evet arkadaşlar yeni aldığım bmw f30 kasa 2013 model arabamda navigasyon yok ancak ekran var.. bu ekrana navigasyon ekleyebiliyor muyuz (harici istemiyorum)? fiyatı ne olur ? tv, bluetooth, telefon özellikleride devreye girer mi ? arabada telefon logolu tuşlar var ancak kullanılmıyor sanırım. çözemedim henüz...
klima dijital değil oda değişebilir mi çift bolgeli klima daha hoş duruyor gostergeli olarak ? yani sadece panel değişmesi yeter mi ?
aynalarda da elektrikli kapanma yok :) ? bunların fiyatlarını aşagı yukarı biliyor musunuz ? tabi eğer yapılıyorsa... diye bilirsiniz o zman gidip full alsaydın diye :) ama 2.elde seçme sansı pek oluyor malesef :)
Parayi verdikten sonra neden olmasin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
emreshE
kullanıcısına yanıt
kaça aldınız hocam ne özellikler var araçta bizimde kafamızda var düşünme aşamasındayız
araçta ışık paketi var çelik jantlar özel takılmış az yaksın diye 1650€. malesef bluetooth yok navi yok telefon simgesi var ancak kullanamıyorum bluetooth olmadığı için nası yapıcaz onuda anlamadım :) ama araç 10 numara herkese tavsiye ederim .. 17binde aldım ve nokta hatası yok 90bin lira.. beyaz renk