Şimdi Ara

2PAC OLDUMU ? ANLATIRMISINIZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
19.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şu yılda geri gelcem falan mı ne diyomuş bazı şarkılarında falan ...bazı kliplerinde giydii ayakkabıda öldüünden 1 yıl sonramı ne çıkmış ...bence tamamen gizem yaratıp ününe ün katmak veya düşmanlarından kurtulmak içindir ...yıh yıh yıh
  • Tupac kesinlikle ölmüştür. Ölmemiş diyenler onu tanımıyor. Tupac'ın kişiliği son derece cesurdur, 2-3 çapulcu tehditi ile ortadan kaybolacak değildir. Adam beş el kurşun yediğinde bunu şarkısına aktarıp ardından da gülmüştü, sizce bu adam ölü taklidi yapacak biri mi?

Onu tanımayanlar için bir sözünü aktarayım; "Is it a crime to fight for what is mine?" yani "Benim olan için savaşmak suç mu?"
  • morg görüntülerini buraya koyarsam ceza yermiyim

hatta koyuyorum ama +18

http://www.celebritymorgue.com/tupac-shakur/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 1 Aralık 2009; 20:29:57 >
  • 2Pac öldü mü?
    ıssız acun kaldı mı?
    felek öçin yırtılur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

2Pac öldü mü?
    ıssız acun kaldı mı?
    felek öçin yırtılur.

Yemin ediyorum bunu kim yazacak acaba diye sayfayı aşağı doğru kaydırıyordum. Sen çıktın helal

• quote:

Orijinalden alıntı: sadsadsa

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

2Pac öldü mü?
    ıssız acun kaldı mı?
    felek öçin yırtılur.

Yemin ediyorum bunu kim yazacak acaba diye sayfayı aşağı doğru kaydırıyordum. Sen çıktın helal

bende gezdiriyordum baktım yok yazdım

• ölmüştür bence kesin ....heheheh ..adamıda hiç tanımam ...yıh yıh yıh ...4 lük olsaymış dah ii olurmuş ...neyse ii günler
  • Arkadaşlar 26. saniyede başlayan müziğin br ismi varmı bir şarkımı o yoksa video için yapılmış bir intromu...o ne bass'tı öyle ya subwoofer kendinden geçti..arkadaslar bu müziğin ismini bilenler yazarsa süper olur.
  • bilip bilmeden TUPAC'le dalga geçmeye kalkmayın gidin televizyonun başına ajdarınızı fatih üreğinizi bilimum cinsiyetsiz popcuları konuşun bilmediğiniz şeyleri fazla karıştırmayın tupac in mezarı yok çünkü annesi afeni shakur yaktırıp küllerini denize döktü..
     2PAC OLDUMU ? ANLATIRMISINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

bilip bilmeden TUPAC'le dalga geçmeye kalkmayın gidin televizyonun başına ajdarınızı fatih üreğinizi bilimum cinsiyetsiz popcuları konuşun bilmediğiniz şeyleri fazla karıştırmayın tupac in mezarı yok çünkü annesi afeni shakur yaktırıp küllerini denize döktü..

Keşke senide çağırsaymış son yolculuğuna.Annesi Afeni shakur ayıp etmiş...

Bu ne kasılma bune bilmişlik kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz2021

quote:

bilip bilmeden TUPAC'le dalga geçmeye kalkmayın gidin televizyonun başına ajdarınızı fatih üreğinizi bilimum cinsiyetsiz popcuları konuşun bilmediğiniz şeyleri fazla karıştırmayın tupac in mezarı yok çünkü annesi afeni shakur yaktırıp küllerini denize döktü..

hadi kardeşim sen daha ismini bilmediğin müziğini ara dur

• quote:

quote:

quote:

Madem sen çok biliyorsun söylesene.. Hee sen Afeni Shakuru biliyordun pardon ayıp ettim

• Aradan 13 yıl geçti.Ölmemiş olsa tekrar çıkardı piyasaya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Madem sen çok biliyorsun söylesene.. Hee sen Afeni Shakuru biliyordun pardon ayıp ettim

bilgim olmasa sizin gibi konuşmazdım hala konusuyorsun

• HAYIR OLMADI

• Valla ben senle konusuyorum.2pac'i bilgisayarımda bulunan şarkıları kadar biliyorum..Başka bişeyi bildiğimi iddaa etmiyorum senin gibi başkalarına sallamıyorum.
  • quote:

Valla ben senle konusuyorum.2pac'i bilgisayarımda bulunan şarkıları kadar biliyorum..Başka bişeyi bildiğimi iddaa etmiyorum senin gibi başkalarına sallamıyorum.

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak74

Evet 2pac öldürüldü, hatta Youtube'de aratırsanız videoların birinde otopsiden sonraki fotografı bile var:
    http://www.youtube.com/watch?v=jKMNwZPsaUw 19.sn de

32. sn deki parçayı bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

quote:

Orijinalden alıntı: burak74

Evet 2pac öldürüldü, hatta Youtube'de aratırsanız videoların birinde otopsiden sonraki fotografı bile var:
    http://www.youtube.com/watch?v=jKMNwZPsaUw 19.sn de

32. sn deki parçayı bilen?

starin through my rearview

• quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

2pac öldi mü
    isız ajun kaldı mu
    ödlek öçin aldı mu
    emdi yürek yırtılur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.