Şimdi Ara

2PAC OLDUMU ? ANLATIRMISINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
19.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orlando Anderson iyi tanınan güneyin kenarında Compton da yaşayan biriydi, Bir çok kişi onun 2pac'ın öldürülmesinde sorumlu olmamasına rağmen 2pac'ı onun öldürdüğüne inanır, acaba gerçekten o mu öldürdü?1996 Temmuzunda Deathrowla ilişkisi olan Travon Lane (sokak adı "Tray" veya "Lane" olan) Lakewood Çarşısında Foot Locker Mağazasında Kevin Woods (sokak adı "K.W." veya "Woods") ve Maurice Combs (sokak adı "Lil Mo" or "Combs") ile birlikteydi. Lane, Woods ve Combs Californiya'nın en büyük çetelerinden "Blood"'ın bir kolu olan "Mob Pirus" çetesindendiler.
    Californiyanın ikinci büyük çetesi "Crips"in bir kolu olan "The Southside Crips" "Mob Pirus"un en büyük rakibiydi. Geçmişte aralarında bir çok olay olmuştu. DeatRowun Mob Pirusla iyi ilişkide olduğuna dair bir çok kanıt vardı. Suge Knight, Lane'e çok değerli bir zincir almıştı. Foot Locker Mağazasında Lane Crips üyeleriyle karşılaştı ve Crips üyeleri Lane'nin zincirini çalmıştı.
    7 Eylül 1996da Suge, Tupac ve diğer DeathRow üyeleri Las Vegastaki MGM Grand Otelindeydiler. Lane gibi bazı DeathRow üyeleri "Bloods" çetesindendiler. Maçta "The Southside Crips" çetesinden de birçok kişi vardı ve Orlando Anderson da bunlardan biriydi. Lane de Foot Locker Mağazasında zincirini alan kişiyi tespit etti ve bu kişi Orlando Andersondı. Lane'nin zincirini niye aldığını bir kaç Deathrow üyesi Anderson'a sordu. Birden kavga patlak verdi ve otel güvenliğince ortalık yatıştırıldı.
    Aynı gün, 662 Klübüne gitmek için DeathRow bir karavan oluşturdu. Suge ve Pac ilk BMWdeydiler. Diğer araçlarda Outlawz, Alton MacDonald, Roger Williams, Henry Smith, Allen Jordan, Lane ve "Frank" vardı. Flamingoda karavan kırmızı ışık için durdu ve yanlarına beyaz bir Cadillac yanaştı. Cadillacta dört kişi vardı. Cadillactan ateş açıldı.
    Bir önemli nokta daha, sanki birileri konuşmasını istemiyormuş gibi Orlando Anderson 1998 Mayısta Comptonda öldürüldü.

• Geçen gün aşağı ayrancıda gördüm.. Paso Türkiye de geziyo herif.. Çünkü en son bakacakları yer TR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Cado'cum herkez kafasına göre birşey söylüyor..Ben sadece kendi bildiğime inanırım..

Biggie ile 2pac eskiden kankaydı..Biggie 2pac'in parçalarını çaldı ..Diss'i yedikten sonrada crips'i tuttu ve öldürttü.

ve son olarak Legend of Eazy

Aynı arabada Suge vardı o nasıl ölmedi peki? Bana kalırsa Suge Knight öldürdü Death Row ile 2Pac'ın aralarında son anlarında anlaşmazlık vardı diye biliyorum ben

derim başka bi şey demem
    Biggie nerde çalmış Pac ın parçalarını kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin
    Suge olayınada gelirsek Knight o kadar aptal biri değil ki altın yumurtlayan tavuğunu kessin
    Pac öldükten sonra ne hallere düştü geçen Deathrow uda başka birine kaptırdı
    bu tamamiyle Snoop Dogg un uydurduğu bi yalan

• quote:

Orjinalden alıntı: DestroyerTurk

yesilimsim basşlıgı okusana bi ?

Öldü mü ? diyor.. Bizde öldü diyoruz ama sen yaşadığına dair bazı şeyler koyuyorsun.. Bende mi sorun var acaba?
  • tamam da sen oldu dedin diye olmuşmu olcak bende oldu yada olmedi demedim adama envanter sundum
  • Dan Quayle: Kendisi ABD Başkan Yardımcısıyken "2Pacalypse Now" albümü yüzünden Tupac gibilerin Amerikan toplumunda yeri olmadığını söylediğinde Tupac'ın canı müthiş sıkıldı ve bir sonraki albümü "Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z." albümünde Quayle"e gereken yanıtı herkese her zaman olmuş olduğu gibi verdi

2pac ın ölümünde Hükümetinde işi olabilir CIA John Lennon'u öldürdü neden ? çünkü artık iş sanatçı hayran ilişkisinden çıkmıştı
    2pac'da aynen bu duruma düştü bütün çetelerin siyahların saygısını kazandırdı ve siyahları bir çok kez yaptığı konuşmalarla uyandırdı
    defalarca Bush'a küfür etti şarkılarında ben hükümetinde kurtulmak için böyle bir adiliği yapabileceğine inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkyWrecker

Dan Quayle: Kendisi ABD Başkan Yardımcısıyken "2Pacalypse Now" albümü yüzünden Tupac gibilerin Amerikan toplumunda yeri olmadığını söylediğinde Tupac'ın canı müthiş sıkıldı ve bir sonraki albümü "Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z." albümünde Quayle"e gereken yanıtı herkese her zaman olmuş olduğu gibi verdi

2pac ın ölümünde Hükümetinde işi olabilir CIA John Lennon'u öldürdü neden ? çünkü artık iş sanatçı hayran ilişkisinden çıkmıştı
    2pac'da aynen bu duruma düştü bütün çetelerin siyahların saygısını kazandırdı ve siyahları bir çok kez yaptığı konuşmalarla uyandırdı
    defalarca Bush'a küfür etti şarkılarında ben hükümetinde kurtulmak için böyle bir adiliği yapabileceğine inanıyorum.

The CIA Trying to Kill Me

• quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Cado'cum herkez kafasına göre birşey söylüyor..Ben sadece kendi bildiğime inanırım..

Biggie ile 2pac eskiden kankaydı..Biggie 2pac'in parçalarını çaldı ..Diss'i yedikten sonrada crips'i tuttu ve öldürttü.

ve son olarak Legend of Eazy

Aynı arabada Suge vardı o nasıl ölmedi peki? Bana kalırsa Suge Knight öldürdü Death Row ile 2Pac'ın aralarında son anlarında anlaşmazlık vardı diye biliyorum ben

derim başka bi şey demem
    Biggie nerde çalmış Pac ın parçalarını kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin
    Suge olayınada gelirsek Knight o kadar aptal biri değil ki altın yumurtlayan tavuğunu kessin
    Pac öldükten sonra ne hallere düştü geçen Deathrow uda başka birine kaptırdı
    bu tamamiyle Snoop Dogg un uydurduğu bi yalan

Ben o kadar kurşundan Suge'nin sağ salim çıkmasını anlayamıyorum. Ayrıca deathrow ile anlaşmazlık ilişkilerinde olduğunu söyledim. Doğru olmayabilirde tabi orası ayrı

• Tupac olumunu buldum turkiyede bi konser verirken bi okula ugramıs ve arkadan bi pilot kalem darbesiyle hastaneye kaldırılmış 7 gun can cekişmiş ve k.o
  • quote:

Tupac olumunu buldum turkiyede bi konser verirken bi okula ugramıs ve arkadan bi pilot kalem darbesiyle hastaneye kaldırılmış 7 gun can cekişmiş ve k.o

• quote:

Tupac olumunu buldum turkiyede bi konser verirken bi okula ugramıs ve arkadan bi pilot kalem darbesiyle hastaneye kaldırılmış 7 gun can cekişmiş ve k.o

buna .ıçımla gülerim ya
  • 2pac öldü gitti neyse...

Onu bunu bırakında bizim beyaz zencimize bakın oda bir 2pac'çı..

http://www.myspace.com/no1streetmelodeez
  • 2pac öldi mü
    isız ajun kaldı mu
    ödlek öçin aldı mu
    emdi yürek yırtılur.
  • tuuuupaaaac anadolunun sen yuce bi dagısın

nerden geldi bu aklıma yaf
  • ++4
  • ölmemiş olsa hıc mı dısarı cıkmaz bu adam her yer guvenlık kamerası dolu.alısverıs merkezlerı,benzınlıkler
  • quote:

saygısız.
  • Notorious'un filmini izleyin arkadaşlar sonra benim gibi yanlış bilgilerle gelmeyin. Dün hemen indirdim izledim zaten filmde şahaneydi Biggie'yi seviyordum daha da çok sevdim D:
  • Arkadaşlar Tupac öldürüldü. Devlet artık buna dayanamamaya başladı Biggie , Puff Diddy , Mobb Deep vs. sevmezlerdi Tupac'ı fakat öldürecek kadar da değil. Artık bu olay sanatçı - hayran ilişkisinden öteye gitti yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi. Tupac öldüreleceğini dahi biliyordu . Tupac'ın Crips'i ve Bloods'u barıştırma gibi planları vardı bu planlara Snoop'ta dahildi yani Tupac Ve Snoop Dogg iki çeteyi barıştırmaya başlayacaklardı. Artık Tupac siyahların ilahı olmaya başlamıştı siyahlar Tupac'a adeta tapıyorlardı FBI ve hükümet de buna dayanamamaya başlayınca sonuç malum .. Ayrıca o otopsi resimleri vs. yalan arkadaşlar . Bazılarıda diyor kliplerinde Nike Cortez ayakkabı giymiş ayakkabı 1997'de çıktı diyor sonra araştırıldığında Cortez ayakkabıların 1960'ların sonlarına doğru üretildiği açıklandı.

Ama hala Puff Diddy'nin Tupac'ın ölümünden bir gün sonra Paris'e apar topar gitmesi kafa karıştırıcı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphabet Killer. -- 30 Mayıs 2009; 2:43:03 >

• Öldürüldü,aynen bir aralar düşman olduğu Not.Bıg gibi...zaten Big'in parmağının olduğu söyleniyordu 2pac cinayetinde?Zaten ardından Big'i de öldürdüler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.