fabia yi inceledim. 16000 ya anlasmistik, ama begenmedim. biraz hor kullanilmis. onuda sildim listeden.
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan1095
Fabia ya da C3.Öbürleri elinde patlayabilir.Satmak istediğinde...
bence de
vay be bu rover neymiş
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
Tereddütsüz ROVER!
Son sahibi olma ve parçası pahalı hikayeleri o kadar komik ki...
Bendeki Rover'ı kimbilir kaç kişi almak istedi, vermedim vermem de... Her sanayiye gidişimde (yağ değişimi falan) birisi mutlaka soruyor satar mısın diye...
Ne son sahipliği... Güzel de para verenler çıkıyor. İnsana zorla sattıracaklar... 2000 lira kâr yapmıştım satsaydım... Ama satmam... Daha yeni bi Rover alacaksam satarım ancak... 99 model ama... 1.6 lt / 111 hp / 9,9 sn / 6.5 lt ort tüketim / güzel donanım / harika bir tip ve çekicilik...
Parça fiyatları... İşte bu çok çok çok komik... Araştırın, herkese inanmayın... Tüm parçaların Opel ve Vw'den daha ucuz olduğunu görüp şaşırın...
Kolay gelsin... Tercihlerden birisi Rover ise gerisi teferruattır... :))) 7000 dd/dk çevirterek kalkış yarışı yapın ve arkanızdaki size yakalamak için boşuna çabalarken twincam Rover motorunun sesiyle doruğa çıkın...
Ben lacetti derim, bizde 4 adet var, sorunsuz bir şekilde kullanmaktayız.
Rover mevzusu geçti de, şu 220 turbolar (tomcat) ne güzel arabaydı zamanında. hala güzel ama temizi yoktur.
@pikare
hocam meraktan soruyorumda klima düğmelerini kırmayı nasıl becerdiniz?
rover tamiri yapabilecek bir usta tanidigi olan var mi? birseyler sormak istiyorum..
aklima yatmaya basladi bu rover ama sonumuz hayrola.. :)
Ben Denizlideyim. Burada bile sorun olmuyor... Düşün artık buranın sanayisi oaranınkinin onda biridir... :)
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911 @pikare
hocam meraktan soruyorumda klima düğmelerini kırmayı nasıl becerdiniz?
Şu yuvarlak ayar düğmeleri varya; sıcak-soğuk, 1-2-3-4, ayağa üfle kafaya üfle falan... Onlar içten aşınmış... Önceki sahibi yapıştırmış. Bi tanesi kendi etrafında dönmeye başladım. Diğerlerini çıkarıp baktım, çatlamışlar... Ben de nasılsa parçası ucuz arabaya biniyorum dedim, 3'ünü birden değiştirdim, 25 liraya... :))))
quote:
Yedek parça sorunu olmasa Rover derdim. Her ne kadar ülkemizde tutulmasada kaliteli bi araç. Fabia da olabilir.
Öyle bi sorunu yok... İmzamı tıklarsanız bu aracı pert etmiş ve motoruna kadar her tarafını yeniden toplamış bir arkadaş var, onun anlattıklarını okuyabilirsiniz...
fabia pahalı gibi.. orda en uygun araç c3 ayrıca km side düşük.. kasasıda güncel kasa
@pikare en iyisini yapmışsınız güle güle kullanın
hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
fabia pahalı gibi.. orda en uygun araç c3 ayrıca km side düşük.. kasasıda güncel kasa
c3 fake.. yok oyle bir mesaj...
corsa 1.3cdti essentia modellerinde yan hava yastigi ve yol bilgisayari mevcut mu arkadaslar? oyle bir araba var satilik ama ben pek inanmadim acikcasi :)
Nedir bu herkes Fabia Fabia,
Bahsedilen araçların içinde en küçüğü ve biçimsizi. Kasası üretimden kalkmış bir model.
Rover, çok güzel, muhteşem, fakat bildiğim kadarı ile, artık fabrikası bile yok. Ama ben yüreğimin götürdüğü yere giderim hep. Kesinlikle Rover.
İkinci sırada Lacetti var. Hem çok güzel hem de sınıfı farklı bir kere. 3. C3, güncel model ve tutulan bir araç. Sınıfının en geniş ve rahatlarından biri. Bu ilan fake olabilir. Başka C3 bakabilirsin. 4. Shuma. İçlerinde en geniş ve aile için ideal olanı. Üretimi yok. 5. Fabia. Dar, küçük, çirkin.
Bu arabaların hiç biri elde patlayacak araçlar değil. Kimin elinde ne patlamış acaba. En patlayacak araçların peşinden koşan benim. Hiç bişey de patlamadı. Hele şimdi internet gibi bir olay varken ve milyonlara ulaşma şansın varken yok böyle bişey. Her şeyin bir alıcısı mutlaka vardır. Eskiden arabadan kar etmek mümkündü. Şimdi ise ne model alırsan al, mümkün değil.
Şartlar neyi getirir bilinmez fakat bu araçlar arasında bi sınırlamanız varsa kesinlikle Rover.
Kalite,motor,performans hepsi roverda.Yemişim ikici eli.Eğer 5 sene binerim diyorsanız sıkı bir pazarlıkla 15 civarı alabilirseniz bu aracı 5 sene sonra 10000 ytl satsanız bile zarar etmemiş olursunuz.
Baktığımız zaman rover hak ettiği değeri görmüş olsaydı ülkemizde,zaten listedeki araçlarla kıyaslanmazdı.Sınıf olarak yanılmıyorsam C segmenti bi araç ve yılına göre astra,golf,mazda3 tarzı araçlarla mukayese edilebilecek bir araç.Bence bu listeye göre en büyük artısıda bu.
Yedek parça işine bişey diyemeceğim.Arkadaş yeteri kadar anlatmış.İstanbul veya nerede oturuyorsanız oranın piyasasını araştırmanızı öneririm.
yeni skodaların, 2000 den sonra parçaları çok pahalıymış, doğuş grubu vw fiyatı çekiyormuş, bi araştırın
hakkaten nedir bu Fabia. bizim bi tanıdıkda var bindim tama klima var havayastığı var ama camlar manuel. e ankara gibi yerde 2 ay klima kullanırsın ama camları herzaman. ayrıca yeni kasası rezil. İngilizlerden(milletinden yani) hoşlanmam ama Rover gerçekten çok kaliteli ve lüks bir araba. taa kaç modelinde (400) ceviz kaplama vardı.
kia shuma' yı da düşünebilşrsiniz. bence şık ve donanımlı bir araba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme