Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satilik 62lvl archer 12$ a birakiom almak isteyenler pmden msnsini biraksin saygilar :D(server abaddon)
  • merhaba arkadaşlar benide alın aranızabende bugün başladım triestede türk guildi mevcut mudur ? lwl im az gerçi 17 daha yeni başladım
  • trieste de cok türk guildi var ama senın lvl baya düşükmüş
  • yeni başladım valla neyse kader ya ztn guild e yok itemmiş paraymış o yüzden istemiyorum makast muhabbet aynı zmnda yeni başladığım için bazı şeyleri iblmiyorum sorduğum zmn cevabını almak isterim kısacası bilgi için bi guild arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 15 Ekim 2007; 19:06:47 >
  • 1-bu oyunun grafikleri silkroad dan iyimi yoksa silkroad gibi mi yoksa [grafikleri kötü mü ? ]
    2-meslek ler warmı?
    3-zevkli mi
    4-savaslar vs etkinlikler oluyo mu?
    5-zevkli mi ?
    6-lag varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: FeeLsoBaD

satilik 62lvl archer 12$ a birakiom almak isteyenler pmden msnsini biraksin saygilar :D(server abaddon)

Bu mesaj oyunun ileride gelecek vaad etmediğini anlayan vede kurtulmanın kanıtıdır diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

1-bu oyunun grafikleri silkroad dan iyimi yoksa silkroad gibi mi yoksa [grafikleri kötü mü ? ]
    2-meslek ler warmı?
    3-zevkli mi
    4-savaslar vs etkinlikler oluyo mu?
    5-zevkli mi ?
    6-lag varmı ?

1- grafikler çok güzel KOdan iyi, silkroad oynamadığım için bilemiyeceğim.
    2- meslek yok, sadece balıkçılık var, o da meslek değil, ister yapar ister yapmazsın.
    3- çok zevkli
    4- savaşlar tabiki oluyor, savaş olmayan online oyun mu var?
    5- tabi ki
    6- lag telekom yüzünden oluyor, o da çok nadir.

Oyun daha beta sürümünde, eksiklikleri var ama tam sürümü çıktıktan sonra çok ses getireceğine eminim.

• size güzel bi bilgi vereyim. avrupada bi şirker sanırsam italyan bi şirket. kore dekaronla anlaştı ve tıpkı acclaim gibi oyunun haklarını aldı. önümüzdeki günlerde 2moons europe serverları açılacak. sıfırdan başlanılacak. amerika serverlarında çok lag oluyo avrupada güzelce oynarız gibime geliyor
  • İtalya uzak avrupanın en doğusunda fazla birşey farketmez çünkü wow sunucusu fransada ve lag durumu berbat
  • bizde denemek için bir kaç gün oynamayı dusunuyoruz bu oyunu server hakkında bilgi verebilen olursa orda başlıcaz ...
  • oyunu indirdim launchere tıkladığımda minilauncher açılıp hiçbir sonuç vermeden öyle kalıyor dakikalarca hiçbir etki gstermiyor sorunu bilen varmı?
  • oyuna yeni basladım birkac sorum olacak
    oyunda pk arena bulunuyormu yoksa sadece duelmi var
    birde abaddonda türk guildi bulunuyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 3 Kasım 2007; 11:17:12 >
  • türkler en çok hangi serverde oynuyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

beyler size bir haberim var bu Acclaim varya bunun butun oyunlarinda uyelik gecerli bende BOTS oyunu var onu da Acclaim yapmis haliyle onun accountuyla 2 moonsa girebiliyorum isteyenlerhttp://bots.acclaim.com
    burdan uyelik alarak 2moons oynayabilirsiniz

bu yanlıştı 2moonsun kendi sitesini girip üye olcaksın yoksa olmuo ben bots üyeyim aynısını 2moonsa giriom farklı şeler yazıo

• quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

türkler en çok hangi serverde oynuyor ?

ilk serverda daha çok gibi.. ama abaddonda da azımsanmayacak kadar çoklar..
  • 2. serverda daha çok blooddrinker gibi
  • beyler ben 2 moons u bugün indirdim ve account aldım hatta şu anda oyundaki charların gelişim puanlarını nasıl dağıtmak uygun olur diye buralara bakınıom.
  • özledim bee.. birkaç SS koyun şuraya da gözümüz gönlümüz şenlensin
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • trieste de lvl 95 staff summoner satıorum detaylı bilgi için allycon_alagoz@hotmail.com.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.