Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: StummScream

Sen Cabalına devam et bu oyun sana göre değil yada araştır öğren burdaki insanlar anasının karnında öğrenmedi

ister cabal oynarım ister 2moons ister bi arada oynarım seni ilgilendirmez.ben bu oyunu zaten biliyorum.ama yeni başlayan arkadaşlar için yardımcı olur diye söledim.

• TEKRAR SON KEZ:
    oyunun avrupa versiyonu açılacağı için amerika dışı üyelik durdurulmuştur. Tahmini Yaza doğru açılacak..

destek@yormakendini.com adresini eklerseniz şu anda üyelik alımı konusunda amerikadaki bir arkadaşı sayesinde yardımcı olur.

quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

europe ler için sunucu fln mı açıldı oyun download yerinde EUROPE yazıyor anlamadım ne demek ?

http://2moons.acclaim.com/download.htm

EUROPE avrupa demek

• quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

TEKRAR SON KEZ:
    oyunun avrupa versiyonu açılacağı için amerika dışı üyelik durdurulmuştur. Tahmini Yaza doğru açılacak..

destek@yormakendini.com adresini eklerseniz şu anda üyelik alımı konusunda amerikadaki bir arkadaşı sayesinde yardımcı olur.

quote:

europe ler için sunucu fln mı açıldı oyun download yerinde EUROPE yazıyor anlamadım ne demek ?

EUROPE avrupa demek

onu bizde biliyoz herhalde ama download yerinde neden europe yazdını soruyorum

• quote:

quote:

TEKRAR SON KEZ:

quote:

EUROPE avrupa demek

onu bizde biliyoz herhalde ama download yerinde neden europe yazdını soruyorum

biliyorum canım şakasına yazdım

sorunun cevabıda o mesajda var galiba avrupa serverini bekliceksin zaten çoğu türk usta o serverde oynayacak şu andakinden daha zevkli olur kasması bekle bence

• LVL 16 DRACODA ZUAHAHA

buyurunn

ve 17 oluyor :)

• post atıyorum gozukmuyor sorunmu var sitede ? :S
  • oyun küt die kapanıyo oynarken napmam lazım yardım ya delircem 5defa kapandı küt die oynarken
  • oyunda bi DC sorunu var ama o kadar da değil senin PC veya netinde sorun olabilir..

nasıl 16 ya:S
    ilginçmiş yoksa 2moons ta mı bozuluyor
  • quote:

oyunda bi DC sorunu var ama o kadar da değil senin PC veya netinde sorun olabilir..

nasıl 16 ya:S
    ilginçmiş yoksa 2moons ta mı bozuluyor

oyunda dc vermiyor! oyun oynarken ms bile 400!! küt die oyundan atıo masaüstüne dönüo

1çok kişinin de öle oluyormuş bunu bilen yapan yok mu ya

• Benide alsanıza oraya bi lvl atlayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

LVL 16 DRACODA ZUAHAHA

buyurunn

ve 17 oluyor :)

bu resim yenise 2moons taki buglar hala kapanmadi demektir. Gerci cok yakinda dekaron a yakin surumu cikacak. Hadi hyrlisi

• quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

bu resim yenise 2moons taki buglar hala kapanmadi demektir. Gerci cok yakinda dekaron a yakin surumu cikacak. Hadi hyrlisi

Bu tür bir bug benim de başıma gelmişti. Varsın böle buglar olsun. :)

Dekaronda herşeyin kusursuz olmasını temenni ediyoruz tabiki
  • Up!
  • quote:

Up!

• UP! ve yeni patchde yani yeni buyuk eklemede fazla sey olcagını sanmıyorum

bu arada 86 oldum
  • güzele benzio
  • UP
  • quote:

UP
  • Silinecekse olayla alakalı tüm postlar silinsin.
  • beyler ben acc aldım ama oyuna giremedim bi hayırsever banada acc alabilrmi?

ayrıca bu segnale - azure knight felan karakter class ları warriormu wizard mı archer mı ayırt edemedim biri bunların bana ne olduğunu yazabilirmi...(warsa ben assasin türü bişi olmak istiyorum yoxa seigata hunter)

kullanmadığınız acc de olabilir mesela yardm edn bana
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.