Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu oyunun sadece exe si yokmu yoksa lutfen upload yapabilirmi birisi
  • gerizekalı ispmiz olan ttnet yüzünden gündüz 12 den gece 1-2 ye kadar birşey oynanılmıyo. devasa pingler. sürekli lag ve dcler oyunu oynanamaz hale getiriyo. gece ne hikmetse akıcı bir şekilde oynuyorum. Aynı durumu yaşayan varmı. ya da çözüm için önerisi olan. sakın bilgisayardan falan demeyin gece gayet güzel oynanıyo.
  • gündüzleri baya lag oluyo
  • üni devam zorunluluğu yüzünden oyuna vakit ayıramıyorum..bu nedenle bırakma kararı verdim..

herkese elvedaaaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

gerizekalı ispmiz olan ttnet yüzünden gündüz 12 den gece 1-2 ye kadar birşey oynanılmıyo. devasa pingler. sürekli lag ve dcler oyunu oynanamaz hale getiriyo. gece ne hikmetse akıcı bir şekilde oynuyorum. Aynı durumu yaşayan varmı. ya da çözüm için önerisi olan. sakın bilgisayardan falan demeyin gece gayet güzel oynanıyo.

lag ve dc konulu acclaim e ben mesaj yolladım ve öneri olarak serverların yükseltılmesını istedım.Bana Farklı hostlar verdıler su an cok daha ıyı durumda dc ve lag cok azaldı... AMa tabii ki TTnet kaynaklı lagglarda her oyunda oldugu gıbı 2moonsda da var..
  • hacı 2 günde 27 oldum çok eelenceliymiş bu oun yaa buda bi resmim.. Gerçe 25 halim ama ossun :) birazdan koyarım 27 liğimi :)

Kılıçlar da parlıyo ha ! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuinFea -- 5 Ekim 2007; 13:06:13 >

• hey gidi günler hey..

GM ile kapışmıştım eskiden koyayım dedim .. 15k ve 25k vurdu bana

*dmltnman yeni sahibiyle yoluna devam ediyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XiuLang

hey gidi günler hey..

GM ile kapışmıştım eskiden koyayım dedim .. 15k ve 25k vurdu bana

*dmltnman yeni sahibiyle yoluna devam ediyor..

level 81 auch Sanırım başlamak için geç kaldım
  • 2.5 aydır yoktum, bugün indireyim bende, bayramdan sonra takılırım, baya geç kaldık. beni bekleyin :D
  • Beyler oyun bi süre sonra sıkıyo ben acaip sıkıldım lvl 62 oldum ama hala lvl kasmak zorundasınız oyunda farklı bi eylence yok pk yapıyım diyorum adamlar 80 90 lvl direk yatırıyolar lvl kasmaktan artık gına geldi oyun sadece görsellikten ibaret bana göre hiö bi action yanı yok benim gördüğüm kadarıyla yani oyuna başlamaya deymez gibime geliyo :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

Beyler oyun bi süre sonra sıkıyo ben acaip sıkıldım lvl 62 oldum ama hala lvl kasmak zorundasınız oyunda farklı bi eylence yok pk yapıyım diyorum adamlar 80 90 lvl direk yatırıyolar lvl kasmaktan artık gına geldi oyun sadece görsellikten ibaret bana göre hiö bi action yanı yok benim gördüğüm kadarıyla yani oyuna başlamaya deymez gibime geliyo :)

Bİz oyuna bayram dan sonra başlayalım dedik , sen millet 80 90 olmuş dedin hevesim gitti şimdi abovvv 90 lvl fark var arada
  • beyler nasıl skill actırıyoruz ya lvl im 7 azure knight skill actırmadım gitti
  • ehiehi gelicem bende huleyn
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

beyler nasıl skill actırıyoruz ya lvl im 7 azure knight skill actırmadım gitti

sadece 1 sayfa geride ..

quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: umdeka53

peki bide skilleri vercem ama veremiyom azure knight ım ama class azure knight yazıyo skill kagıdında kırmızı skill acamıyom yardım plssss

skill masterdan skilini alcaksın. ztn skillerin ustunde lvl kaçta kullanabilceğin yazıyor.. senin lvl ine uygun olanı al. çantandakli skill kağıdına sağ tıkla ve skill ağacına ekle.

"K" ye basarak skilleri aç ordan kullancağın skile sol tıkla ve ekranın altındaki skill bar a yerleştir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

beyler nasıl skill actırıyoruz ya lvl im 7 azure knight skill actırmadım gitti

sadece 1 sayfa geride ..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umdeka53

peki bide skilleri vercem ama veremiyom azure knight ım ama class azure knight yazıyo skill kagıdında kırmızı skill acamıyom yardım plssss

skill masterdan skilini alcaksın. ztn skillerin ustunde lvl kaçta kullanabilceğin yazıyor.. senin lvl ine uygun olanı al. çantandakli skill kağıdına sağ tıkla ve skill ağacına ekle.

"K" ye basarak skilleri aç ordan kullancağın skile sol tıkla ve ekranın altındaki skill bar a yerleştir.

skill agacı k mı oluyor? yeniyimde k.bakmayın

• beta serveri oynayip bosuna vakit gecirecegime git yat daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaNNeDPLs

beta serveri oynayip bosuna vakit gecirecegime git yat daha ii

o zaman birkaç soru sorayım

1-beta server bitecek mi (ki bitcek sanırım)
    2-beta bitecekse bizim karakterler ne olacak en baştan mı başlıyacağız?
  • Charlar sadece CB'da silinir OB'da değil
    Her oyun OB'dan çıkacak diye bir husus yok 2moons sürekli OB'da kalabilir firmaların bir vergi kaçırma stratejisidirki zaten oyunun daha çok eksiği var en az 1 sene daha OB'da kalacaktır Dekarondan patchleri almak için Kâr'a geçmeleri lazım biraz
  • şimdi sölemek istediğim öncel,ikle bütün oyunlarda bi max lvl var değilmi??? vede maxa kasmak uzun zaman alıyo deilmi??? ve bütün oyunlarda max lvl olduktan sonra pvp,pk,war vs. yapıosun artık deilmi???
    yani sizin 150 lvl olduktan sonra pvp pk yap nere kadar demeniz saçma öncelikle...bütün oyunlarda böledir bu...srodada böle,knighttede böle,WoW dada böle,L2 dede böle,2moonsdada böle...
    ama 2moonsun en büyük farkı grafikleri oldukça iyi ve bol hitli akıcı skilleri var...62 lvlde lvl kasmak sıkıcı olabilir bütün oyunlarda bi yerdwn sonra sıkıcı olur bi şey olur geri heyecan kazanır...65 lvlde draco deserte girebiliceksin ve orda kasması çok daha zevkli olcak aoe partylerle...yeni skiller,armorlar için kascaksın...
    yani bütün oyunşlarda bu böle bundan yakınıyosanız yani max lvl olduktan sonra pk pvp sıkıyosa hiçbi mmorpg oyununu oynayamazsınız...çünkü bütün oyunlar böle...hiçbi oyunda lvl sonsuz deilya....bi yerden sonra zirveye ulaşcaksın lvl bakımından ve artık iteme oynucaksın....

benim diceklerim bu kadar yani 2moons un max lvl olduktan sonra yapılcak şeylerde çou oyundan eksiği yok hatta fazlası bile var...

• quote:

Orjinalden alıntı: _Nameless_

şimdi sölemek istediğim öncel,ikle bütün oyunlarda bi max lvl var değilmi??? vede maxa kasmak uzun zaman alıyo deilmi??? ve bütün oyunlarda max lvl olduktan sonra pvp,pk,war vs. yapıosun artık deilmi???
    yani sizin 150 lvl olduktan sonra pvp pk yap nere kadar demeniz saçma öncelikle...bütün oyunlarda böledir bu...srodada böle,knighttede böle,WoW dada böle,L2 dede böle,2moonsdada böle...
    ama 2moonsun en büyük farkı grafikleri oldukça iyi ve bol hitli akıcı skilleri var...62 lvlde lvl kasmak sıkıcı olabilir bütün oyunlarda bi yerdwn sonra sıkıcı olur bi şey olur geri heyecan kazanır...65 lvlde draco deserte girebiliceksin ve orda kasması çok daha zevkli olcak aoe partylerle...yeni skiller,armorlar için kascaksın...
    yani bütün oyunşlarda bu böle bundan yakınıyosanız yani max lvl olduktan sonra pk pvp sıkıyosa hiçbi mmorpg oyununu oynayamazsınız...çünkü bütün oyunlar böle...hiçbi oyunda lvl sonsuz deilya....bi yerden sonra zirveye ulaşcaksın lvl bakımından ve artık iteme oynucaksın....

benim diceklerim bu kadar yani 2moons un max lvl olduktan sonra yapılcak şeylerde çou oyundan eksiği yok hatta fazlası bile var...

Ben bu mesaja ağzımla deil başka bir tarafımla gülerim

2moons un max lvl olduktan sonra yapılcak şeylerde çou oyundan eksiği yok hatta fazlası bile var...

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.