Şimdi Ara

2oo7 Civic Ön Konsol Aydınlatma Sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle İyi Akşamlar Üstadlar... Sorunum Ön Konsol Aydınlatmaları. Cd çaların oldugu bölge. Oradaki ışıklandırmada sorun var..Aydınlatma sürekli gidip gidip geliyor.. Klimanın ışıgı sönmüyor ama o sabit yanıyor.. Üst taraftaki radyo butonları, ekranda farların yandıqını gösteren işaret bile qidip qeliyor arkadaşlar.. 3 kere servise qittim. Arabayı bilqisayara baqladılar 11 tane hata çıkmış düzelttiler sözde Ama Malesef.. Daha dün servisteydim.. Sislerden dolayı sorun yapıyor olabilir dediler.. Araba 1.6 Dream 2007.. Sonradan sis taktırdım.. Sorun büyük ihtimal ordandır dediler.. Sis baqlantılarınıda söktüler.. Ama nafile.. Sonuç Aynı... Neden kaynaklanır acaba bi çözemedik ya ?? Ne olur yardım edin arkadaşlar ne yapmamız lazım ?

2oo7 Civic Ön Konsol Aydınlatma Sorunu ??

• araban garantili mi?
  • sis bağlatınca elektrik aksamı garantisi gümlemiştir (sisler serviste bağlandıysa bi şey olmaz)
  • Evt Arabam qarantili.. Sisleri Serviste deqil başka bir yerde taktırdım.. Sislerden Sorun olduqunu sanıyoduk.. Onun baqlantılarınıda söktüler.. Ama sonuç aynı yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devran25

Evt Arabam qarantili.. Sisleri Serviste deqil başka bir yerde taktırdım.. Sislerden Sorun olduqunu sanıyoduk.. Onun baqlantılarınıda söktüler.. Ama sonuç aynı yine

arkadaşım sisleri başka yerde taktırdım dyiorsun garantiden çıkmış araban
  • Sisleri ßaşka Yerde Taktırmamın Garantiden Çıkmasıyla uzaktan yakından ne alakası olabilir ya ? Sisleri Netten Aldım ve dışarda taktırdım servise inat.. Adamlar 2 adet sis farına 400 Tl istediler.. ßende dışardan 100 tl ye sis aldım ve taktırdım.. Garantiyle alakası yok dediqin şeyin.. Eqer olsaydı Serviste ßiliyor dışarda taktırdıqımı söylerdiler aracın qaranti dışı diye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.