pk point yukseltiyoruz
  • %20 daha fazla exp nasıl alıyor scroll falan mı kullanmak lasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan_beser

%20 daha fazla exp nasıl alıyor scroll falan mı kullanmak lasım

veteran's amulet premium itemlere giriyor..
  • değişik bi oyun alla alla bi sürü yeni youn çıkmış haberimiz yok yha bu oyun piyasası aşmış kendini 1 ay ortalarda yoktum neler olmuş
  • bu piyasa çökmüş haberin yok 2008'de canlanicak araştır görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

bu piyasa çökmüş haberin yok 2008'de canlanicak araştır görürsün

gerçentede öle mi be ben 1 ay ortalarda yoktum ne hale qelmiş piyasa borsayı geçiçez yakında
    artık online oyun durumlarını haber sonralarına koyarlar şu serwer çöktü şu kuruldu diye
    RF den bikaç hisse almak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

bot a vuruca mor olmuyor, belki senin karşılaştıkların farklı bi botttur ama benim bildiğim bir bot var şu anda o da vurunca sana vurmuyor. bot ları kese kese pk point yukseltiyoruz

bota vurunca sen mor olucan ve beklicen aoe skill kullanmasini. biz bu sekilde cok bot kestik. Aoe skill kullanmayan botta yoktur sanirsam.

bu arada konu up! :)
  • Artık anlayan anladı boşuna konuyu uplamayin çünkü oyun artık öldü
  • Oyun bazilari icin olcek tabikide bazilari icin yeni baslicak bu bole bi oyun bi bitiyo bi baslio bende kac kez birakip basladigimi hatirlamiyorum. Ama oyunda nefis bir pvp sistemi var ve insanin canı sıkıldıgında harika geliyor. 2moons daha yeni basladi ve full degil arkasindada joymax yok her nekdr dp isleri az biraz joymax e benzetsede acclaim gibi taninmis bir firma var. Az biraz inanmak istiyorum bunlara belki yolun cok basindalar ama onemli olan bu yolun sonunda ne olacagi. Biten icin bitmis 100+ lar icin extreme yeni baslamistir. Hala bir cok turk oyuncu var sanirsam.
  • Acclaim firmasının kaç oyunu sağlam acaba ben cevabı verim 2moons dahil hiçbiri vede 2moons'da kas kas nereye kadar güç bela oldun 150 lvl diyelim eee sonra???
    Full PvP yaparım savaşlara katılırım deme bana çünkü hepsi bir yere kadar siege war'a para bayılıp giriyosun PvP desen karşı taraf kabul etcekde kapışcanda 1 puan gelcekde offfff aynı yerde PvP daveti o kaçar sen kovalarsın filan filan çok sıkıcı şeyler bunlar daha aktivite bir oyun olmalı daha çok tutması için yani bir oyunun sisteminin değişmesini söylüyorum ama bırak onu sistem oturmadı bile

• quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Acclaim firmasının kaç oyunu sağlam acaba ben cevabı verim 2moons dahil hiçbiri vede 2moons'da kas kas nereye kadar güç bela oldun 150 lvl diyelim eee sonra???
    Full PvP yaparım savaşlara katılırım deme bana çünkü hepsi bir yere kadar siege war'a para bayılıp giriyosun PvP desen karşı taraf kabul etcekde kapışcanda 1 puan gelcekde offfff aynı yerde PvP daveti o kaçar sen kovalarsın filan filan çok sıkıcı şeyler bunlar daha aktivite bir oyun olmalı daha çok tutması için yani bir oyunun sisteminin değişmesini söylüyorum ama bırak onu sistem oturmadı bile

Siege War yapmak için sadece 1m verirsin. O levelde 100milyonlarla oynayacağın aşikarken bu parayı kayda değer bile görmüyorum. Hem bilmeden konuşuyorsun hem de taraflı yorum yapıyorsun. Mmorpg demek pvp demek.. war demek..! başka özellikler arıyorsan seni başka kapıya alalım.

• oyunda dungeonlara girdiginde skill vurunca dc yiyorsıun 5 kere başıma geldi ve oynuyan arkadaslara sordum böle bi olay varmış
  • Maalesef Acclaim firmasının hiçbir oyununu oynamıyorum herhangi bir gıcığımda yok

Al sana en kral F2P MMORPG yapımcısı ve oyunları
    http://www.webzengames.com/

vede sadece MU online'ın Download.com gibi bir siteden toplam indirilme istatistiği
    Downloads: 4,474,810

Şuan Webzen MU online'ı 3d ye hazırlıyor vede

RP'nin Rol yapma olduğunu bende biliyorum bilmesem yazmam zaten tabiki bir oyunda bir kaç tane en azından karakteri ilerletmek adına zanaat mesleği konulması hoş olur tabiki eğerki birde instance(Toplu yapılan quest diyeyim) sağlamsa bir oyunda questler insanı o kadar sarmıyor Dungeon görevleride öyle insanlar daha çok bir oyunda aradıkları
    Arkadaş grubumu topliyayım oyuna gireyim her an oyun içerisinde topluca yapılacak işler olsun topluca savaşayım bir meydanda illa aynı guild yada clan'da bulunmadan

• Ya bu akşam gevezeliğim tutu kusura kalmayın.Ama StummScream ' in mu ile alakalı konuşmuş bende bayağı oynadım(kastım) muyu.99 versiyon hariç hemen hemen hepsinde.Ancak kardeş mudaki afk bırakıp
    başka işlerle uğraşma(ama oyunun tamamı afk ha kimse yanlış anlamasın afk olayı olmasa oyunu kasamıyosunuz benim çok arkadaşım var mudaki afk olayı olmadığı için başka oyun oynamayan) 3-5 günlük serverlar pvp olayının sadece katillikten ibaret olması war denilen olayın bulunmaması grafiklerindeki yetersizlik 3d olmaması(sen bilirsin bi kaç Türk arkadaş denedi 3d olayını ama tutmadı) ve global haricinde uzun soluklu server bulunmayışı yüzünden mu bi yere gelemez.Adminlerin keyfi hareketlerinden bahsetmiyor bile.Biliyosun dl lerdeki hemen hemen her servedaki kısıtlamaları.Webzenmi uğraşıyor hala mu ile başka bi firma almıştı diye duymuştum ama.Neyse webzen ise bence hiçbişey beklemeyecen.Görüyosun sen (benden daha uzun kamışsındır) sadace season paketleri çıkartarak bişeyler yapmaya çalıştılar ama ııı.
    Neyse bu topic altında böyle bi açıklama yaptığım için tekradan özür diliyorum.Ama bi kısa bilgi verem dedim.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.