Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bluelion

ya bu oyun adamı sinir hastası eder, dakka başı dc, durup duruken kasarken, yok skill stopped olmus yok tuşlara çok basmışsın , yeter ya

mesajımı dikkate al !

başlamak istiyorsan illaki , yardımcı olmaya çalışırım. oyunda adım SnuoQs
  • dc olayı bende de bir ara vardı ve lag 9000 hata 44000 ms lere cıkıyodu 2-3 gün böyle sürmüstü onun dısında neredeyse hic lag yok 400-700 ms arası bende sadece pvp yaparken baslarda lag yasayabiliyorum gece saatlerinde hic olmuyor
  • tekrar merhaba arkadaşlar..

yukarda tatil dolayısıyla oyuna ara verdiğimi ama kısa bir zaman sonra bomba gibi döneceğimi yazmıştım..

fakat yüzüme "nasılsın abi?var mı senin için yapabileceğim birşey?" gibi konuşmalarda bulunan ve oyuna ara verdikten sonra arkamdan hakkımda demediğini bırakmayan birkaç kişi var..

bi ihtimal bu yazılarımı abaddon guildindeki Turks guildinin herhangi bir üyesi okuyordur..

Ben Onur..

söyleyeceğim birkaç şey var.. herkes haddini bilsin.. boş konuşmalarla neyi karalamaya çalışıyorsunuz?yaptığınız tek şey sadece kendinizi küçük düşürmek..

adam akıllı oyununuzu oynayın.. tatlı tatlı muhabbetinizi edin.. bilgilerinizi paylaşın..
    diğer bi yolla devam istediğiniz şekilde devam edin..
    oyunda arkadaşsız ve yanlız kaldığınızda da durup düşünürsünüz.. ben nerde hata yaptım diye..

umarım bu yazım bazı arkadaşlar için aydınlatıcı olmuştur.. çünkü önlerindeki karanlıktan başka birşey değil..

beni tanımayan arkamdan yorum yapmasın.. açık adresim onur.88@hotmail.com buyrun gelin tanışalım..
    sonra karar verirsiniz kimin 5 para etmez biri olduğuna..

• ne kadar yazık ki Türkler yine yaptı yapacağını..

ne zaman bir oyun oynasam türkleri desteklesem, hemen bir çelme yiyorum..

ama artık yeter, adam olana kapım herzaman açık.. diğerleri için söyleyecek sözüm yok.. muhattabım değiller..

haydi kalın sağlıcakla..

DeathMachine
  • ya şu oyunu lagsız oynayamıcak mıyız biz ya ? şu 1 hafta içinde lagsız oynayan var mı şu oyunu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

ya şu oyunu lagsız oynayamıcak mıyız biz ya ? şu 1 hafta içinde lagsız oynayan var mı şu oyunu ?

nedense internet cafede lagtan ve 2dakikada bir dc yemekten oynayamıyorum.. Fakat evde daha böyle bişeyle karşılaşmadım..

nedenini de çözemedim.. ama evde dc ve lagla karşılaşmıyorum ilginç..
  • Guildimize bekleriz Triestedeki Arkdaşlar.

Guildin ismi TheTURK harbi Türk Guildi.

lvl sınırı yok

irtibat = LastWarrior , Aranzabal

Forumdanda Pm atabilrisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okg53

Guildimize bekleriz Triestedeki Arkdaşlar.

Guildin ismi TheTURK harbi Türk Guildi.

lvl sınırı yok

irtibat = LastWarrior , Aranzabal

Forumdanda Pm atabilrisiniz.

Triestede bizimde guildimiz var Kal-Vas-Flam

lvl2 olduk.
  • Ya arkadaşlar benim dikkat ettiğim bi konu var herkez neden türklere yükleniyor...Türklerin yaptığı bişey olduğunu sanmıyorum neden herkez kendi insanını kötülüyo...Millet bot çıkarıyo tamam ama sadece türklermi kullanıyo sanıyosunuz..Bu online oyunlarda tükler çoğnulukta olduğu için bot kullanan türkler de çoğunlukta gözüküyo...Her oyunda böyle ben hangi oyunu oynadıysam hep kendi milletimizi kötülüyorlar.. bot çıkaranlar sanki türklermi ?...

Benim düşüncem böyle yani katılanlarda olursa eyw ama katılmayanlar olursa onun için bişey diyemiyecem..

Birde bir sorum olacak 48 lvl summon için en iyi para kasabileceğim yer neresi acaba :P
  • ya offf gercekleri kabullenmek zorunda degilsin arkadasım. Turkler Kotuleniyor diyorsun ? sana acıkca diyim su oyunlardakı Turkler kadar rezil insanlar yok. Bot diyosun Botu yayan kım etrafa ? en kısa Ornek Ko da Koxp u yayan kım etrafa ? Koxpu Kotu sekilde Milletin acc pass almak için kullanan kım ? milleti hacklemeye calısan kım ? turkler !!! bunu kabullenceksın abicim. her oyunda hileyi yayan kım ? turkler ? Turkler buna engel olsa yayılacak mı hayır yayılmayacak. o kdr yabancı goruyorum. o adamlar niye hileyle kasmıyor. veya mılletı hacklemeye calısmıyor. ? cunku bizim milletimiz kadar serefsiz degiller. bunlar kotuleme degil ne yazıkkı acı gercekler. Ko da Scroll Kullan Golemlere cek yatır Milleti. PArtylere Ks yap. ya ben su an oynadıgım oyunda Adam benım vurdugumu Gorunce Ks yapmıyo direk uzaklasıyor. bi turk olsa direk gelir Ks yapar. sımdı hangı oyun cıkarsa cıksın yayılmıs bi kere hemen Turk arkadaslar Hilesine hackıne bakıyor direk. Valla Online oyun oynuyorum ama Turklerın cok az oldugu yerde.. Cunku Oyun oynadıgımın farkına varıyorum.

• öyle diyosunda sana ko dan örenek veriyim ben senelerce ko oynadım hangi yabancının ezik olduğunu gördün ko da bütün yabancıalr full item hep ezilen türkler oluyodu..tamam bazı hataları var türklerin ama o dediğin olayları 15 yaş altı çocuklar yapıyo bunuda kabullenmen lazım..Koxp u yayan türkler diyosun adam çıkartmassa koxp yayılmaz burda en büyük hata koxpu çıkaran yabancılardır bana göre..Şöyle bi etrafına bak türkiyede hangi kişi online oyun oynamıyor? diğer ülkelerde bu kadar yoğun değil onun için herşey türklerden çıkıyomuş gibi olluyo..Senin yorumunada saygım var ama burda bence birazda ben haklıyım..
  • bide şunu söyliyim sana wow dan bir örnek wowda okadar çok türk var ama wow da türkler saygı görüyo neden çünkü türkler kadar birbirine sıkı kimse yok..Sen gidip free4play oyunları oynuyosun onların datası çok zayıf millette para kazanmak için çıkarıyo bi bot yada koxp sadece türkler değil herkez kullanıyo..

Konu sapsın istemiyorum..Saygılar..
  • türkleri kötü gösteren 9-10 yaşındaki çocukların mmorpg oynaması, ülkemizde tonlarca internet cafe var. yurtdışında örneği var mı bunun önüne gelen internet cafe açıyo. bunun sonucu olarak içerisi ufacık veletlerle doluyo. ağa gold pls aga para pls diyen adamlarda bunlar. kalkıp 20yaşındakia adam demez herhalde bunları bunlar direk türkleri kötü gösteren haraketler. isteklerini yapmayınca bu ufaklıklar dengesiz hareketeler yapabiliyolar. belki dünyada account çalma olayları türkiyede en fazladır. bunu ben beklenen bi sonuç olarak karşılıyorum, eskiden GTA counter takılan ufaklıklar şimdi mmorpg oynamaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

türkleri kötü gösteren 9-10 yaşındaki çocukların mmorpg oynaması, ülkemizde tonlarca internet cafe var. yurtdışında örneği var mı bunun önüne gelen internet cafe açıyo. bunun sonucu olarak içerisi ufacık veletlerle doluyo. ağa gold pls aga para pls diyen adamlarda bunlar. kalkıp 20yaşındakia adam demez herhalde bunları bunlar direk türkleri kötü gösteren haraketler. isteklerini yapmayınca bu ufaklıklar dengesiz hareketeler yapabiliyolar. belki dünyada account çalma olayları türkiyede en fazladır. bunu ben beklenen bi sonuç olarak karşılıyorum, eskiden GTA counter takılan ufaklıklar şimdi mmorpg oynamaya başladı.

işte bende bundan bahsediyorum dediğine %100 katılıyorum..Bu oyunlara yaş sınırlaması gelmediği sürece daha çok böyle şeylerle karşılaşacaz..Ama önüne gelen herkez yargısız insaf yaparak genel oalrak bütün herkezi kötülüyo yok türkler böyle yok türklerin oynadığı oyunda oynamam falan filan..Bence yanlış şeyler herkezin bilinçli davranıp milletimizi koruması gerekirken herkez milletimizi kötülüyo..

• bence int. cafelere 13 yaş sınırlaması gelmeli...
  • GEçenlerde bir arkadaşım oyunun botunu yolladı. Azım açık kaldı. Silmiştim ben oyunu, yüklü bile değil oyun ama bot girip kendisi kasıyor. Aadmlar nasıl bir teknik yapmışlarsa şaşırdım kaldım. Şuan ne bot var ne oyun. Bu oyundan bir cacık olmayacağını söylediğimde "olurmu öyle şey" diye ortalığı kaldıranlara kapak olsun.

Dupe de almış başını gitmiştir, en azından duyduklarım böyle. Çok kasmayın bence, Ko nun tahtını sarsacak bu oyun. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

....

Birde bir sorum olacak 48 lvl summon için en iyi para kasabileceğim yer neresi acaba :P

castor 2 ya da norak 2 de kasabilrsin, valkies lerde.

birde şunu soyleyem tartıştığınız konu hakkında , yabancılarda bot kullanımı bu oyunda türklerden daha fazla. speed , bot fln. gördüklerimi, zaten direk kesiyorumama ne fayda adam nasıl bi ayar yaptıysa 5 dk sonra yine aynı yerde kasıo.
  • botu arayanında bulup yayanın da gözümde hiçbir değeri yok..

kendine biraz saygısı olan adam kendi emeği ile bişeyler yapmaya çalışır.. bot..dupe.. gibi illegal yöntemlerle sadece kendini kandırır..

ne oyundan zevk alabilir.. ne de oyun hakkında bir bilgisi olur.. edindiği birkaç arkadaşla oyun hakkında muhabbet bile edemez..neden mi çünkü ne oynadığını o da bilmiyordur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XiuLang

botu arayanında bulup yayanın da gözümde hiçbir değeri yok..

kendine biraz saygısı olan adam kendi emeği ile bişeyler yapmaya çalışır.. bot..dupe.. gibi illegal yöntemlerle sadece kendini kandırır..

ne oyundan zevk alabilir.. ne de oyun hakkında bir bilgisi olur.. edindiği birkaç arkadaşla oyun hakkında muhabbet bile edemez..neden mi çünkü ne oynadığını o da bilmiyordur..

katılıyorum zaten bu botu yapanlarda haysiyet yok 3 kuruş kazanacaz die milletin emeğini hiçe sayıyolar yazık valla ya..

quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

castor 2 ya da norak 2 de kasabilrsin, valkies lerde.

birde şunu soyleyem tartıştığınız konu hakkında , yabancılarda bot kullanımı bu oyunda türklerden daha fazla. speed , bot fln. gördüklerimi, zaten direk kesiyorumama ne fayda adam nasıl bi ayar yaptıysa 5 dk sonra yine aynı yerde kasıo.

saolasın kardeş para önemli oluyo :P

• Bu oyunun botu dekaronun eski patch lerinde kullanılan botun aynısı. Bi kaç dosya ve konum değişikliği ile yapılıyor. Bazı arkadaşlara bunu ben önceden söylemiştim kendileri ii hatırlarlar. Fakat beni oyun atmıştı ve notice gelmişti uyarı olarak. Sonradan bıraktım oyunu. Dekaronun 1 sene gerisinden gelen tamamiyle ÇAKMA bi oyun oldugu ap açık ortada. Help menülerinde bazı yerler hala korece silik bir şekilde gözüküyor. Görev menüsünde dekaron.exe diye gözüküyor ve oyun klasörü içerisinde de dekaron.exe ve alt dll leri var. Ha diyceksiniz ki zaten adamlar bunu herkese söledi Dekaronun Eu sunu çıkarıcaz diye. Bunu sölerken DP şahsiyetinin şu sözlerinide hatırlayın cok daha farklı bi oyunla karşılaşıcaksınız bla bla bla. Ben sadece şunu sölerim, üst post larda tartışılmış baya çünki, bi körü körüne savunmacı kişilikden sıyırın kendinizi ve öyle bakın oyuna. O zaman fark ediceksiniz neden bahsettiğimi.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.