Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

beyler bi türlü acount aktiv edemiyorum ya sürekli country blocked falan yazıyo bosunamı indirtiyolar koca clienti
    elinizde kullanmadıgınız acount varmı varsa paylaşırsanız sevinirim.

79. Sayfaya Göz At
  • destek@yormakendini.com ekleyin account açıyor bedavaya.. gold satışı da var güvenilir..
  • yaa ben oyunu yukledim ama setupun simgesine tıkladığımda bu dosya baska bir program tarafından kullanılıyor diyo yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

GEçenlerde bir arkadaşım oyunun botunu yolladı. Azım açık kaldı. Silmiştim ben oyunu, yüklü bile değil oyun ama bot girip kendisi kasıyor. Aadmlar nasıl bir teknik yapmışlarsa şaşırdım kaldım. Şuan ne bot var ne oyun. Bu oyundan bir cacık olmayacağını söylediğimde "olurmu öyle şey" diye ortalığı kaldıranlara kapak olsun.

Dupe de almış başını gitmiştir, en azından duyduklarım böyle. Çok kasmayın bence, Ko nun tahtını sarsacak bu oyun. :D

yok hatta bot senin yerine çamaşırları yıkayıp ütüde yapıyor...

Oyun yüklü değil ama bot giriyo sana soruyo abi hangi charla kasmak istiyosun sende bagi diyosun oda hemen abi diyor başlıyor kasmaya ve işin ilginci senin makinada değil kurulmuş 2mmons setup bile yok vay be bu ruslar harbiden aşmış bot konusunda ilerlemişler....

dünyada en çok bot kullananlar ruslardır türkler değil biz sadece leecher yönümüzü gösteriyoruz hepsi o ruslar hiç çaktırmazlar ama biz türklker göstere göstere yaparız o yüzden herzaman mmorpg oyunlarda Türk denildiğinde 200 kere düşünüyorlar halbuki sesimizi çıkarmasak ruslar gibin raada kaynıyacaz

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan tipik yurdum insanı.

• Oyun berbat
  • ben oyunu indirdim yükledim üyelikte aldım ama oyunun simgesine tıklayınca 2moons yazıı küçük bi resim çıkıyo saatlerce bekledim oyun gelmedi yrdm pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar

Oyun berbat

bizde seni seviyoruz

http://img225.imageshack.us/img225/3411/123pb3zf0.gif

• Arkadaşlar bu block country yüznden oyuna giremiyoruz ne zaman girebileceğiz yani account almak için arka sayfada söylendiği gibi 4 ay beklicekmiyiz??? Eğer öyleyse çok kötü olduu...
  • oyun su an açıkmı.betami charlar silincekse hiç başlamayacam???
  • @emretwolf
    karakterler silinmicek ama davetiye olmadan oynayamazsın
    Tüyler Ürpertici sana yardımcı olur onda 2004'te kalan davetiyeler var
  • Arkadaşlar elinizde fazla accountunuz varsa bana verebilirmiisniz? Block yüzünden giremiyorum çok büyük bir hayal kırkılığına uğradım. Yeni server ne zaman gelir belli değil eğer varsa lütfen çok ihtiyacım var
  • Yeni server gelmiyecek tamamen başka firma tarafından 2moons değil dekaron çıkarılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Yeni server gelmiyecek tamamen başka firma tarafından 2moons değil dekaron çıkarılacak

Öylemii iyiymiş o zamn, oyuna hiç giremicem sanmıştım. Bilgi için sağol
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P¡s¡c¡k -- 26 Aralık 2007; 23:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Yeni server gelmiyecek tamamen başka firma tarafından 2moons değil dekaron çıkarılacak

http://www.2moons-europe.com/ sitsi bu olacak herhalde

dekaron die yazıyor
  • Madem bu kadar soruyorsunuz firmanın adı
    Game-Tribe o site değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

@emretwolf
    karakterler silinmicek ama davetiye olmadan oynayamazsın
    Tüyler Ürpertici sana yardımcı olur onda 2004'te kalan davetiyeler var

hade leyn

Türk ipleri ile account alımı geçici olarak durduruldu..
    oyun üzerinde çalışılıyor..

2moons'un eurpoen global versiyonu açılacak..
    eski charlara birşey olmayacak herkes oynayabilecek..
    zeki mürende bizi görebilecek..

resmi sitelerde ve forumlarda kesin bir bilgi yok.. fakat mart nisan gibi yaz başı açılacağını tahmin ediyoruz..

davetiye muhabbeti yapmayın arkadaşlar.. oyun ilk açıldığından beri davetiye diye birşey yoktu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 31 Aralık 2007; 11:08:17 >

• Dostum Game-Tribe forumuna girmedin sen galiba 2moonsdaki charlar 2moonsda kalacak US serverı orası
    Gir bak bakim 2moons'dakiler Dekarona aktarılacak diye bir yazı bulursan linkini koy buraya
    Hariçden Gazel okumayın

Oyun Haziran gibi çıkıcak
  • arkadaşlar 80 sayfa olmuş artık topicin ilk mesajında birazcık bilgilendirici bişeyler olmalı.bende oyuna başlamayı planlıyorum ama nasıl olduğunu merak ediyorum.küçük bilgilendirici bişey yapsa topici başlatan kişi
  • Sen Cabalına devam et bu oyun sana göre değil yada araştır öğren burdaki insanlar anasının karnında öğrenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 1 Ocak 2008; 12:07:09 >
  • europe ler için sunucu fln mı açıldı oyun download yerinde EUROPE yazıyor anlamadım ne demek ?

http://2moons.acclaim.com/download.htm
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.