Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

New post Changes to 2Moons Account Registration Effective 12/03/07 Reply with quote
    Starting Monday Dec 3rd, at the request of the developers (GameHi), we will begin blocking new registrations for 2Moons players outside of North America. Any new players registering from outside of North America will receive a message letting them know that they will be unable to play. If you are an existing player (registered before Dec 3rd), your account and characters will not be blocked and you may continue to play uninterrupted.

If for some reason you get blocked and you should not be, the message will tell you how to resolve the issue.

---------------

Game Hi tarafından istenen birşey bu Stumm. Sadece Türklere özel değil. Amerika ( sadece KUZEY HARİÇ ) da dahil tüm register lar durdurulmuş durumda. Kanada da yaşayıp amerikadaki arkadaşına el sallıcak kadar yakın bile olsan yinede Acc. alamıcaksın. 3 aralıktan önce alınan hesaplarla oynamaya devam edebilirsiniz ama yeni alım artık yok.

2 - 4 ay içinde Avrupa Serv leri açılacak başka bir firma tarafından.

• Ya şimdi düz mantık bakarsan orda sade bizim ülkemizi engellemişler gibi gözüküyo ama kesin yok şudur budur demedim
    Hmmm yani o zaman artık 2moons lagsız olma evresine mi geçiyor???
  • oyuna giriyorum biraz oynuorum sonra dekaronda sorun çıktı işiniz yarım kaldıysa özür dileriz diyip kapanıo sizdede öle mi bi doğru dürüst oynayamadım şu oyunu yha bi de alchemy i bana anlatabilcecek biri var mı ?
  • Come back to see it soon!

Dekaron is a fusion-fantasy 3D MMORPG set in a violent, Middle Ages-like scenerio. Its realistic environment and explosive adventure make this extraordinary game much like watching a fast-paced action movie. You must journey into this magical world with hundreds of other adventurers and explore perilous dungeons and fantastical cities in the world of Trieste.

Main features of this amazing MMORPG are:

* Realistic combat system
    * Dynamic battles with wonderful special effects
    * Immersive 3D background graphics
    * PvP & Instanced Dungeon

The game will be available the in early 2008. Don't miss the chance to be in the first line to test Dekaron

????? Çeviren olursu süper olur

• oyun neden sürekli atıo segnalımı bi türlü kasamıorum ve arklar defense atk cubelerinin fiyaları kaç dıl arasında değişio ve ben bi elmas gibi bişi çıkmıştı bana onu 50k dıl e sattım sizce kazık mı yedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 8 Aralık 2007; 20:15:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Come back to see it soon!

Dekaron is a fusion-fantasy 3D MMORPG set in a violent, Middle Ages-like scenerio. Its realistic environment and explosive adventure make this extraordinary game much like watching a fast-paced action movie. You must journey into this magical world with hundreds of other adventurers and explore perilous dungeons and fantastical cities in the world of Trieste.

Main features of this amazing MMORPG are:

* Realistic combat system
    * Dynamic battles with wonderful special effects
    * Immersive 3D background graphics
    * PvP & Instanced Dungeon

The game will be available the in early 2008. Don't miss the chance to be in the first line to test Dekaron

????? Çeviren olursu süper olur

kısaca...

2 - 4 ay içinde Avrupa Serv leri açılacak başka bir firma tarafından.

• Hmmm dur bir tahminde bulunayım Game-Hi olmasın
    David amcaya ingilizceye çevirttiler şimdide kazık atıyolar herhalde

Zaten oyunda baştan beri büyük çelişkiler vardı dikkat etmişseniz ben 2moons çakma dekaron diye topic bile açmıştım

Bence oyun 2moons değil Dekaron adında tekrar çıkarılacak vede playerların madur olmaması açısından data kopyalama işlemleri yapılıyor serverlarda

Gerçek Dekaron beklediğimiz gibi çıkarsa tadından yenmez

• quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

GEçenlerde bir arkadaşım oyunun botunu yolladı. Azım açık kaldı. Silmiştim ben oyunu, yüklü bile değil oyun ama bot girip kendisi kasıyor. Aadmlar nasıl bir teknik yapmışlarsa şaşırdım kaldım. Şuan ne bot var ne oyun. Bu oyundan bir cacık olmayacağını söylediğimde "olurmu öyle şey" diye ortalığı kaldıranlara kapak olsun.

Dupe de almış başını gitmiştir, en azından duyduklarım böyle. Çok kasmayın bence, Ko nun tahtını sarsacak bu oyun. :D

yok hatta bot senin yerine çamaşırları yıkayıp ütüde yapıyor...

Oyun yüklü değil ama bot giriyo sana soruyo abi hangi charla kasmak istiyosun sende bagi diyosun oda hemen abi diyor başlıyor kasmaya ve işin ilginci senin makinada değil kurulmuş 2mmons setup bile yok vay be bu ruslar harbiden aşmış bot konusunda ilerlemişler....

dünyada en çok bot kullananlar ruslardır türkler değil biz sadece leecher yönümüzü gösteriyoruz hepsi o ruslar hiç çaktırmazlar ama biz türklker göstere göstere yaparız o yüzden herzaman mmorpg oyunlarda Türk denildiğinde 200 kere düşünüyorlar halbuki sesimizi çıkarmasak ruslar gibin raada kaynıyacaz

Sen makara yap ama soyledigi %100 dogru

• Nası arada kaynıcaz ya sesimizi çıkarmasak anlamazlar bile demen lazımdı....''Arada kaynamak başkalarıyla birlikte senin de güme gitmen demektir!!!!!''
    2moons çok dandik bi oyun bence çok sıkıcı ...`tan bi oyun:S

Bu arada ben Arkhom...Yeniden karşınızdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallenundy -- 12 Aralık 2007; 22:18:56 >
  • bende bu oyunu oynucam hangi server a geleyim ?
  • abbadonda daha çok türk var..
  • arkadaşlar bi sitede görmüstüm oyunda IP ban ı varmıs şimdi indirsem gire bilirmiyim

bide sitede acc aldım logın oldum paly yazıodu baktım

[ sorry , you cannot play the game because your status is blocked country ]

dio gerçekten öle bisi olmus mu
  • türkiye için ıp ban ı varmıs ya

ben ıp yi gizlsem veya deiştirsem abd gibi ıp le acc alıp düzeltsem ıp yi oyuna girermi o acc la ?_
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

ben yeni accunt alldım .ama country block diyor.ne yapmam gerekiyor?

Ülkemizi Blocklamışlar gene ne güzel gene belli ettiler bizimkiler kendilerini helâl olsun hepsine tek tek teşekkür ederiz zaten belliydi böyle olucağı
    Neyse kafalarına esince düzeltirler bir ara Eurobattle.net'de banlamıştı o da açtı buda açar

sadece bizim ulkeyi degil Avrupaya su an icin account kapandi.Yeni Avrupa serveri acilana kadar beklemen gerekiyor.

• Server=Trieste
    TheTURK Guildi LVL 2
    Guilde Uye Alimi 50+ olmustur.
    6 tane 80+
    8 tane 70+
    7 tane 65+
    9 tane 60+
    12 tane 55+
    gerisi 55- toplam 48 uyesi bulunmaktadir
    Guild Partyleri surekli olarak yapilir.
    İletişim = LastWarrior , IIDeMoNII, ExarKun , BATTANİYE , ByNecromancer
  • Abaddon server group now online
    Acclaim have added for 2Moons a new server group named Abaddon in which there is a surprise awaiting as told by an unknown author - click here for details. Abbadon is a new US server and there will be no European servers unless they get more interest from more European players, so European players will have to stick to US servers for now. When new servers are created they cannot migrate the characters over, so you will have to start a fresh character.

http://www.gamershell.com/news/40748.html

ne demek oluyor bu ? avrupa oyuncuları artık amerika serverlarını bırakmak zorunda değller fln dio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emq/Emq -- 15 Aralık 2007; 16:54:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

Abaddon server group now online
    Acclaim have added for 2Moons a new server group named Abaddon in which there is a surprise awaiting as told by an unknown author - click here for details. Abbadon is a new US server and there will be no European servers unless they get more interest from more European players, so European players will have to stick to US servers for now. When new servers are created they cannot migrate the characters over, so you will have to start a fresh character.

http://www.gamershell.com/news/40748.html

ne demek oluyor bu ? avrupa oyuncuları artık amerika serverlarını bırakmak zorunda değller fln dio

Bu, 8 ağustosta çıkmış bir haber. Yanlış hatırlamıyorsam 8 Ağustos, Abaddon server ının açılış tarihiydi. Yani bu haberin senin bahsettiğin konuyla bir alakası yok.

• neden oyundan atıo bu ya 40 lvl segnal yapmak istiorum ama yapamıorum neden dcT_Tve alchemy ile ilgili bölüm hangfi sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 16 Aralık 2007; 11:08:13 >
  • up
  • beyler bi türlü acount aktiv edemiyorum ya sürekli country blocked falan yazıyo bosunamı indirtiyolar koca clienti
    elinizde kullanmadıgınız acount varmı varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.