Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun hakkında, build ler hakkında, karakter ve resimler hakkıdna bilgi almak edinmek isyeyenler sayfa 9-23 arası dolaşşsın OKUSUN.

UP !
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

Oyun hakkında, build ler hakkında, karakter ve resimler hakkıdna bilgi almak edinmek isyeyenler sayfa 9-23 arası dolaşşsın OKUSUN.

UP !

evet bencede
  • up..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

GEçenlerde bir arkadaşım oyunun botunu yolladı. Azım açık kaldı. Silmiştim ben oyunu, yüklü bile değil oyun ama bot girip kendisi kasıyor. Aadmlar nasıl bir teknik yapmışlarsa şaşırdım kaldım. Şuan ne bot var ne oyun. Bu oyundan bir cacık olmayacağını söylediğimde "olurmu öyle şey" diye ortalığı kaldıranlara kapak olsun.

Dupe de almış başını gitmiştir, en azından duyduklarım böyle. Çok kasmayın bence, Ko nun tahtını sarsacak bu oyun. :D

yok hatta bot senin yerine çamaşırları yıkayıp ütüde yapıyor...

Oyun yüklü değil ama bot giriyo sana soruyo abi hangi charla kasmak istiyosun sende bagi diyosun oda hemen abi diyor başlıyor kasmaya ve işin ilginci senin makinada değil kurulmuş 2mmons setup bile yok vay be bu ruslar harbiden aşmış bot konusunda ilerlemişler....

dünyada en çok bot kullananlar ruslardır türkler değil biz sadece leecher yönümüzü gösteriyoruz hepsi o ruslar hiç çaktırmazlar ama biz türklker göstere göstere yaparız o yüzden herzaman mmorpg oyunlarda Türk denildiğinde 200 kere düşünüyorlar halbuki sesimizi çıkarmasak ruslar gibin raada kaynıyacaz

• Çok iyi bir rehber çok iyi anlatılmış UP
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade_3131

trieste de lvl 95 staff summoner satıorum detaylı bilgi için allycon_alagoz@hotmail.com.

102 yapıp satsaydın keşke..
  • up
  • Arkadaşlar Bu arada Trieste Serverindeki TheTURK guildimiz LVL 2 olmuştur.
    Emeği Geçenlere Teşekkürler.Yakında İnş. LVL 3 Olacağız.
  • Bi ara Bot Olayı Vardı Ama Hepsi BAN landı.
    Dupe diye bişey Yok.
    Bu Oyunda Güvenlik Baya iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

Oyun hakkında, build ler hakkında, karakter ve resimler hakkıdna bilgi almak edinmek isyeyenler sayfa 9-23 arası dolaşşsın OKUSUN.

UP !

butun bılgılerı bır araya toplıyım yeni bi konu ve tam baslangıc sayfasına build yapamazmısınız arkadaslar ^^

-------SERVER ABBADON------
    nick : SexOnTheBeachLove
    Guid: DefenderOfTurks
    Lvl. : 49
    JOb : Azure Knight- çift el axe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 28 Kasım 2007; 15:02:26 >
  • up
  • beyler hangi serverde başlayayım?ayrıca ben summoner açmayı düşünüyorum staff summoner mi daha iyi yoksa twin sord mu?ayrıca hangisi daha kolay kasar?
  • abbadonda türk daha fazla orda aç..
    twin aç daha seri oluyor bence.. twin dhaa kolay kasar
  • Arkadaşlar 2moons ü yükledim ama hata veriyor start dedikten sonra '' Game Guard Error 114 Game Guard Error.PLease run the program again after restarding the computer'' diyor.Yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  • PC ni resetle sonra tekrar girmeyi dene.. en azından orda öyle yazıyor
  • ben yeni accunt alldım .ama country block diyor.ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

ben yeni accunt alldım .ama country block diyor.ne yapmam gerekiyor?

Ülkemizi Blocklamışlar gene ne güzel gene belli ettiler bizimkiler kendilerini helâl olsun hepsine tek tek teşekkür ederiz zaten belliydi böyle olucağı
    Neyse kafalarına esince düzeltirler bir ara Eurobattle.net'de banlamıştı o da açtı buda açar
  • oyuna girebiliyorum öyle bi sorun yok şu an..
    belki avrupa serverı mı ne açılcakmış onun için durdurmuş olabilirler yeni üyelikleri eski üyelikler girebiliyor..
  • yeni üyeliklede sorun var sanırım:(
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.