Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedense bende bı kere dc yedım bı daha yemedım sımdı balık tutuyom bı %1 lıght ekleyıcı + basıcı mı bı de kolye cıktı o da lıghtıng bı de bana sılah bakanlıgından delıklı bı sılah cıktı o ne
  • ben qaso balık tutuyom nıck NightFairy
  • 1 gün önce bişey yoktu bir gün sonra arkadaşı atmaya başladı oyun sürekli olarak
    bişeyler var ama henüz çözemedik.
    oyunu tekrar yüklemeyi denemeli...
  • dupeyi bulabilen yok mu hala.. ben giricem devreye bakın en sonunda uleeyyn
  • pot parasi yetistiremeyince denedik ama olmuyo oyundan alt+f4 le filan çıkınca bile saveliyo nsl yapiyosa adamlar yapmış ya

Ztn yapsaydım bile kimseye öğretmezdim boku çıkmasın diye herkesin bildiği kendine
  • lvl 19 summoner im var nick Eriha
    oyunda sadece 1 türk tanıyorum onunla da şans eseri tanıştık
    sürekli kasmak beni oyundan soğutuyo konuşcak kişi bulmak gerekiyo yabancıyla da bi yere kadar
    şu an bi guilddeyim ama konuşan pek kişi yok eğer kurulmuş ya da kurulucak türk guildi varsa beni alabilirmisiniz
  • Dead Front dungeonlari hakkinda yardim istiyorum dusen keseleri giriş bileti yaptim ama dungeon nerde xD
  • deli olucam oyuna girer girmez dc oluyorum herkesde aynı sorunmu var acaba??
  • bende bır sorun yok bır ıkı arkım daha var onlara sordum onlardada sorun yok
    sadece sende problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 8 Ağustos 2007; 21:43:22 >
  • beyler guıld arıyorsanız sultansoftheturk var turk guıldıdır bıde ımmortal var soranlara duyurulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

deli olucam oyuna girer girmez dc oluyorum herkesde aynı sorunmu var acaba??

ayni sey banada oldu sonra game guard hata verdi resetledim pc yi düzeldi
  • o bazen server koptugundada oluyor banda oluyordu ama server koptugu zaman belkı o ana denk gelmıssınızdır
  • dun aksam da serverın halı cok kotu ıdı uzun surelı laglara gırdım 3 4 kere oldum ust uste kızdım cıktım oyundan oynayamadım berbattı halı serverların bu aksam ınsallah yıne boyle olmaz
  • ewet bende cok laga gırıyordum bende oldum 2 kere tam bızımkılerın yannı yaklasıyorum bi laga gırıyorum yaratkıların arasında acılıyorum olmusum potta ıcmıyor lagda kıl oldum
  • Ben yeni yükledim. 3 saat kadar oldu. lvl 12 oldum. Ben bu oyunu beğendim. gerçekten güzele benziyor.
    Ancak yeni olduğum için epey eksiğim var. görevleri tam yapamadım. skilleri açamadım. Şu an bir dungeonda fear dark zombie kesiyorum :))
    sanırım bundan sonra skilleri açtırır.

Bu konuda bir rehber oluşturulsaydı iyi olurdu.
  • hayırlı olsun o zman ama zombılerden sonra oraya tekrar gırme cunku zombılerden sonrakıler guclu senı kesebılırler hangı class charla oynuyorsun
  • Azure Knight olarak oynuyorum
    ve şimdi yine dungeona girmek üzereydim.
    Girmesem görevi tamamlamış olur muyum?

Bir de şimdi sword ve axe skillerini satın aldım. ama 2 sorum var
    1.si : bu skillerin ikisine de devam edeyim mi yoksa birini mi devam ettireyim.
    birisi ise hangisine devam etsem daha iyi olur.

2. bu skilleri skill bara (quick bara) koyamıyorum. nasıl oraya koyacaz :))

Edit: sürükleyerek götürüp bırakmaya çalışıyorum olmuyor.
    üzerine tıklıyorum, Unable Equiped this Skill diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bprince -- 9 Ağustos 2007; 15:04:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bprince

Azure Knight olarak oynuyorum
    ve şimdi yine dungeona girmek üzereydim.
    Girmesem görevi tamamlamış olur muyum?

Bir de şimdi sword ve axe skillerini satın aldım. ama 2 sorum var
    1.si : bu skillerin ikisine de devam edeyim mi yoksa birini mi devam ettireyim.
    birisi ise hangisine devam etsem daha iyi olur.

2. bu skilleri skill bara (quick bara) koyamıyorum. nasıl oraya koyacaz :))

Edit: sürükleyerek götürüp bırakmaya çalışıyorum olmuyor.
    üzerine tıklıyorum, Unable Equiped this Skill diyor.

sılah skılllerınden bırıne gıtmelısın bu ıkısı arasında sword tavsıye ederım ama tabı senın secımın baska bırı olabılır
    bırde ılk actıgın skıller master skıllerıdır sılahın verdıgı damage yukselır her master skıllını yukselttıgınde
    master skıllerının altından devam edenlerde sılah skıllerıdır onları kullanabılırsın

• Bende bu oyuna geçim diyodum ama en iisi 5-6 ay beklemek.Siz öğrenin bende sizden öğrenim.En güzeli.9dragon gibiyse çekilmez valla.Koşmayı bile npc den öğreniyosun.Hero ya devam.Size kolay gelsin....
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.