Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sparrow_TR

beyler ben acc aldım ama oyuna giremedim bi hayırsever banada acc alabilrmi?

ayrıca bu segnale - azure knight felan karakter class ları warriormu wizard mı archer mı ayırt edemedim biri bunların bana ne olduğunu yazabilirmi...(warsa ben assasin türü bişi olmak istiyorum yoxa seigata hunter)

kullanmadığınız acc de olabilir mesela yardm edn bana

Segnale=Tam bir buffcu
    Azure Kilic kalkan,iki elle tutulan silahta tutabiliyor.Wizard seklinde olan incar magician okcu ise Hunter
  • Assasin türü istiyorsan Segita Hunter aç ve Dagger kullan.
  • dekaron a party pvp si geldi nami diger arena harika bir olay parasina bahse fln giriyosun. Gelmedise cok yakinda 2moons ada gelir.Resim alirsam koyarim
  • En çok türk hangi serverda ?

Herhangi bi rehber varmı 2moonsla ilgili?

Ben çift el kılıç olmak istiyorum , galiba summoner oluyor.Summoner olmak için hangi class ı seçmeliyim.Magicianmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 29 Ocak 2008; 18:48:19 >
  • Abbadon
    www.2moons.gen.tr de her türlü bilgiye ulaşabilirsin.
    Summoner zaten bi classtır onu seçip twin sword kullanmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

Abbadon
    www.2moons.gen.tr de her türlü bilgiye ulaşabilirsin.
    Summoner zaten bi classtır onu seçip twin sword kullanmalısın.

Eyvallah kardeşim sağol.
  • Ne demek birşey değil
  • ya biri bana acc werebilirmi cok oynamak istiom
  • Yeni üyelik aldım ama oyniyamiyorum siteden play yaptıgım zaman banned country fln diyor..
    varmı bir yöntem arkadaşlar?
  • 2Moons Amerika ve Kanada dışı IPlere kapalı sanırım.. Üyelik aldım ama izin vermedi.. Proxy kullanılarak girilir sanırım ama denemicem, başka oyun bakıyorum...
  • Arkadaşlar 2 moons oyununu 1 haftadır arastırıyorum sadece vidyolarını izlemekle geçiniyorum oyunu 2-3 kere indirdim 10-15 kerede üyelik aldım ama oyuna girmeyi beceremedim sizin oynadıgınız 2 moons cilent linkini yazarmısınız??

+

üyelik alabilirmisiniz :D
  • oynanmaz bu oyun ya.Oyun bitmiyor arkadaş.500 e gider level.Zahmet edipte yeni server bile açmıyorlar.Yeni serverda bi gazla başlanırda.Eski serverlarda adamlar 170 oldu.
  • varmı oynayanlar denemeye değermi ?
  • 155 lvl var duyduğuma göre 3 gündür falan oynuyorum lvl 45 oldum hiç görev yapmadım full keserek server lagsız yanlız 2moons acclaim deilhttp://dekaron.gamehi.com/ avrupa serverlar girme sorunu falan yok isteyenler gelsin ortam güzel ..
  • Merhaba arkadaşlar. Oyun hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? Başlamaya değermi, yoksa daha farklı oyunlaramı yönelelim. Eski bi KO oyuncusu olarak 2Moons u da sro ya çok benzettim. Oynamadım ama ss lerden anladığım kadarıyla. :)
  • Beyler, ben Arkhom. O zamanlar bayağı bir küçüktüm. Çocukluklarımı maruz görün.
  • oyun ne durumda su aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarakii

oyun ne durumda su aralar

Valla millet bayağı kasmış.
  • forumda oynayan kalmamiş heralde
  • En son açılan server ne zaman açıldı. Yeni bi server varsa 2 moons a başlayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.